Pretestības.

Raksti un sarunas par pt iesācējiem
Extaalv
Biedrs
Atbildes: 9
Pievienojies: 09 Mar 2016, 23:24
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 12 Jūl 2015

Pretestības.

Raksts Extaalv » 03 Dec 2016, 15:58

Var kāds paskaidrot, par pretestībām. Lietoju coilu ar 0,5ohm (bypass) režīmā. Cik noprotu, tas ir ķipa, kā mehmods. Automātiski viņš man griež tuvu pie 30w. Vienreiz iegādājos coilu ar 0.2ohm. Tajā pašā režīmā viņš man grieza ap 60w. Kapēc tāda atšķirība? Kurš coils, tad ir labāks? Galīgi nesaprotu. :D

Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Re: Pretestības.

Raksts infants » 03 Dec 2016, 16:17

Bypass modē wati ir atkarīgi no tā, cik pilnas ir baterijas un cik liela pretestība spolei.
Attēls
Nord2
sturm
Aktīvs
Atbildes: 53
Pievienojies: 13 Dec 2016, 13:44
Atrašanās vieta: Riga
Veipoju kopš: 24 Dec 2016

Raksts sturm » 27 Dec 2016, 09:59

un bypass tikai ar kantalu lieto, jo ss un nic var parkarst un izdalit vielas kurus to negribesi ieelpot
- eVic VTwo Mini 75W / AV Able / Noisy Cricket 2
- Serpent mini / N22 RDA / Kayfun v5 / GOON RDA / Hadalay RDA
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Raksts raitizz » 27 Dec 2016, 10:46

Extaalv rakstīja:Var kāds paskaidrot, par pretestībām. Lietoju coilu ar 0,5ohm (bypass) režīmā. Cik noprotu, tas ir ķipa, kā mehmods. Automātiski viņš man griež tuvu pie 30w. Vienreiz iegādājos coilu ar 0.2ohm. Tajā pašā režīmā viņš man grieza ap 60w. Kapēc tāda atšķirība? Kurš coils, tad ir labāks? Galīgi nesaprotu. :D
Oma likums. http://vapecalc.com/
Labāks ir relatīvs jēdziens. Liela jēga uz bypass fabrikas spoles maukt nav, jo nevari pieregulēt vēlamo un patīkamo.

R
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 27 Dec 2016, 10:53

Extaalv rakstīja:Var kāds paskaidrot, par pretestībām. Lietoju coilu ar 0,5ohm (bypass) režīmā. Cik noprotu, tas ir ķipa, kā mehmods. Automātiski viņš man griež tuvu pie 30w. Vienreiz iegādājos coilu ar 0.2ohm. Tajā pašā režīmā viņš man grieza ap 60w. Kapēc tāda atšķirība? Kurš coils, tad ir labāks? Galīgi nesaprotu. :D
Pareizi noproti- bypass ir mehmoda režīms, kad tavs mods strādā kā mehmods, protams kā jau modam visas aizsardzības nostrādā un tā īsti kā mehs nesanāk, bet tuvu tam. Un attiecīgi W īpaši neparegulēsi...
sturm rakstīja:un bypass tikai ar kantalu lieto, jo ss un nic var parkarst un izdalit vielas kurus to negribesi ieelpot
Bypass var lietot ar kantālu un ss, ar šiem materiāliem nebūss nekādu problēmu, ss uzkarsīs biku ātrāk, neko kaitīgu šie divi materiāli neizdala.
Bypass režīmā nekādā gadijumā neiesaku lietot Ni(niķelis), vai Ti(titāns), lietot šos divus spoles materiālus tikai un vienīgi TC (temperatūras kontroles režīms).
Attēls
Gestapo
Dežurants
Atbildes: 316
Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
Atrašanās vieta: Ogre
Kontakts:

Raksts Gestapo » 27 Dec 2016, 10:56

Nu, ss aka nerūsējošais tērauds nerūsē tāpēc, ka tur sastāvā ir niķelis, tamdēļ pārkarsēt arī to nevajadzētu....
Attēls
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
SLAWS
Aktīvs
Atbildes: 175
Pievienojies: 07 Dec 2015, 20:56
Atrašanās vieta: Jaunjelgava
Veipoju kopš: 16 Mar 2013
Kontakts:

Raksts SLAWS » 29 Dec 2016, 00:53

nu,vispār jau niķelis tur ir samērā maz, vairāk dzelzs un chroms, pie tam,nez vai tās miligrama tūkštošās daļiņas kaut ka negatīvi var ietekmēt mūsu organismu, kas tiek ieelpotas pie noteiktas tempeatūra, vai ilgstoši lietojot
Attēls
Dzīve ir smaga slimība, iegūta dzimumkontaktu rezultātā un tās iznākums ir 100% letāls.

Atgriezties uz “Iesācējiem”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 7 un 0 viesi