Sveicināti. Izbeidzās man coila toptank nano. Pasūtītās no e-dym.pl coilas galīgi švakas, viena uzreiz smird pēc deguma, otru pamatīgi aizlej.
Tagad pasūtīju no gearbest šīs. Laba cena http://www.gearbest.com/accessories/pp_272894.html
Pasūtīju arī iepriekš vati un stiepli, stieplei materiāls izrādās bij nepareizs. Knapi nāk dūms un ļoti karst tanks, tā ka knapi pieskarties var. Pārbūvēju jau ap 7 reizēm, bet rezultātā sapratu ka stieple ir nepareiza.
Tad nu jautājums - kādu stiepli vajag priekš SSOCC coilas?
Kanger TOPTANK NANO
- waarna
- Biedrs
- Atbildes: 13
- Pievienojies: 27 Jan 2016, 11:56
- Nauda: : Locked
- waarna
- Biedrs
- Atbildes: 13
- Pievienojies: 27 Jan 2016, 11:56
Re: Kanger TOPTANK NANO
Kāds var palīdzēt?
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Re: Kanger TOPTANK NANO
Uz kā tu tvaicē? Kāds mods?
Kāda stieple atnāca un kādu biji pasūtijis?
Nēesmu jaunos apaļos koilus pārtinis, pirmstam , kantainos gan. Ja pasūtīsi SS stiepli, teiksim 0.4mm vajadzētu būt ok. Kā Viktors saka uz 3mm diametra ubīti, 0.5mm stieple, 5 vijumi, vajadzētu būt labi. Nu ar 0.4mm stiepli tur nianses, vienu tinumu vairāk un vajadzētu būt ok.
TopTanks Nano man jau liekas ka tāpat kā TopTanks Mini ir karsts tanks.
SS stiepli var gan uz VW gan uz TC tvaicēt.
Kāda stieple atnāca un kādu biji pasūtijis?
Nēesmu jaunos apaļos koilus pārtinis, pirmstam , kantainos gan. Ja pasūtīsi SS stiepli, teiksim 0.4mm vajadzētu būt ok. Kā Viktors saka uz 3mm diametra ubīti, 0.5mm stieple, 5 vijumi, vajadzētu būt labi. Nu ar 0.4mm stiepli tur nianses, vienu tinumu vairāk un vajadzētu būt ok.
TopTanks Nano man jau liekas ka tāpat kā TopTanks Mini ir karsts tanks.
SS stiepli var gan uz VW gan uz TC tvaicēt.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 4 un 0 viesi