Arsenāla apskats Nr.1

Youtube kanāla nosaukums - 'vapeforums videokanāls'.
Foruma oficiālie, neoficiālie un pašu lietotāju veidotie videoapskati, novērojumi un citi video garadarbi.
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Arsenāla apskats Nr.1

Raksts Gintchlv » 28 Feb 2016, 17:07

Video par modiem un tankiem par kuriem ir apskati manā YouTubes kanāla, ne par visiem, bet par tiem kas likās intresanti.
Modi un tanki ir lietoti un varu izstāstīt kas patika, kas mainijies, ieteikt citiem lietotājiem.
phpBB [media]

Liekam plusiņus foruma postā, liekam ''Patīk'' YouTubes kanālā, pierakstamies kanālam, komentējam!

Attēls
SanTekNiķis
Aktīvs
Atbildes: 66
Pievienojies: 24 Jan 2016, 18:33
Atrašanās vieta: Valmiera/Cēsis
Veipoju kopš: 25 Okt 2015

Re: Arsenāla apskats Nr.1

Raksts SanTekNiķis » 28 Feb 2016, 18:13

Apskats labs :thumbup: .
Ir viens jautājums.Tu teici,ka subtanku lietoji pusgadu un viņš vēl darba kārtībā :D ,kā tas ir,nemainīji koilus vai fiziski neizdila pats tanks :?:
Interesē,jo pats tagad gaidu subtanku mini.Man čoms lieto tādu un saka,ka tikai vati nomaina ,notīra un tvaicē jau divus mēnešus ar 0,5 omu spoli,to kas RBA līdzi bija.
Attēls
Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Raksts infants » 28 Feb 2016, 18:14

Vai tad tu kādreiz ktulu klonu nesūtīji? Galīgi nekā?
Attēls
Nord2
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 28 Feb 2016, 18:38

SanTekNiķis rakstīja:Apskats labs :thumbup: .
Ir viens jautājums.Tu teici,ka subtanku lietoji pusgadu un viņš vēl darba kārtībā :D ,kā tas ir,nemainīji koilus vai fiziski neizdila pats tanks :?:
Interesē,jo pats tagad gaidu subtanku mini.Man čoms lieto tādu un saka,ka tikai vati nomaina ,notīra un tvaicē jau divus mēnešus ar 0,5 omu spoli,to kas RBA līdzi bija.
Es sākumā lietoju ar gatavajiem koiliem, no Kangertech, pēc tam ar RBA, pats tinu spoles un darbojos diezgan aktīvi. Vienkārši bija intrese. Un nemācēšu pateikt vai var vienu koilu tik ilgi mocīt, man jau liekas ka pārtīt ko citu nav problēma, galvenais ir iemanīties vati ielikt lai tanks netek. Pats tanks ir nedaudz apbružājies protams, stikliņi kādi pieci ir R.I.P. , bet tā nav problēma- stikliņus Fastechā pasūtiju pa lēto. Tāpat paņēmu arī pāris RBA bāzes, forši, satini spoles, saliki vati un kad gribas ko citu vienkārši nomainijiRBA.
infants rakstīja:Vai tad tu kādreiz ktulu klonu nesūtīji? Galīgi nekā?
Jip, bija Kthulku klons, bet man liekas ka pāris reizes palietoju un tad ieēdās RBA, bez variantiem dabūt ārā- tā kā, plauktā kur mētājās, īsāk sakot R.I.P.
Attēls
SanTekNiķis
Aktīvs
Atbildes: 66
Pievienojies: 24 Jan 2016, 18:33
Atrašanās vieta: Valmiera/Cēsis
Veipoju kopš: 25 Okt 2015

Raksts SanTekNiķis » 28 Feb 2016, 18:42

Skaidrs.Nu ja man saplīsīs kolba,nebūs pirkt,uzvirpošu tērauda :twisted: .
Attēls
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 28 Feb 2016, 18:44

SanTekNiķis rakstīja:Skaidrs.Nu ja man saplīsīs kolba,nebūs pirkt,uzvirpošu tērauda :twisted: .
Doma laba, tik neredzēsi cik šķidruma iekšā... Ja ar TC tvaicēsis- nekāda vaina, ja ar VW, tad uzmanīgi! :D
Attēls

Atgriezties uz “Foruma videotēka”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis