Veselība
-
- Atbildes: 4
- Pievienojies: 02 Dec 2018, 18:39
- Nauda: : Locked
Veselība
Sveiki. Esmu 30 gadus vecs, smēķēju jau gadus15, bet vienmēr esmu nodarbojies ar sportu ar visu smēķēšanu. Pa reizei uzveipoju jau kādu pusgadu, bet beidzot gribētos atmest smēķēšanu. Ir izmēģināti visdažādākie šķidrumi ar dažādiem stiprumiem un garšām. Tagad ir smog resa stick un heroes silvester vapellone un basix series sugar cookie šķidrumi ar 3mg stiprumu. Vakar pa dienu veipoju, ne pārāk daudz un vakarā nosmēķēju 1 cigareti, no rīta pamostoties galva ļoti reiba un nedaudz spieda. Agrāk tā ir bijis uz stiprām paģirām, bet alko nelietoju nu jau kā 2 menešus. Lasot visas ziņas oar e cigaretēm slikti paliek par to "kaitīgumu" izlasot no " speciālistiem" . Taoēc laikam šeit ir vienīgā vieta kur kāds varētu ko ieteikt, jo tiešām vēlos atmest smēķēšanu ar veipa palīdzību, jo viss pārējais jau ir izmēģināts. Iepriekš paldies!!!
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Re: Veselība
Sveiks, cik man zināms, tādu problēmu te nevienam nav bijis. Un neesam jau mēs dakteri lai uzstādītu diagnozi otram. Tomēr laikam tev jāmeklē kāda speciālista padoms, tad varbūt dabūsi zināt kas par prob. tev ir ar veselību.
Šeit jau tik cik paši varam dalīties ar savu pieredzi, un no viena rīta sajūtām diezvai ka vajadzētu taisīt spriedumus par veipa ietekmi uz savu veselību.
Nikotīna daudzums šķidrumā nav nekāds lielais, tavā šķidrumā, tā kā tas nevarētu būt par iemeslu sliktai pašajūtai, ja saki ka iepriekš esi tvaicējis, tad jau nebūs arī pārējās šķidruma sastāvdaļas pie vainas.
Paseko līdzi savām izjūtām ilgāku laiku un tad jau skaties ko darīt, iespējams ka veips beigubeigās nav tev...maz ticams, bet iespējams tas ir...
Šeit jau tik cik paši varam dalīties ar savu pieredzi, un no viena rīta sajūtām diezvai ka vajadzētu taisīt spriedumus par veipa ietekmi uz savu veselību.
Nikotīna daudzums šķidrumā nav nekāds lielais, tavā šķidrumā, tā kā tas nevarētu būt par iemeslu sliktai pašajūtai, ja saki ka iepriekš esi tvaicējis, tad jau nebūs arī pārējās šķidruma sastāvdaļas pie vainas.
Paseko līdzi savām izjūtām ilgāku laiku un tad jau skaties ko darīt, iespējams ka veips beigubeigās nav tev...maz ticams, bet iespējams tas ir...
-
Ok. Paldies par atbildi. Varbūt arī pie vainas ir tas, ka ir liela slodze treniņos un darbā, esmu uzsācis arī veselīgi ēst un svars krīt, bet tā jau ir cita opera un visdrīzāk tvaikam ar to nav nekāda sakara.
- mednieks2
- Aktīvs
- Atbildes: 214
- Pievienojies: 25 Aug 2016, 10:03
- Atrašanās vieta: Cēsis
- Veipoju kopš: 12 Jūn 2016
Slodze un pārslodze varētu būt pie vainas sliktajai pašsajūtai. Plusā ja tam visam pa virsu uzliek nikotīnu... tikai loģisks iznākums. Par cigaretēm runājot, pamēģini 3-5 dienas vispār bez, tikai ar veipu. No cigaretes vemt gribēsi. Paliec uz veipa un tad samazini nikotīnu no 3mg/ml uz kādu 1,5. Un tad pienāks momens “ a nafig vajag”
Turklāt ja esi sportists, tad tiešām “nafig vajag”
Turklāt ja esi sportists, tad tiešām “nafig vajag”
-
Paldies par ieteikumu Pamēģināšu tikai veipu un skatīšos kā ir.
- Mathix
- Aktīvs
- Atbildes: 34
- Pievienojies: 16 Dec 2016, 03:26
- Veipoju kopš: 18 Jan 2017
Es tev ieteiktu izvilk 3 dienas tikai tvaicejot un ceturtaja diena parastas vairs neprasisies. To es saku no savas pieredzes. Kad par e cigaretem neko nezinaju, biju meginajis atmest parastas cigaretes neskaitamas reizes, kas vienmer vainagojas ar neveiksmem, max 2 ned. Tagad jau ir pagajusi 2 gadi kops tvaiceju, ir bijusas reizes kad esmu uzsmekejis, bet patstavigi atpakal pie parastajam neeju, neredzu virnkarsi tam jegu. To piekritis visi, kuri ir bijusi kartigi piipmanji un tagad tikai tvaice.. kaa nekaa atkarigi jau mes esam tikai no nikotina, parejais ir ieradums ko viegli mainit
-
Paldies par atsauksmi Šodien iegādājos bāku aspire nautilus 2 un 12 mg tabakas šķidrumu. Uzskrūvēju uz sava smok resa un tiešām parastās neprasās. Pēc pāris dienām uzrakstīšu kā ir- varbūt vēl kādam noderēs. P.S. Galva griezās no tā ka bij liela slodze un straujš svara kritums. Prieks ka šaj forumā cilvēki ir atsaucīgi un dod padomus
-
- Aktīvs
- Atbildes: 278
- Pievienojies: 23 Apr 2016, 22:44
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Dzintarzeme
- Veipoju kopš: 29 Apr 2016
Lai izdodas, veselība pateiksies par pieduršanos pie tvaika!niko88 rakstīja: ↑04 Dec 2018, 23:49Paldies par atsauksmi Šodien iegādājos bāku aspire nautilus 2 un 12 mg tabakas šķidrumu. Uzskrūvēju uz sava smok resa un tiešām parastās neprasās. Pēc pāris dienām uzrakstīšu kā ir- varbūt vēl kādam noderēs. P.S. Galva griezās no tā ka bij liela slodze un straujš svara kritums. Prieks ka šaj forumā cilvēki ir atsaucīgi un dod padomus
Pats tieši atmetu cīgas ar Aspire Nautilus 2 tanka tvaiku.
Ne tikai DL pasaulē, bet tagad arī MTL pasaulē ir pietiekami daudz labu tanku, ir vērts izmēģināt dažādus, lai atrastu tieši savu tvaiku.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 6 un 0 viesi