Šoreiz iesākumam stāsts bija tāds, ka šitādu brīnumu es manīju pirmo reizi (sietiņš), skatoties apskatus manam lopiņam siekala sāka tecēt garāka un garāka... Vēlvairāk mani iepriecināja fakts, ka šeit pat var normāli ielikt parastos coilus, gan SC, gan DC...
• Diametrs 24.0mm
• Augstums 25.0mm
• Apzeltīts 510 konektors
• Ultema driptips 810, delrīna driptips 810 un 510 izmēra adapteris
• Sānu airflovs, regulējams
• Squonkera pins, blīves, rezerves skrūves
• Rezervē nāk līdzi 3x Ka1, 3x SS316 un 3x NI80 sietiņi
• Piejams 4 krāsās (Melns, sudraba, zelta un varavīksnes)
Sāksim ar to, ka ielikt to sietiņu ir izcili vienkārši... Savikot nu arī, pat ar abām kreisajām rokām tas ir izdarāms Ir provēts principā katrs siets, es teikšu, ka labāko garšu esmu izspiedis ar NI80 sietu. Kautgan, kautgan... Abi pārējie arī nav ne vainas. Fantastiski izcila garšas atdeve
Pilināt arī nenākas bieži. Vannīte tur gandrīz nav, bet to pilnībā kompensē tas lielais vates daudzums, principā to var saukt kā "Ielietuvi", nevis "Pilinātuvi"
Jā, es izklausos kā totāls apskatnieks - nevienu mīnusu, jā... Ja neskaita faktu, ka (šitas ir subjektīvi, ļoti...) tvaicējot manā stilā 70w un uz augšu, un nonstopā, jeb čainveipingā, vāciņs sakarst, bet es to nesaskatu par problēmu, jo uzpildīt mierīgi var caur driptipu, un lūpas nesvilst, jo ultema driptips nesakarst un ir pietiekoši liels (problēmas ir tādiem, kas bāž mutē visu driptipu )
Palielam tas arī viss. šī pilinātuve ir atstājusi uz mani ļoti labu iespaidu, neesmu tas lielākais pilinātavu lietotājs, bet šad tad jau var!
Pīsiņ'Č,
HaPuK ✌✌
Mesh rda by Vandy vape, jeb sietiņdripka
- HaPuK
- Sargs
- Atbildes: 516
- Pievienojies: 06 Sep 2016, 23:24
- Nauda: : Locked
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Jēkabpils
- Veipoju kopš: 07 Jūl 2015
-
- Biedrs
- Atbildes: 6
- Pievienojies: 20 Nov 2016, 18:00
- Nauda: : Locked
Re: Mesh rda by Vandy vape, jeb sietiņdripka
Man šis Rda loti nepatika pārdripot ļoti viegli, pilināt vajag bieži, vate jau arī mitra, bet gariku dod...vienīgais ko varēja lietot ir ni80 mesh TC modā... un jā vanniņa nav tad koiliem īpaši jēgas nav un liet tur vajag visu laiku ...
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi