Jauns veips

Raksti un sarunas par pt iesācējiem
Keshka
Biedrs
Atbildes: 10
Pievienojies: 12 Nov 2016, 14:18
Nauda: : Locked

Re: Jauns veips

Raksts Keshka » 21 Dec 2018, 21:24

Wrongtouchpoint rakstīja:
21 Dec 2018, 16:12
man pašam ir eleaf pico 25 jau gadu. Lietojas intensīvi, ir pāris reizes nomests zemē, ja neskaita izlūzušu plastmasas gabalu no korpusa, nav ne vainas. Bet eleaf modiem, it sevišķi vecajiem, 510 konektoram (tas kur tanku skrūvē virsū) negatīvā kontakta daļa korpusā ir iepresēta, nevis ieskrūvēta vai kā savādāk drošāk iemontēta, līdz ar to uzmanīgi ar modu jāapietās nelaužot tanku, pretējā gadījumā, 510 konektora vītne var izkustēties, un pazust (pasliktināties) masas kontakts, un sākties visādas problēmas ar atomaizera šort vai neatrašanu utt.
cerams ka tagad saprotamāk uzrakstījās :)
uzmanīgi jāskruvē tanks sapratu, bet vai tad tas pats ikonn nav labāks jeb viņi ir gandrīz vienādi.. man piemēram dotajā brīdi ir lieki 70 euro atlikti veipam gribas uzreiz normālu paņemt + vajag iekļauties lai šķīdumiem un pāriz rezerves koiliem sanāktu. nu bet mūsu LV veikalos modi ir baigi dārgi man nav ne jausmas kur nopirkt ātrāk. No Aliexpress ilgi jāgaida nezinu ko darīt un ko labāk paņem..
Varbūt ir idejas ko un kur es varu paņemt lai iekļautos savos 70 euro?

Keshka
Biedrs

Raksts Keshka » 21 Dec 2018, 21:26

un ko nozīmē MTL un DTL veipošana? tas ir ķip cigerešu vai koļjana ievilciens?
Lietotāja avatars
Wrongtouchpoint
Aktīvs
Atbildes: 65
Pievienojies: 05 Jūn 2017, 23:52
Atrašanās vieta: Cēsis
Veipoju kopš: 02 Mai 2017

Raksts Wrongtouchpoint » 21 Dec 2018, 21:32

Nu smoant cylon konektors stiprinās korpusā ar skrūvēm, līdz ar to drošāk, ka tur ir samazināta iespēja rasties kādam defektam. Aegis leģenda ir labs, triecien putekļ un ūdensizturīgs.
Mtl, ir ciešās vilkmes, ķip vispirms tvaiku ievelc mutē tad plaušās. parasti tajās liek augstāku omu spoles, respektīvi tievāka drāts un vairāk tinumu. DL ir brīvās vilkmes, jeb gaiss vieglāk (pa lielāku caurumu) skrien cauri, līdz ar ko tvaiku var ievilkt pa taisno plaušās. parasti lieto resnākas drātis, un spolēm ir mazāki omi. un mākonis ir lielāks, arī garša spēcīgāka. Kas labāk patīk jāsaprot pašam.
Unbox your cloud! :vapeit:
Mutējamais tvaikradis:
Uz Eleaf iStick Pico 25 sēž no Geek Vape: Zeus, Ammit mtl rta vai Ammit 25,
Uz GTRS Vboy 200w gozējas no Geek Vape: Loop v1.5 rda, Zeus Dual vai Blitzen,
kur iekšā slēpjas A1 28ga*2+32ga kleptons, Wrong metāls utt.
Keshka
Biedrs

Raksts Keshka » 21 Dec 2018, 22:47

21 Dec 2018, 21:32
Nu smoant cylon konektors stiprinās korpusā ar skrūvēm, līdz ar to drošāk, ka tur ir samazināta iespēja rasties kādam defektam. Aegis leģenda ir labs, triecien putekļ un ūdensizturīgs.
Mtl, ir ciešās vilkmes, ķip vispirms tvaiku ievelc mutē tad plaušās. parasti tajās liek augstāku omu spoles, respektīvi tievāka drāts un vairāk tinumu. DL ir brīvās vilkmes, jeb gaiss vieglāk (pa lielāku caurumu) skrien cauri, līdz ar ko tvaiku var ievilkt pa taisno plaušās. parasti lieto resnākas drātis, un spolēm ir mazāki omi. un mākonis ir lielāks, arī garša spēcīgāka. Kas labāk patīk jāsaprot pašam.
http://aktivaatputa.com/index.php?route ... ct_id=1512 Šitais man labāk patīk bet pie mums tikai vinā vietā caur salidzini.lv atrod un cena 65 eur tikai par modu bez tanka... ir idejas kur vēl var nopirkt tādu?
Keshka
Biedrs

Raksts Keshka » 21 Dec 2018, 23:16

Aizmirsti iepriekšējo ierakstu ņemšu Pico http://aktivaatputa.com/elektroniska_ci ... ico_25_85W Palīdzi man lūdzu pareizi sakomplektēt modu.. tātad es gribu vilkt pa taisno, lai būtu normāls tvaika daudzums, laba garša... un koili lai būtu vienkārši nomaināmi es negribu pagaidām uzņemties uz sevīm tīšanu. Esmu iesācējs un nemāku to darīt tāpēc no sākuma lai ir labi un vienkārši.
Lietotāja avatars
Wrongtouchpoint
Aktīvs
Atbildes: 65
Pievienojies: 05 Jūn 2017, 23:52
Atrašanās vieta: Cēsis
Veipoju kopš: 02 Mai 2017

Raksts Wrongtouchpoint » 21 Dec 2018, 23:18

šito jau es sākumā pieminēju. apskaties privātās vēstules, tur pameklē.
Unbox your cloud! :vapeit:
Mutējamais tvaikradis:
Uz Eleaf iStick Pico 25 sēž no Geek Vape: Zeus, Ammit mtl rta vai Ammit 25,
Uz GTRS Vboy 200w gozējas no Geek Vape: Loop v1.5 rda, Zeus Dual vai Blitzen,
kur iekšā slēpjas A1 28ga*2+32ga kleptons, Wrong metāls utt.
Keshka
Biedrs

Raksts Keshka » 22 Dec 2018, 02:46

21 Dec 2018, 23:18
šito jau es sākumā pieminēju. apskaties privātās vēstules, tur pameklē.
Paldies es vēl divus pēdējos jautājumus atstāju privātajās vēstulēs

Atgriezties uz “Iesācējiem”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 7 un 0 viesi