Pirmais mod?

Raksti un sarunas par pt iesācējiem
Beaviz
Atbildes: 1
Pievienojies: 25 Nov 2024, 14:37
Nauda: : Locked

Pirmais mod?

Raksts Beaviz » 25 Nov 2024, 15:06

Sveiki, velos nopirkt pirmo mod. Esmu smekejis ciigas 20 gadus un vienreizlietojamos veipus kadus 2 gadus. Lasu bet lidz galam nesaprotu ko veelos pirkt kaa pirmo modu dzivee. Varbut var ieteikt kombinaciju? Es esmu talbraucejs un man nav iespeju biezji pirkt/pasutit sastavdaljas. Mani interesee shadi parametri:
-droshs aparats (visas iespejamas aizsardzibas pret pashaizdegshanos, parkrashanu , utt),
-izmeram (lielumam) nav nozimes: var but ari "paliels" jeb "neparociigs" komplekts,
-interesee liela skidruma kolba: vienreiz iepildiji un ilgi nav japilda (9ml ?),
-daudz elektribas (laikam 2 baterijas/akumulatori, nevis 1 ?),
-vienkarshi litojams (pats netiishu stieples, gribu tikai mainit atomaizerus),
-popularaks modelis, lai var vairak valstis atrast mainjas detaljas,
-labak ja ilgak stieple lietojama, nevis atri izdeg (nebus iespeju operativi dabut jaunas),
-protams ka labak ja viss kopaa ir letak nekaa dargak :)

Planoju doties vairaku meneshu celojuma caurs daudzam valstim, attiecigi gribetu nopirkt komplektu ar mainjas stiepleem un skidrumiem uz visu celojuma laiku. Negribetu kludities ar pirkumu. Vairak interesee garsha + nikotins, nevis "lieli duumi".

Esmu sutijis sho-to no https://aktivaatputa.com/ , atnaca atri, tapec varbut var ieteikt kautko no vinju piedavajuma?

Liels paldies.

p.s. Varbut sho un ar sho kopa?

Atgriezties uz “Iesācējiem”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis