Modi un tanki ir lietoti un varu izstāstīt kas patika, kas mainijies, ieteikt citiem lietotājiem.
phpBB [media]
Liekam plusiņus foruma postā, liekam ''Patīk'' YouTubes kanālā, pierakstamies kanālam, komentējam!
Es sākumā lietoju ar gatavajiem koiliem, no Kangertech, pēc tam ar RBA, pats tinu spoles un darbojos diezgan aktīvi. Vienkārši bija intrese. Un nemācēšu pateikt vai var vienu koilu tik ilgi mocīt, man jau liekas ka pārtīt ko citu nav problēma, galvenais ir iemanīties vati ielikt lai tanks netek. Pats tanks ir nedaudz apbružājies protams, stikliņi kādi pieci ir R.I.P. , bet tā nav problēma- stikliņus Fastechā pasūtiju pa lēto. Tāpat paņēmu arī pāris RBA bāzes, forši, satini spoles, saliki vati un kad gribas ko citu vienkārši nomainijiRBA.SanTekNiķis rakstīja:Apskats labs.
Ir viens jautājums.Tu teici,ka subtanku lietoji pusgadu un viņš vēl darba kārtībā,kā tas ir,nemainīji koilus vai fiziski neizdila pats tanks
![]()
Interesē,jo pats tagad gaidu subtanku mini.Man čoms lieto tādu un saka,ka tikai vati nomaina ,notīra un tvaicē jau divus mēnešus ar 0,5 omu spoli,to kas RBA līdzi bija.
Jip, bija Kthulku klons, bet man liekas ka pāris reizes palietoju un tad ieēdās RBA, bez variantiem dabūt ārā- tā kā, plauktā kur mētājās, īsāk sakot R.I.P.infants rakstīja:Vai tad tu kādreiz ktulu klonu nesūtīji? Galīgi nekā?
Doma laba, tik neredzēsi cik šķidruma iekšā... Ja ar TC tvaicēsis- nekāda vaina, ja ar VW, tad uzmanīgi!SanTekNiķis rakstīja:Skaidrs.Nu ja man saplīsīs kolba,nebūs pirkt,uzvirpošu tērauda.
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis