- Slēpts teksts, attēls, media- parādīt
tayfun-gt.jpg
Šis ir vel viens tvaicētājs kuru iegādājoties jūs nebūsiet vīlušies. Ja gadījumā jums ir tā, ka nauda spiež kabatu, tad oriģinālu varat iegādāties par 130eur(simtu trīsdesmit euro!?!?!). Bet ja domājat,nafig maksāt vairāk, tad skatamies uz Ķīnas pusi un pasūtam pa 20$ un miers mājās. Es šo tvaicētāju lietoju jau 10 mēnešus un pirms tam man pieredze ar pārbūvējamiem tvaicētājiem bija ļoti minimāla. Mans pirmais bija Kayfun v3.1 un tagad šis, Taifun GT. Ar abiem tvaicētājiem nav bijušas lielas problēmas un abi sāka darboties labi jau ar pirmo mēģinājumu. Un tomēr, Taifun GT man patīklabāk , jo nav tik cimperlīgs kā kayfun un pats galvenais,vieglāk un vienkāršāk uzpildāms. Vienkārši atskrūvē, ielej šķidrumu, aizskrūvē un viss. Arī spirāles nomaiņa ir vienkārša. Galvenais ir nepaņemt par daudz vati vai citu materiālu kuru lietojat, jo tad būs švaki ar garšu un liela iespēja ka jutīsiet deguma garšu. Vajadzīgo daudzumu jūs sapratīsiet pēc pāris vates mainīšanas reizēm. Es vati mainu ik pēc kādām 1-2 nedēļām. Es to daru lēnām un nesteidzoties apmēram nepilnās 10 minūtēs. Taifunam garšas nianses ir tādas pašas kā Kayfun,ja arī ir bišku mazāk, tad ļoti minimāli.
Vienīgais mīnuss ir,pāris reizes dienā sakrājas kondensāts vietā kur liek iemuti (drip tip).
Obligāti kam jāpievērš izmanība pērkot šādu tvaicētāju ir materiāls no kura izgatavots. Jāpērk tāds kuram bāze ir nerūsējošais tērauds un nevis hromēts varšs.
Mans kopējais vērtējums Taifun GT tvaicētājam: 10/10 Perfekts!
P.s. tagad gaidu kad atnāks Taifun Gt v2.
Jums nav nepieciešamās tiesības, lai redzētu šim rakstam pievienotos failus.

Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini