Tas vēsturiskais brīdis ir pienācis. ESMU NOMAINIJIS TVAICĒTĀJU,pagaidām... .Pirmās četras stundas kopš kūpinu viss ir ok.
Pirmo reizi piedarbinot ar orģinālo koilu 1.2ohm viss aizgāja uzreiz bez problēmam. Tas bija labs! Pakūpināju kādu brīdi uz 20-25w un ķēros klāt pie RBA daļas. Ātri jutūbē atradu vienu pamācības video un konstatēju, ka manējais ir bišku savādāks.
Nu neko, improvizēju kā mācēju. Rezultātā vienalga ar pirmo reizi viss sanāca laikam labi. Kapēc labi? Tāpēc ka nebija ne gariku, ne burbuļu, vienvārdsakot-labi. Es pat vairāk teiktu,ļoti labi. Garšas un tvaika, garšas ziņā tāds pats kā gatavais koils. Nujā, es uztinu 1.5ohm. Sākumā kupināju uz tadiem pašiem 12.5W kā uz taifunu. Bija jau labi...itkā..nē nu bija jau labi. Tvaiks bija karstāks un vairāk. Ari tvaicētāja šņākšana un sprakšķēšana bija krietni skaļāka. Tad nometos uz 10w un nu bija tieši manā gaumē. Tvaiks bija patīkami silts un arī tvaika daudzums labs.
Man pat galigi aizvērās un subtanku uzliku uz ego bačas.Zinu, tā ir ņirgāšanās par Kanger subtanku...bet vienalga, bija Tiri labs! Nebaltās dienās tas var mani izglābt, ja visi striķi trūkst.
Tas tā, pagaidām. Esmu ļoti apmierināts ar subtank mini. Redzēsim kā šis uzvedīsies. Ja šis sāks puņķoties un tecēt, tad tiks nolikts blakus taifun gt v2, kurš tecēja pats no sevis.
Kanger SubTank mini V2
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Kanger SubTank mini V2
Jums nav nepieciešamās tiesības, lai redzētu šim rakstam pievienotos failus.

Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Re: Kanger SubTank mini V2
Tev ir V2 RBA, kā izskatās pēc bildēm.
RBA V1:

RBA V2:

R
RBA V1:

RBA V2:

R
-
- Biedrs
- Atbildes: 10
- Pievienojies: 06 Dec 2015, 21:11
Iegaadaajos ar shaadu subtanku, bet man gar malu tek shkjidrums aaraa tur kurvapaksheejaa sarkanaa bliive
pameegjinaaju otru stiklu, kas komplektaa, itkaa mazaak, bet vienalg tek garaam, mosh ir kaadi risinaajumi? Tur taas baltaas bliives komplektaa ir domaatas sarkanaas vietaa?

- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Visticamāk ka jā- baltās ir sarkano vitā, vienkārši vizuāli salīdzini. Tecēt var sekojošu iemeslu pēc- ja lieto pārbūvejamo bāzi, vate nav ielikta pareizi vai pareizā daudzumā, šķidrums pa šķidru...vajag vairāk VG. Ja lieto jau gatavos koilus- šķidrums pa šķidru, vairāk VG vajag. Es lietoju ar 80% VG un nekas netek, tiesa nedaudz ir šķidrums, pilīte, divas kad skrūvēju ciet bet tas arī viss.
- KunFuPluttoo
- Aktīvs
- Atbildes: 40
- Pievienojies: 02 Dec 2015, 11:04
- Veipoju kopš: 02 Dec 2015
Tur jābūt komolektā melnas blīves kuras var ielikt sarkano vietā. Es lietoju 50\50 un man ne mazākās pilītes. Ja vienīgi skrūvējot, bet tas tikai normāli ja izspiežas, to noslauka un viss čikiniekā 

-
- Biedrs
Nu es par taam baltajaam bliiveem, kas naaca komplektaa nevareetu teikt, ka vinjas ir 1:1 ar sarkanajaam. Nu es pagaidaam vel peerku shkjidrumu(es vel iesaaceejs) bet tur tieshi gar to stiklinju tek, es saaku domaat, ka vinjam jaabuut istabas teperatuuraa, man ir taa, ka staav mashiinaa, mosh tur aukstumaa taas gumijas saraujaas un tad saak teceet garaam.
- raitizz
- Teicējs
Tev ir oriģinālais Subtanks? Ķīna jau klonē arī kaimiņu fabriku izstrādājumus.. Tur nav brīnums ka tek un sūcas utt.Verneris rakstīja:Nu es par taam baltajaam bliiveem, kas naaca komplektaa nevareetu teikt, ka vinjas ir 1:1 ar sarkanajaam. Nu es pagaidaam vel peerku shkjidrumu(es vel iesaaceejs) bet tur tieshi gar to stiklinju tek, es saaku domaat, ka vinjam jaabuut istabas teperatuuraa, man ir taa, ka staav mashiinaa, mosh tur aukstumaa taas gumijas saraujaas un tad saak teceet garaam.
R
-
- Biedrs
Nu man jau liekas, ka jaa. Pirku mazlietotu tepat no foruma biedra.
Peec leetucha neizskataas.
Peec leetucha neizskataas.
- raitizz
- Teicējs
Iesmērē blīves bik ar sulu pirms salikšanas.
R
R
-
- Biedrs
Nu pameegjinaashu, bet vinjas pashas ljoti labi iesmeereejaas peec laika. Iesmeereejas taa, ka mashiinaa benkjis pat iesmeereejas 

Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 3 un 0 viesi