Labas vakaras visiem lasītājiem!
Šoreiz apskatīsim "netekošo" tanku, kuru sauc par Zeus RTA.
Dažādi nozīmīgāki/maznozīmīgāki cipariņi...
• Diametrs 25.0mm
• Augstums 45,5mm
• Delrīna 810 driptips, kā arī 510 adapteris un 510 delrīna driptips
• Regulējams top-airflow's
• SC pārbūvējams deks
• 4ml ietilpība
• Līdzi nāk visādi noderīgi loriņi (blīves, stieples, skrūves, skrūvgrieznis, utt...)
• Piejams 4 krāsās (Melns, SS, gun-metal un zils)
• Uzpildes sistēma ar 90 grādu pagriešanas sistēmu
Viss sākās ar to, ka es to ieraudziju pa labām naudām ĶTR zemēs, bet noturējos, līdz brīdim, kad vārds pa vārdam... Kāds no foruma biedriem man šo te brīnumu pārdeva!
Pirmie iespaidi, sajūtas - Protams, trakoja jau no tā, ka jauns agregāts ticis viņa ķetnās (tas nekas, ka tomēr second-hand used), ātri fiksi tika nomainīta spole, savatēts, un tvaicēts. Tas ir TIK vienkārši, pilnīgi nekā sarežģīta! Tieši tā - nepārklausījāties - NEKĀ SAREŽĢĪTA!
Īpaši mani piesaistīja tā 90 grādu funkcija pie uzpildes, tā ir ļoti labi atstrādāta! Un neveras vaļā, kā tas ir piemēram bijis ar "push" funkciju kā tankiem - captain rta un mesh rta...
Protams, interesanta štelle ir augšējā gaisa padeve, kas pat vislielākajam ķēlrocim, rukašopam un tiranoreksiķim ir pa spēkam visu sadarīt tā, ka nekas netek! Tas ir tik vienkārši, bez nekādas piepūles, zīlešanu ar pareizo vates daudzumu, lai netecētu utt... Principā, šajā aspektā šis tanks ir ļoti labi paredzējs iesācējiem, kas grib uzsākt paši savu tanku pārbūvi! Nokļūdīties ir ļoti grūti, bet nav arī neiespējams
Vienīgais, kas man pievīla šajā tankā bij tas, ka nav tāda garšas atdeve, kādu es biju gaidījis. Protams, garā tvaika ceļš lejā, augšā utt... Tas padara to garšas zūdamību, bet ne pilnībā. Manuprāt pie vainas varētu būt tas, ka man aromkas vidēji tik 6% ir iejauktas... Prasītos meybī pat visi 10%. Tad moš kādu garšu es arī izvilktu no šīs bākas vairāk. Bet tas tā, ar laiku, spēlējoties.
Gaisa padeve vidēji brīva. Lai nu kā, ir laba, nesvilpo, ir klusa. Derētu mazdruscītiņ brīvāku, bet baigi nu tas tā, manas personīgās domas.
Cik novērots, tanks īpaši nemaz i nekarst, principā pat nav kam tur tik ļoti karst. Viena spole un tas arī viss.
Dizains - ieturēts visai vienkāršs, un tomēr, man tā gun metal krāsa ļoti patīk, es teikšu, ka takā matēta, nav vienkārši krāsota. Nevajadzētu pārāk ātri nobružāties.
Apstrāde - vītnes gludas, salīdzinoši smalkas, pagaidām nav bijis tā, ka kautkas nesaiet (takā piemēram man ar serpent mini, kuram nu jau pašvaki uzķert vītni), īpaši izcelt un vēlreiz gribu pieminēt uzpildes vāciņu! Perfekti nostrādāts, nekas sarežģīts! Kā saka - tas vienkāršākasi ir labākais! Heiteri teiks - bet tas tak var pats nonākt nost kautkādā veidā mētājoties pa kabatu! Jā, viss ir iespējams, bet šim ir ļoti cieša aizdare, blīves dara savu darbu ļoti labi, lai neizveidotos noplūde.
Gaisa padeve - gaisa padeve sastāv no 9 caurumiņiem katrā spoles pusē un vēl papildus appūte no apakšas. Mūsu pašu paps, jeb Gintchlv teicās, ka grib aizlodēt ciet augšējos caurumus, mēģinot iegūt papildus garšu kautkā. Labprāt dzirdētu kādā no nākamajiem strīmiem iznākumu, ja nu tomēr būs pamēģinājis!
Lai nu kā - iesaku šo tanku gan iesācējiem, kas uzsāk savas gaitas ar RTA tankiem, gan arī pieredzējušiem tvaicētājiem. Bet nu - garšas zudums var arī samazināt šo lietotāju skaitu. Bet nekas nav zaudēts, paprovēs uzjaukt stiprāku zupu ar lielāku aromātu %!
