Mesh. Siets?

sociofobs
Atbildes: 4
Pievienojies: 09 Mar 2015, 06:48
Nauda: : Locked

Re: Mesh. Siets?

Raksts sociofobs » 10 Mar 2015, 20:14

garša un stiprums ir daudz izteiktāki, garša itsevišķi. tīrāka, izteiktāka garša, bez dīvainām piegaršām. plusi vatei - vairāk piedod kļūdas un neprecīzus tinumus, imo, krietni vieglāk uztīt iztvaicētāju ar vati, nekā ar metāla sietu. mīnusi vatei - pats tvaiks, garša nav tik izteikta, un daudz biežāk jāmaina / jātin pa jaunu, salīdzinot ar sietu. mīnusi sietam - čakars, prasa labu treniņu kamēr iemācīsies pareizi uztīt, un ja ir neprecīzi uztīts, tad garša būs pretīga. es pēdējo gadu vai pat divus tinu metāla sietu ar ribbon tipa stiepli, ja nemaldos platumā 0,7mm. tinu uz smoktech RSST, un dūms ir super. tagad gan gribas ko jaunu, apnicis šis.

sociofobs
Atbildes: 4
Pievienojies: 09 Mar 2015, 06:48
Nauda: : Locked

Re: Mesh. Siets?

Raksts sociofobs » 11 Mar 2015, 09:42

man tieši otrādi, no genesis tagad drīz pāriešu uz kayfun, vismaz paeksperimentēšu :) vienkārši gribas ko jaunu. par kayfun un līdzīgu tvaicētāju tinumiem, pamēģini ko šādu - http://imgur.com/0R0CJuI , šis būs pirmais variants ko mēģināšu. stieple pa taisno uz vates virsū, nē paldies, ar genesis esmu pietiekami paspēlējies lai saprastu, ka tas nav mans :)
par garšām laikam tiešām ir tā, ka garšas kārpiņas, mēle, rīkle pierod, paliec izvēlīgāks vai nez kas vēl, kas ietekmē garšu tvaikam no tavas, ne iztvaicētāja puses. jo man daudzreiz ir bijis tā, ka skaisti uztinu, veipoju pus dienu, nesaprotot, kāpēc vakar ar šo šķidrumu bij tik labs tvaiks, a šodien galīgā d****. pēc pus dienas / dienas, atkal garša atpakaļ, kaut neko neesmu ne tīrījis tvaicētājā, ne pārtinis, ne šķidrumu mainījis. vot ja ir konkrēta materiālu piegarša (vates), vai pretīga, asa deguma garša, tas jau ir tvaicētājā. ja kaut mazliet kādā vietā kaut kas deg pa sauso, to pa taisno jutīsi, domāju ka ar vati tā jo sevišķi var būt :)
par šķidrumiem, jaucu pats, un man 50/50 ar destilētu ūdeni liekas apmēram tas pats, kas 70/30 bez destilēta ūdens. t.i. 70PG, 30VG. tas nav tik būtiski, gaumes lieta. arī atkarīgs, ja jauc pats, cik garšas koncentrātu piejauc uz 10ml. es jaucu 6 - 8 pilītes uz katriem 10ml, bet es arī ecigu nepīpoju kā cigareti, bet gan kā ūdenspīpi, pa taisno plaušās. tā kā mani šķidrumi un tvaicētāja tinums galīgi nederēs kādam citam, piem. jebkurš draugs kas pamēģina, pa taisno klepo plaušas ārā :D

Atgriezties uz “Piederumi, kalkulatori, citas lietas”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 6 un 0 viesi