Sveiki visiem šajā burvīgajā rītā!
Šoreiz stāsts grozīsies par un ap Berserker MTL tanku.
Specifikācija :
• Diametrs 24.0mm
• Augstums 30/40mm
• Ultema un delrīna 510 driptipi
• Regulējams airflows ar 0.8, 1.0, 1.2, 1.4 un 1.6mm diametriem
• SC pārbūvējams deks
• 2ml ietilpīda, ar pagarinātāju 4ml
• Līdzi nāk visādi noderīgi loriņi (blīves, stieples, skrūves, skrūvgrieznis, īpašs agregāts ar kura palīdzību var nomainīt ietilpību uz 4ml)
• Piejams 2 krāsās (Melns un sudraba)
Šis tanks... MTL... Bet es esmu DLI piekritējs... Kautkas nelīmējas, ne? Tā ir. Pats esmu šokā. Šo tanku lietoju nepilnu nedēļu. Šis tas ir sakrājies, ko es vēlētos pastāstīt.
Ar MTL saskarsme bijusi maza, jo nekad tas īsti nav paticis, garša nav utt. Hvz. kkas vislaik trūka. Šo tanku saņēmu, ilgi nedomādams, rāvu vaļā, iemaucu coilus, kas nāca komplektā (fūzētais claptons, visticamāk, ka SS, jo karsējot cmukās krāsās nokrāsojās ) sametu to pašu plāksnīšu vati, ielēju pētersīļus...
No pirmajiem puffiem sapratu, ka šim ir pārsteidzoši laba garšas atdeve, un MTL, kā MTL, jāpiepūl vaigi, lai ievilktu
Pa šīm dienām NEVIENA pile nav iztecējusi, pat ne kondensāts, pilnīgi nekas, sauss kā Sahāra. Garšas atdeve vienkārši <3 , i pat tvaika apjomu tīri labu šis saražo uz maniem 17W
Un skrūves ļoti labas, lielas "+" , ar lielām galvām, lielākas stieples (claptoni, fūzētie utt) vieglāk ir ielikt, bet ar parastajām drātīm būtu pašvakakāk.
Pie mīnusiem principā man nav ko pieminēt. Viss pa šīm dienām man apmierina. Ja pat labi piesienas, ok, varbūt kāds saskatīs mīnusu, ka nevar normāli ielikt parastās drātis utt. Bet tādu pavisam izteiktu mīnusu man nav šim tankam!
Takā, MTL draugi, ja pat es, DLI'sts, šo atzīstu par derīgu, domājams, ka ķeriet vien ciet!
Pīsiņ'Č,
HaPuK's ✌✌✌
p.s. Šo esmu vienmēr vēlējies pateikt... (teikums visiem yūtūberiem beigās) "Ja Tev patika šis raksts, spied like, un abonē manu kanālu!"
P.p.s. Bildītes
Berserker MTL RTA by Vandy Vape & AlexMD
- HaPuK
- Sargs
- Atbildes: 516
- Pievienojies: 06 Sep 2016, 23:24
- Nauda: : Locked
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Jēkabpils
- Veipoju kopš: 07 Jūl 2015
-
- Aktīvs
- Atbildes: 278
- Pievienojies: 23 Apr 2016, 22:44
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Dzintarzeme
- Veipoju kopš: 29 Apr 2016
Re: Berserker MTL RTA by Vandy Vape & AlexMD
Pusstundu kā esmu šī tanka lietotājs, garša tiešām ir ok ar komplektā esošo spoli (pavisam līdzi nāk 2as).
Aspire Nautilus 2 dodas pensijā.
Aspire Nautilus 2 dodas pensijā.
- tolis
- Aktīvs
- Atbildes: 66
- Pievienojies: 27 Okt 2015, 19:32
- Atrašanās vieta: Tukums
- Veipoju kopš: 10 Aug 2015
Re: Berserker MTL RTA by Vandy Vape & AlexMD
Lietoju gandrīz mēnesi,ļoti labs tanks
-