Paldies, ka veltīji laiku un lasīji! Redzi? Tur augšā ir thumb's up poga!
Pīsiņ'Č!✌✌✌
HaPuK's!
Ak jā, bildē redzama šī bāka uz fuchai+ un ļoti cmuku sarkanu driptipu! Matchy, matchy colors!
Zeus RTA by Geekvape review @ HaPuK's
- HaPuK
- Sargs
- Atbildes: 516
- Pievienojies: 06 Sep 2016, 23:24
- Nauda: : Locked
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Jēkabpils
- Veipoju kopš: 07 Jūl 2015
Atgriezties uz “Iztvaicētāju apskati”
Pāriet uz
- Jaunajiem lietotājiem
- ↳ Tvaicēšanas A,B,C...
- ↳ Iesācējiem
- ↳ Čats reģistrētajiem foruma lietotājiem
- Foruma jaunumi un aktualitātes!
- ↳ Tvaika glābšanas forums
- ↳ IZLOZE foruma lietotājiem!
- Elektroniskās cigaretes, personīgie tvaicētāji
- ↳ Iztvaicētāji, iztvaicētāju tvertnes
- ↳ Pārbūvējamie
- ↳ Iztvaicētāju apskati
- ↳ Jautājumi par iztvaicētājiem
- ↳ Nepārbūvējamie
- ↳ Iztvaicētāju apskati
- ↳ Jautājumi par iztvaicētājiem
- ↳ Vispārīgi, noderīgas lietas
- ↳ Temperatūras kontrole
- ↳ Piederumi, kalkulatori, citas lietas
- ↳ Modi un baterijas
- ↳ Praktiski padomi un noderīgas lietas
- ↳ Mehāniskie modi
- ↳ Mehānisko modu apskati
- ↳ Jautājumi par mehaniskajiem modiem
- ↳ Regulējamie modi
- ↳ Regulējamo modu apskati
- ↳ Jautājumi par regulējamiem modiem
- ↳ Squonk modi
- ↳ Squonk modu apskati
- ↳ Jautājumi par Squonk modiem
- ↳ Akumulatori, baterijas, lādētāji
- ↳ Spoles, kas, kā, no kā
- ↳ E-šķidrumi, DIY e-šķidrumi
- ↳ Ešķidruma jaukšanas pamati
- ↳ Ešķidrumu receptes
- ↳ Izejvielas ešķidrumiem
- ↳ Jautājumi par ešķidrumu jaukšanu
- ↳ Podsistēmas
- ↳ Tvaika perifērija
- Sarunas un informācija par tvaicēšanu
- ↳ Likumi, likumprojekti, raksti, blogi Latvijā un pasaulē
- ↳ Galvenie jautājumi
- ↳ Jaunumi.
- ↳ Vapefest LV!!!
- ↳ Veselība
- ↳ Foruma videotēka
- ↳ Gintchlv iesaka
- ↳ Pļapātava
- ↳ Būvē modu pats
- ↳ Palīgierīces, instrumenti amatniekiem
- Tirgus placis un tirgotāju sadaļa
- ↳ Pērk, pārdod, maina...
- ↳ Sadaļas lietošanas noteikumi, ievērot obligāti!!!
- ↳ Pērk
- ↳ Pārdod
- ↳ Maina
- ↳ Atbalstītāji, ražotāji un tirgotāji
- ↳ Iepirkšanās internetā - shipping.
- ↳ sourcemore.com
- ↳ urvapin.com
- ↳ Heavengifts.com
- ↳ VapeSourcing
- ↳ alvini.ie
- ↳ vapehouse.lv
- ↳ FreeMaxVape
- ↳ ave40
- ↳ 3fvape.com
- ↳ efun.top
- ↳ SkyDūmi
- ↳ Vape Shop BioField
- ↳ buybest
- ↳ smokstore.us
- ↳ Focalecig
- ↳ ecigfit
- ↳ vape88.lv
- ↳ ecigs.lv
- ↳ BalticaVape
- ↳ vape1.lv
- ↳ epipo.lv
- ↳ Elegomall
- ↳ vapors24.com
- ↳ molinshop.com
- ↳ cvapor.com
- ↳ Vape Mafia Rīga
- ↳ Latvian Vape Community
- Pļāpātava par netēmu
- ↳ Datori un spēles
- ↳ Praktiski padomi-offtopic
- ↳ Zebja Bilžu Galerija
- ↳ Foruma darbība, ierosinājumi, kļūdas.
- ↳ Rakstu uzmetumi
- ↳ Tests pārdošanai
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis