Kautkādi jocīgi drip-tipi tiem tankiem...
A- tie ir tie saucamie "glandačesalki"...
WoT 9.15 jaunā fizika.
-
- Aktīvs
- Atbildes: 66
- Pievienojies: 24 Jan 2016, 18:33
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Valmiera/Cēsis
- Veipoju kopš: 25 Okt 2015
-
Re: WoT 9.15 jaunā fizika.
Šito spēlīti es ņemšu iespējams uz PS4, jo Beta ļoti iepatikās
- UniQ
- Aktīvs
- Atbildes: 36
- Pievienojies: 18 Mai 2016, 22:32
Personīgi nesaprotu, kas tur tik ļoti interesants tajā spelē.
Bet grafiski tiešām laba un šis fiziku updeits arī ļoti labi izskatās.
Bet grafiski tiešām laba un šis fiziku updeits arī ļoti labi izskatās.
- Mirdzastante
- Biedrs
- Atbildes: 16
- Pievienojies: 30 Okt 2016, 03:21
World of Tanks PC nickname: Ganggreengang_
-
- Biedrs
- Atbildes: 10
- Pievienojies: 05 Jūl 2016, 14:43
-
- Atbildes: 1
- Pievienojies: 06 Aug 2016, 17:16
Mods bez krumiem ir modpaka TUNDRA,bet dabusi atri banu.
-
- Biedrs
- Atbildes: 10
- Pievienojies: 05 Jūl 2016, 14:43
Kāds vēl kapā?
Man jautājums ko darīt ar apkalpi (ne premium acc)... Gribu aizkapāties līdz "x" Grille 15. Ko, kā trenēt apkalpi labāk? Visus iepriekšējos tankus "masterot"?
Man jautājums ko darīt ar apkalpi (ne premium acc)... Gribu aizkapāties līdz "x" Grille 15. Ko, kā trenēt apkalpi labāk? Visus iepriekšējos tankus "masterot"?
- WoTsoon
- Aktīvs
- Atbildes: 124
- Pievienojies: 18 Okt 2016, 18:39
- Atrašanās vieta: Melnbārži
- Veipoju kopš: 16 Mar 2014
Tev grūti būs bez prem konta. Tāpēc ka augstajos tier izmaksas remontam, munīcijai lielas. Vajag labu, vai dažas labas mašīnas 5-6 tier, ar kurām var vākt sudrabu.
Master tev neko īpaši nedod, tikai konkrētās kaujas pieredzi uz sudrabu.
Tanka apkalpi var ņemt no jebkura cita arī, likt labāko, kas ir, jo iemaņas - viena, vai piecas, tas ir kā diena pret nakti. Par to, kādas iemaņas likt, jāskatās pašam, viss atkarīgs no tava spēles stila.
Hvz, vnk ņem un konkrēto līniju kačā.
Es jau sen spēlēju, tagad uz kādu laiku pametis, izvilkts ir IS7, bet jāsaka tā, ka vairāk uzmanības vajag pievērst statistikai. Ja paskatās, ar kuru mašīnu tev iet vislabāk, un tās mašīnas arī paturēt. Tas tev dod iespēju noturēt savu vidējo spēles statistiku kaut cik pieņemamā līmenī.
Man garāžā stāv pārsvarā tanki, kuriem uzvaru procents ir ap 58%, ar kuriem var pelnīt, un ir vēl tie, kurus lēnām dzenu pa tier uz augšu.
Te gan jāsaka, ka, kamēr tu kādu mašīnu esi pacēlis līmenī, tai pašā X tier, tā sen jau ir novecojusi morāli, un spēlē parādījušas krietni labākas mašīnas.
Otrs fakts, ka, ja tev ir uzvaru procents mašīnai konkrētai 60% pluss, tad ir iestrādāts spēlē algoritms, kas neļauj tev gūt īpaši vairāk uzvaru.
Tas nu tā, pāris vārdos, amatiera skatījiens.
Master tev neko īpaši nedod, tikai konkrētās kaujas pieredzi uz sudrabu.
Tanka apkalpi var ņemt no jebkura cita arī, likt labāko, kas ir, jo iemaņas - viena, vai piecas, tas ir kā diena pret nakti. Par to, kādas iemaņas likt, jāskatās pašam, viss atkarīgs no tava spēles stila.
Hvz, vnk ņem un konkrēto līniju kačā.
Es jau sen spēlēju, tagad uz kādu laiku pametis, izvilkts ir IS7, bet jāsaka tā, ka vairāk uzmanības vajag pievērst statistikai. Ja paskatās, ar kuru mašīnu tev iet vislabāk, un tās mašīnas arī paturēt. Tas tev dod iespēju noturēt savu vidējo spēles statistiku kaut cik pieņemamā līmenī.
Man garāžā stāv pārsvarā tanki, kuriem uzvaru procents ir ap 58%, ar kuriem var pelnīt, un ir vēl tie, kurus lēnām dzenu pa tier uz augšu.
Te gan jāsaka, ka, kamēr tu kādu mašīnu esi pacēlis līmenī, tai pašā X tier, tā sen jau ir novecojusi morāli, un spēlē parādījušas krietni labākas mašīnas.
Otrs fakts, ka, ja tev ir uzvaru procents mašīnai konkrētai 60% pluss, tad ir iestrādāts spēlē algoritms, kas neļauj tev gūt īpaši vairāk uzvaru.
Tas nu tā, pāris vārdos, amatiera skatījiens.
-
- Biedrs
- Atbildes: 13
- Pievienojies: 04 Mai 2016, 23:23
- Atrašanās vieta: latvija
- Veipoju kopš: 01 Mai 2014
https://youtu.be/xUjLj7U40QA iesaku nolaikot čoma video!
Ir kādam velme Rīgas klana iestāties?ar 8 līmeņa takiem?
Ir kādam velme Rīgas klana iestāties?ar 8 līmeņa takiem?
-
- Biedrs
- Atbildes: 5
- Pievienojies: 07 Sep 2023, 13:13
Aš esu įdomi tema. Ačiū.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 4 un 0 viesi