Mad dog gta by desire

Lietotāja avatars
HaPuK
Sargs
Atbildes: 516
Pievienojies: 06 Sep 2016, 23:24
Nauda: : Locked
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Jēkabpils
Veipoju kopš: 07 Jūl 2015

Mad dog gta by desire

Raksts HaPuK » 28 Sep 2017, 16:09

Ar šī tanciņa iegādi bija interesanti... Biju es nosliecies uz SC (single coil) bāzes RTA tanku, ar DLI vilkmi, serpent mini bij labs, un ir, bet vilkme pa cīšu... Bija 3 varianti - Serpent SMM, Ammit 25 un šis, Mad dog gta. Beigās nosliecos uz šo tanciņu, lietojot divas nedēļas ir šis tas atklājies, un esmu gatavs Jums pasniegt savu viedokli!

Īsumā - spcifikācija, dažādi cipariņi utt...
• Ietilpība 3.5ml
• Diametrs 25.0mm
• Augstums 47.8mm
• Apzeltīts 510 konektors
• Ultema driptips/zupas caurumu nosedzēj vāciņs
• 3D gaisa padeves sistēma
• Piejams 6 krāsās (zils, zaļš, sarkans, melns, sudraba un zelta)

Tanks ir ļoti "Garšīgs" ar ražotāja līdzi doto fūzēto claptonu ar 4 kodoliem, (materiāls visticamāk KA1), kupls tvaiks, gaisa padeve pamatīga, gluži kā man patiktos. "+" skrūves, kuras tik āpri nesačakarēsies, neaprausies, ērta koilu ielikšana, gaisa padeves regulācija.
Mīnusus es tikai atradu divus. Gaisa gredzens bišk staigā uz augšu, leju, augšu leju... Un attiecīgi šad tad mēdz izspiesties zupīte ārā. Principā minimāli un lietošanu tas neieteikmē. Otrs mīnuss... Visai subjektīvs - driptips, kuru nevar nomainīt, un pats vāciņs no ultema... Šeit viss ir ar vītnēm saistīts. Ultems varētu ātrāk nodilt kā dzelzs. Varēja viņi hotj iemontēt vēl dzelzs vītni gluži kā Troll rta.

Palielam, tas arī ir viss. Galu galā es varu teikt, ka šis ir ļoti labs SC tanks, lietoju bieži, sūdzēties nevaru! :braid:
Bildītes nobeigumā, lai tam 🐹 tā siekaliņa iztek :twisted:

Pīsiņ'Č,
HaPuK's! ✌✌✌

Attēls

Attēls

Attēls

Attēls

Attēls
Once you go black, you never go back.

Asmodus minikin V2 + Vandy vape Kylin v2 RTA + Vapefly Core RTA
Asmodus boost + Asmodus Dawg RTA

Atgriezties uz “Iztvaicētāju apskati”