Jauns vape
-
- Atbildes: 1
- Pievienojies: 08 Jūn 2017, 22:07
- Nauda: : Locked
Jauns vape
Esmu nepārāk sen sācis veipot biju nopircis lietotu rx200 ar Griffin 25 tanku . Tanks Puņķojas un boxam pins sačakarēts un tankus ar īsāku vītni neņem pretī. Domāju no algas nopirkt ko jaunu lai spētu aizstāt cigaretes. Varbūt varētu ieteikt man kādu boxu? Draugs ieteica smok h priv vai arī smok alien vai arī wismec rx2/3. Kādas jūsu domas un ko varētu ieteikt?
-
- Aktīvs
- Atbildes: 278
- Pievienojies: 23 Apr 2016, 22:44
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Dzintarzeme
- Veipoju kopš: 29 Apr 2016
Re: Jauns vape
Lietoju RX2/3 ~ 4 mēnešus, no kuriem 99% no tvaicēšanas laika tiek lietots 2 baču režīmā.
Pins laikam bija tāds pats kā RX200, varbūt vienkārši RX200 pins bija sabojājies. Pašam aparāta lietošanas laikā nav bijušas problēmas ar tanku neatpazīšanu. Vienīgi nācās pielodēt vadiņu pie baterijas kontakta...
Alienam laikam krāsa lobījās, šķidrums no tekoša tanka iekļūst korpusā pie plates un to nobeidz... Droši kāds zinošāks lietotājs varētu komentēt, kam ir bijis Alien.
Daži lietotāji deklamē slavas dziesmas par Sigelei Fuchai 213 Plus, labs darba zirgs.
Ienāc foruma čatā (vislabāk vakarpusē, kad sarodas tauta), lai ātri saņemtu atbildes uz interesējošajiem jautājumiem.
Pins laikam bija tāds pats kā RX200, varbūt vienkārši RX200 pins bija sabojājies. Pašam aparāta lietošanas laikā nav bijušas problēmas ar tanku neatpazīšanu. Vienīgi nācās pielodēt vadiņu pie baterijas kontakta...
Alienam laikam krāsa lobījās, šķidrums no tekoša tanka iekļūst korpusā pie plates un to nobeidz... Droši kāds zinošāks lietotājs varētu komentēt, kam ir bijis Alien.
Daži lietotāji deklamē slavas dziesmas par Sigelei Fuchai 213 Plus, labs darba zirgs.
Ienāc foruma čatā (vislabāk vakarpusē, kad sarodas tauta), lai ātri saņemtu atbildes uz interesējošajiem jautājumiem.
-
- Biedrs
- Atbildes: 5
- Pievienojies: 01 Mar 2015, 18:33
Re: Jauns vape
Izsaku tikai savu viedokli- squank mods un dripka ar squank pinu,jo no dripkas ir labāka garša un ar squank modu nekad nebūs tanku punķošanās,man ir salikums lost vape drone bf+ geek vape peerless special edition,mods protams dārgs,bet ir arī lētāki- piemēram kanger drip box geek vape gbox un citi,bet noteikti vajadzētu ar 2 bačām un rx200 esmu gatavs nopirkt,jo to var pārtaisīt par squank modu
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi