Jauniņais

Raksti un sarunas par pt iesācējiem
Ē.Mby
Nauda: : Locked

Re: Jauniņais

Raksts Ē.Mby » 21 Apr 2016, 19:25

SLAWS rakstīja:Beidzot kāds ko prātīgu pateica, ka nevajag ieteikt maksāt divreiz, bet uzreiz ņemt ko nopietnu, jo, jebkurā gadījumā, ja nepatiks, varēs no pārdot, gandrīz nezaudejot

Tieši tā :thumbup:

Lietotāja avatars
skairiz.
Aktīvs
Atbildes: 162
Pievienojies: 18 Jan 2016, 14:38
Atrašanās vieta: Rīga & Jūrmala
Veipoju kopš: 21 Dec 2015
Kontakts:

Raksts skairiz. » 21 Apr 2016, 20:07

Eniiman rakstīja:Atšķirība ir loti liela. Uz gatavajiem koiliem garšas nav, lai ko tur arī neteiktu, īpaši uz vertikālajiem! Uz RBA pats vari regulēt, ko uztīsi, tāda garša arī būs, uztīsi suu, garša būs suu, uztīsi kko nopietnāku, garšai tieši, būs laba.Aliexpress jau tiešām nav tā vieta kur pirkt kkādas ierīces, kas ir ar barošanas elementiem, kurus tu pie lūpām liksi... Neiedomājies vēl akumulātorus tur ņemt!!!Tur ir ļoti pagrūti atrast kko oriģināu, kloni gan tur ka pie....sākumam vislabākais būtu subtanks mini vai toptanks mini, un mods uz priekšdienām Isick100TC, nedomāju, ka vērts evic vtc ņemt, kad sen jau iznākuši daudz savādāku ar vairāk iespējām modu un pie tam lētāki.Tas pats Istick 100TC ir lētāks un ar lielākām iespējām par vtc.Akumi ja jau iepirkti vtc5 - ir ok, tik ņem vērā, ka viņus vairs neražo kopš 2014gada, tā ka vai nu klons, vai pavecs akums, tāpēc, ja būs RBA bāze neko ārprātīgu tīt virsū neiesaku.Tas arī viss, lai veicas!
Tu te nenoniecini gatavos fabrikas coilus, man tfulkai no 3 coiliem 2 bija perfekti garšas atdevē.
Un tas pats ar vtc mini, nav tik liels 'suu' kā tu saki, joyetecham pašam nāk ārā firmware updeiti ļoti bieži, istiķim ko tādu īsti neesmu manījis. Kā ir labāk, nopirkt istick100w un pēctam istick tc100w vai vnk vtc mini un uzmest tc?
Ja reiz ieteici to pašu istiķi, kuram arī ir divas baterijas ievietojamas, kā cuboidam, tad labāk uzreiz cuboidu izvēlēties. ;)
Attēls

Wismec RX200 + Gear 25mm RDA
Sigelei 213 Gold + Tornado Hero

@Avoria Vape Longe, Kr. Barona 13/15
Ē.Mby

Raksts Ē.Mby » 21 Apr 2016, 20:13

Kur tad es pateicu, ka evic vtc ir suu? :D es to teicu par tīšanu un garšu.A tas , ka gatavie coili suu, tas sen skaidrs, nu vismaz man.Un vispār garšas lietas ir tādi zīmuļi, pēc katra fantāzijas un iespējām.Es esmu palietojis Istick diezgan, un ļoti daudzi mani draugi arī lieto tieši Istick, un viņam ir iespēja update - nesen bija no 100w uz 120w.Jēga pirkt evic vtc, ja viņš ir dārgāks par Stiku 100w ar iespēju update uz 120w un ar TC?Un runājot par cuboidu, man arī šis mods ir, un par svaru es neesmu sajūsmā, bet istick 100w TC ir vieglāks un labāk sēž rokā.Un fire poga viņam vispār ir vnk sexy.Nu evic vtc podziņa man arī patīk, bet šim stikam tas ir vnk kkas!
buks
Biedrs
Atbildes: 16
Pievienojies: 19 Apr 2016, 20:49

Raksts buks » 21 Apr 2016, 23:39

Eniiman rakstīja:Atšķirība ir loti liela. Uz gatavajiem koiliem garšas nav, lai ko tur arī neteiktu, īpaši uz vertikālajiem! Uz RBA pats vari regulēt, ko uztīsi, tāda garša arī būs, uztīsi suu, garša būs suu, uztīsi kko nopietnāku, garšai tieši, būs laba.Aliexpress jau tiešām nav tā vieta kur pirkt kkādas ierīces, kas ir ar barošanas elementiem, kurus tu pie lūpām liksi... Neiedomājies vēl akumulātorus tur ņemt!!!Tur ir ļoti pagrūti atrast kko oriģināu, kloni gan tur ka pie....sākumam vislabākais būtu subtanks mini vai toptanks mini, un mods uz priekšdienām Isick100TC, nedomāju, ka vērts evic vtc ņemt, kad sen jau iznākuši daudz savādāku ar vairāk iespējām modu un pie tam lētāki.Tas pats Istick 100TC ir lētāks un ar lielākām iespējām par vtc.Akumi ja jau iepirkti vtc5 - ir ok, tik ņem vērā, ka viņus vairs neražo kopš 2014gada, tā ka vai nu klons, vai pavecs akums, tāpēc, ja būs RBA bāze neko ārprātīgu tīt virsū neiesaku.Tas arī viss, lai veicas!
VTC5 bateriju pirku nesen Rīgā modena veikalā...
Diezvai, ka esmu pasūtījis klonu, jo atsauksmes labas ir un nāk pilns komplekts, kuru var pasūtīt arī tādu pašu citos saitos.
Paldies par info jāpasūta būs tad šis: http://sweet-vapes.com/eleaf-melo-2-rba ... ust-2.html
un jātin pašam.
Ē.Mby

Raksts Ē.Mby » 22 Apr 2016, 00:22

Ja esi jau komplektiņu nopircis, tad protams, tas ir labākais variants.Bet šīs iztvaicētāju galviņas, kuras Tu linkā ieliki, ļoti līdzīgas joytech CLR galvām. Pēc personīgas pieredzes, tur garšas pamaz.Es kkad senāk lietoju ego one mega bāku ar clr galvu, pēc divām nedēļām pasūtiju kayfūnu.Bet Tev kā sākumam, domāju derēs. Vēl īsti nesaprou, kas tur ir ar iztvaicēšanas kameru, iespējams tas arī daudz ko garšā pamainīs.Personīgi es nesaprotu kāpēc joytech laiž ārā bākas, manuprāt viņi ļoti atpaliek no citām kompānijām bāku izgatavošanā.Tāpat kā nesaprotu kāpēc Kangertech taisa savus līkos modus,arī viņiem nekas labs nesanāk.Bet bākas viņiem ir ok, tāpat kā joytech modi ir ok.

Atgriezties uz “Iesācējiem”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 12 un 0 viesi