Kārtējais amatieris lūdz palīdzību

Raksti un sarunas par pt iesācējiem
Kazimirs
Biedrs
Atbildes: 10
Pievienojies: 14 Dec 2016, 17:05
Nauda: : Locked

Re: Kārtējais amatieris lūdz palīdzību

Raksts Kazimirs » 14 Dec 2016, 18:03

Kaut kādi ļoti līdzīgi lādējamie elementi ar visu lādējamo man ir, nāca komplektā kaut kādam LED lukturītim. :D
Gribās kaut kādu komplektu, kas ir pietiekoši advancēts, lai neizrādās, ka pēc mēneša jau saproti, ka esi ietaupījis kapeikas un vajag tomēr jaudīgāku, ietilpīgāku, vai kā citādi advancētāku iekārtu. Līdzīgi man bija savlaik ar 600cc baiku - vasaras beigās jau sapratu, ka vajadzēja ņemt litru! :D

Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 14 Dec 2016, 18:10

EEE, pat nedomā likt modā āķus no lukturīšiem vai kaut kādus lētos no mednieku bodes pa pāris eiro, labākajā gadijumā iztecēs, sliktākajā- kababum!
Kad izdomāsi-jautā šeit vai čatā kādus aķus ņemt! Pirmajā vietā drošība- tava un tavu tuvinieku!
Attēls
Kazimirs
Biedrs

Raksts Kazimirs » 14 Dec 2016, 18:16

http://www.sourcemore.com/eleaf-ijust-s ... black.html

Ir kaut kādi modeļi ar ietilpīgāku bateriju, kas nešaubīgi izturētu visu dienu?
Kazimirs
Biedrs

Raksts Kazimirs » 14 Dec 2016, 18:28

Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 14 Dec 2016, 18:32

Izskatās nopietns verķis, nēesmu lietojis, te vienīgi varētu būt problēma ka lielāku (diametrā) tanku nevarēsi citu vēlāk uzskrūvēt, bet tā - laPs verķis.
Attēls
Kazimirs
Biedrs

Raksts Kazimirs » 14 Dec 2016, 19:48

Aizdomājos par baterijām. Kā ir? Labāk integrētās, vai tomēr tie elementi? Cik prasīgas ir integrētās baterijas pret korektu uzlādi - var spraust pie drāts ik pa brīdim kad vien ir iespēja un nelādēt līdz galam? Tas nečakarē to batetiju? Kāds ir mūžs tām baterijām? Varbūt tomēr labāk maināmas ko var nomainīt kad ir "nogurušas"? Ērtības ziņā noteikti gribētos integrēto, bet kāda ir realitāte?
Kazimirs
Biedrs

Raksts Kazimirs » 14 Dec 2016, 21:56

Jo vairāk W, jo lielāku mākoni var ģenerēt, es pareizi saprotu? Bet to pašu nikotīna devu var saņemt arī ar krietni mazākiem vatiem, ja? Ir jēga no temperatūras regulācijas iespējas? Es jo vaorāk iedziļinos, jo vairāk rodas jautājumi.
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 15 Dec 2016, 13:39

Par aķiem- mans viedoklis ir ka patreiz tomēr maināmie, tobiš 18650, ir lābāki par visām iebūvētajiem. Patreiz vel LiPo aķi netur līdzi. Vienīgais kur iebūvēto aķi atzīstu no mani pieminētajiem- IJustā, un arī ja ir otrs nopirkts. Maināmiem aķiem ir viens liels plus, ja kas ātri izņem no moda un nenosvilini to, tas gadās, reti, bet gadās(pašam nav gadijis). Plūs vel tajā ka vari otru komplektu somā, mašīnā nēsāt līdzi un kad beidzas- vienkārši nomaini aķus un tvaicē tālāk. Par iebūvētajiem aķiem, protams ka būtu labāk tos lādēt pēc iespējas retāk, tobiškad izlādējas, bet kā zināms tas ne vienmēr ir iespējams, tāpēc arī lādējam kad sanāk un nav nekāda vaina.
Par to ka jo vairāk W, jo vairāk tvaika- teorētiski jā, bet arī ar 15-20W var panākt lielu mākoni un labu garšu, viss ir atkarīgs no spoles kuru lieto. Un jā, nikotīna devu tu vari saņemt gan ar tvaika daudzumu, ghan ar nikotīna daudzumu ešķidrumā, ja ešķidrumā būs vairāk nikotīna tu saņemsi vairāk nikotīnu organismā.
Par temperatūras kontroles (TC) režīmu- ir savi plusi un ir savi mīnusi, savā laikā fanoju par TC, bet tagad jau labu laiku izmantoju maināmo wattu (VW) režīmu un pārāk neiespringstu. TC varētu būt labs iesācējam.
Attēls

Atgriezties uz “Iesācējiem”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 18 un 0 viesi