Pretestības.
-
- Biedrs
- Atbildes: 9
- Pievienojies: 09 Mar 2016, 23:24
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 12 Jūl 2015
Pretestības.
Var kāds paskaidrot, par pretestībām. Lietoju coilu ar 0,5ohm (bypass) režīmā. Cik noprotu, tas ir ķipa, kā mehmods. Automātiski viņš man griež tuvu pie 30w. Vienreiz iegādājos coilu ar 0.2ohm. Tajā pašā režīmā viņš man grieza ap 60w. Kapēc tāda atšķirība? Kurš coils, tad ir labāks? Galīgi nesaprotu.
- infants
- Admins
- Atbildes: 532
- Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 02 Dec 2014
- Kontakts:
Re: Pretestības.
Bypass modē wati ir atkarīgi no tā, cik pilnas ir baterijas un cik liela pretestība spolei.
-
- Aktīvs
- Atbildes: 53
- Pievienojies: 13 Dec 2016, 13:44
- Atrašanās vieta: Riga
- Veipoju kopš: 24 Dec 2016
un bypass tikai ar kantalu lieto, jo ss un nic var parkarst un izdalit vielas kurus to negribesi ieelpot
- eVic VTwo Mini 75W / AV Able / Noisy Cricket 2
- Serpent mini / N22 RDA / Kayfun v5 / GOON RDA / Hadalay RDA
- Serpent mini / N22 RDA / Kayfun v5 / GOON RDA / Hadalay RDA
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Oma likums. http://vapecalc.com/Extaalv rakstīja:Var kāds paskaidrot, par pretestībām. Lietoju coilu ar 0,5ohm (bypass) režīmā. Cik noprotu, tas ir ķipa, kā mehmods. Automātiski viņš man griež tuvu pie 30w. Vienreiz iegādājos coilu ar 0.2ohm. Tajā pašā režīmā viņš man grieza ap 60w. Kapēc tāda atšķirība? Kurš coils, tad ir labāks? Galīgi nesaprotu.
Labāks ir relatīvs jēdziens. Liela jēga uz bypass fabrikas spoles maukt nav, jo nevari pieregulēt vēlamo un patīkamo.
R
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Pareizi noproti- bypass ir mehmoda režīms, kad tavs mods strādā kā mehmods, protams kā jau modam visas aizsardzības nostrādā un tā īsti kā mehs nesanāk, bet tuvu tam. Un attiecīgi W īpaši neparegulēsi...Extaalv rakstīja:Var kāds paskaidrot, par pretestībām. Lietoju coilu ar 0,5ohm (bypass) režīmā. Cik noprotu, tas ir ķipa, kā mehmods. Automātiski viņš man griež tuvu pie 30w. Vienreiz iegādājos coilu ar 0.2ohm. Tajā pašā režīmā viņš man grieza ap 60w. Kapēc tāda atšķirība? Kurš coils, tad ir labāks? Galīgi nesaprotu.
Bypass var lietot ar kantālu un ss, ar šiem materiāliem nebūss nekādu problēmu, ss uzkarsīs biku ātrāk, neko kaitīgu šie divi materiāli neizdala.sturm rakstīja:un bypass tikai ar kantalu lieto, jo ss un nic var parkarst un izdalit vielas kurus to negribesi ieelpot
Bypass režīmā nekādā gadijumā neiesaku lietot Ni(niķelis), vai Ti(titāns), lietot šos divus spoles materiālus tikai un vienīgi TC (temperatūras kontroles režīms).
-
- Dežurants
- Atbildes: 316
- Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
- Atrašanās vieta: Ogre
- Kontakts:
Nu, ss aka nerūsējošais tērauds nerūsē tāpēc, ka tur sastāvā ir niķelis, tamdēļ pārkarsēt arī to nevajadzētu....
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
-
- Aktīvs
- Atbildes: 175
- Pievienojies: 07 Dec 2015, 20:56
- Atrašanās vieta: Jaunjelgava
- Veipoju kopš: 16 Mar 2013
- Kontakts:
nu,vispār jau niķelis tur ir samērā maz, vairāk dzelzs un chroms, pie tam,nez vai tās miligrama tūkštošās daļiņas kaut ka negatīvi var ietekmēt mūsu organismu, kas tiek ieelpotas pie noteiktas tempeatūra, vai ilgstoši lietojot
Dzīve ir smaga slimība, iegūta dzimumkontaktu rezultātā un tās iznākums ir 100% letāls.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 7 un 0 viesi