Obs crius no fasttech.com

Raksti un sarunas par pt iesācējiem
Oshelssss
Aktīvs
Atbildes: 35
Pievienojies: 04 Apr 2016, 01:29
Nauda: : Locked

Obs crius no fasttech.com

Raksts Oshelssss » 02 Mai 2016, 01:53

Sveicināti,es vēlētos uzzināt jūsu atsauksmes par obs crius,cik labs ir šis tanks? Vai derēs mākoņpūšanai un garšai? Lūk links -https://m.fasttech.com/products/0/10018 ... k-atomizer Vai arī varat ieteikt ,kādu citu Rta,saprāta un cenas robežās?

Sharick
Biedrs
Atbildes: 11
Pievienojies: 08 Mar 2016, 10:32

Re: Obs crius no fasttech.com

Raksts Sharick » 02 Mai 2016, 11:06

WoTsoon rakstīja:Nu jau lietoju kādu laiku ikdienā šo tanku,
Paldies, ļoti informatīvs apskats. Vai ir vērts pāriet no Griffina?
Oshelssss
Aktīvs

Raksts Oshelssss » 02 Mai 2016, 13:14

Slēpts teksts, attēls, media- parādīt
WoTsoon rakstīja:Vakarvakarā skatījos pa veikaliem, cik maksā, un vienā bija 18$.
Tas nu tā.
Nu jau lietoju kādu laiku ikdienā šo tanku, Tik ilgi no vietas neesmu lietojis nevienu citu, izņemot Aspire Nautilus savulaik, kad neriskēju pāriet uz RBA.
Kas patīk? Pirmkārt jau uzbūve un uzpilde. Ir vismazākais, kompaktākais no man esošajiem tankiem, taču tilpums ir pilnīgi labs, ja nemaldos, 4,2ml. Orģinālā nāk stikla driptips ar samērā plašu izplūdes sprauslu, kas ir ļoti horošo prieķs manis. Reizēm uzlieku driptipu no FreeMax Scilla, ibo tas ir no delirīna, bet apkārt metāls. Esmu licis druptipu no UWell Crown, bet, lai arī tas ir garāks, tam ir tieksme silt. Ar parastiem dažādiem driptipiem nepatīk, nez, nav tvaika izkliedes, bet tā jau gaumes lieta. Orģinālajam stikla driptipam mīnuss nevis stikls kā tāds, ibo izturīgs pietiekoši, bet.., vazājot pa kabatām, labi redz , ka sabirst visādi gruži, tad jātīra, jo driptipa iekšienē biki mitrs, un . . sekas tādas. UC driptips karsa samērā stipri, hvz, kāpēc, kaut arī pats tanks īpaši nemēdz būt karsts pie manas vilkšanas. Intensīvāk silst pie DC no ka1 claptona, ja liek vairāk pa 5 vijumi uz 3 mm, vai SS claptona 5 vijumi. Spoles ieteicamas ne lielāku ID par 2,3-2,5mmID.
Ja liek 3mm, tad man ir par lielu gaisa pretestība, jo kambaris aizpildīts par daudz. Garša teicama, garšas atdeve laba , neatkarīgi no tā, ko liek šajā tankā iekšā, kādas spoles, un no kādiem materiāliem. Tamdēļ var izvēlēties sev tīkamāko materiālu, spoli. Tiesa, es mainu uz nebēdu, vienkārši, lai mazliet dažādotu procesu.
Spoles nomaiņa ērta, elementāra, var izdarīt ļoti veikli, arī vates ielikšana nesagādā nekādas problēmas. Principā nav sulojis, taču ir savas simības. Pie uzpildes, aizverot, savienojuma vieta gandrīz viemēr būs mitra. Bet tā nav problēma. Salvete viemęr pa rokai, vai arī vienkārši ar roku... , un sauss. Otra vieta, kur reizēm parādās mitrums, t.i. virs airholes regulēšanas ringa. Nesaprotu, kamdēļ, jo tir nav iespēju tik klāt šķidrumam. Acīmredzot tas atkarīgs no tā, kā tvaicē, un apakš airholes ringa mazliet uzkrājas mitrums, kurš nezin kāpēc mēģina izspiesties uz augšu. Nu tāda piekasīšanās vairāk, bet tas, lai zinātu.
Ļoti patīk uzpilde. Pavelc, uzpildi, aiztaisi. Nekas nav jāskrūvē...
Airholes rings neiet uz riņki bet ir ar atdurēm, ja skrūvē no tanka, tad jāskrūvē turot aiz tā.
Sākumā likās, ka pa vieglu griežas , un nebija arī aprasts, tanks - t.i. pati tvertne uz riņki, un bieži nemanot tika pievērti sulas ieplūdes caurumi. Bet ar laiku pieadu, un negramstos griežot gar kolbu, otrkārt, ir palikusi tā griešanās mazliet pastingrāka. Tā kā ar to vairs arī nav problēmu.
Gariki, sulošana, vates ielikšana. Īpasi nav jāuztraucas, spilēs, kā pierasts, bet kanālos nevajag pārspīlēt. Tanks sūc sulu augšā ideāli. Vienīgi nevajag censties kanālos saspiest, iebakāt stingri vati, tad jā, uz 2,3 vilcienu var pietrūk. Es parasti , ja par daudz, vienkārši lieko visu nošķērēju. Sulošana. Ir bijis. Kad ieliec spolē vati par vaļīgu, un slinkums mainīt, sapihņī, kas ir tajos kanālos un tad gan sekas neizbēgamas. Kr4, ne par maz, ne par daudz, vienkārši brīvi lai ir, un viss notiek.
Kas vēl. Stoikas. Normālas. Var pihņīt claptonus tikai tā..., jauzmanās ar tievākām drātīm, jo skrūvju caurumi ir caurejoši, un var viegli pārspest tievākas stieples.
Skrūves pašas par sevi labas, bet jāuzmanās apraut, tad irbpakaļā, jo6kantis. Labi, ka līdzi komplektā 4 gab rezerve, bet pasūtīju vēl no FT.
Texts tapis pa fikso uz trubas, peelabošu pēčāk...
Manā gaumē pagaidām garšīgākais, ērtākais tanks, ar pietiekoši biezu mitru tvaiku. Jo man pietrūkst ar SC tankiem tvaika blīvuma, bet ar mākoņpūtējiem, ķipa Grifin tvaiks ir vienkārši par daudz attiecībā pret gaisa daudzumu, ko dod tanks.
Nu tā, pāris vārdos...
Paldies,vecīt.Visu skaidri un precīzi sapratu,kā viņš izskatītos uz evic vtc mini (cyan) manuprāt būtu labi baltais crius,man patīk tāds makanāks tvaiks,velku uz dripera dažreiz 6mg nikotīna ar diviem claptoniem 5vijumi uz 3mm diametra ,man patīk tas nikotīna un pg cirtiens kaklā no tā es takā varu aizvietot analogās ,bet pagaidàm nēesmu iemācījies pārtikt bez analogajā,rītu varu tikai iesākt ar analogo,centīšos vispār atmest un pāriet pie kvalitatīvas tvaicēšanas.evics vel ceļā,uzsūtīju no fasttech,pagaidām kāmēr nav verķis jāpartiek no analogajām,savu ierīci aizlaidu uz tirgu.pasaku vēlreiz paldies par noderīgo informāciju,respect.
Oshelssss
Aktīvs

Raksts Oshelssss » 02 Mai 2016, 17:51

WoTsoon rakstīja:Jāsaprot tev viens, ka ar 3mm būs gaisa pretestība biki lielāka, bet ar 6mg ka tik nedabū pārdozi, jo cirtienu man jau dod labu 4mg Grey PM bāze.
Ar to asumu ir tā, ka ar claptonu tu dabūsi noteikti garšas buķeti, bet vispār tvaiku un arī garšu, bet asāku tvaiku var dabūt ar vienkāršu SS spaced spoli 5-6 vijumi. Jo tievāka drāts , jo cirtiens asāks. Var niķeli vilkt, tas pavisam, 28g, vai 30g, bet nav vairs tās garšas ar biezo šķidrumu.
Esmu mēģinājis arī NiFe30-nu galīgi garša pazūd. Tad ir jātvaicē veikala gatavās zupas škidrās ar baigo PG.
Bet es 80/20 VG/PG, un ļoti minimāli garšas maisu klāt, bet jau tā...
Nu katram jau savs smeķis.
Neesmu baigais visszinis :D pērku bāzes Modena rīgā.gatvas garšas nepērku,nepatīk tas pārcenojums.Pārsvarā uz drippera velku 100% vg ,kad sagribās taisu 70/30. 90/10.tās mollin garšiņas liekas nekvalatatīvas,bet no ineta baigā vēlme arī nav sūtīt,par tām daudz nezinu,bail ka neatnāk kkāda laža un nevēlos gaidīt mēnesi:D ja vari ko ieteikt lietas labā,dod ziņu,paldies.
Sharick
Biedrs

Raksts Sharick » 02 Mai 2016, 23:03

WoTsoon rakstīja:Man Grufins bija vienkārši par jaudīgu. Aptuveni tas pac jau ir bet es jay nezinu, ko vēlies. Grifinam ir stipri mazāka gausa pretestība, var teikt, nav nemaz.
Interesē garša. No apskata sapratu, ka tā varētu būt labāka nekā Griffinam bet jautajums vai ir tik laba lai attaisnotu 20-30 eiro teriņu par vēl vienu tanku
Sharick
Biedrs

Raksts Sharick » 03 Mai 2016, 12:07

WoTsoon rakstīja:Bet tā ir tīri gaumes lieta. Es vienkārši maisu ļoti, ļoti maz klāt garšas pie bāzes, ļoti minimāli. Tas viss ir stipri nosacīti. Sie divi tanki ir garšas ziņā stipri līdzīgi, bet atšķirīgi tieši tvaika daudzuma ziņā.
....
Paldies, ļoti izsmeļoši! Tad laikām turpināšu eksperimentēt ar spolēm uz tā paša Griffina, Crius pagaidīs.

Atgriezties uz “Iesācējiem”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 10 un 0 viesi