Avocado 24 RDTA no Geek Vape

Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Avocado 24 RDTA no Geek Vape

Raksts Gintchlv » 08 Jūn 2016, 17:10

Avocado 24 RDTA tnaks ar ietilpību aptuveni 5ml*, viegli darboties ar spolēm, vati. Velocity veida bāze ar lieliem caurumiem divām spolēm vai vienai spolei. Šķidruma uzpildes caurumi tiek noslēgti ar speciālu aizdari. Ir izmantojams ar vienu vai divām spolēm, kā arī ar orģinālo, lielāka diametra driptipu vai ar 510 driptipu.
*Tankā ir iespējams iepildīt 5ml šķidruma ja šķidruma tvertnē vate ir tikai pašā augšā, man tas nelikās ērti un es vati ieliku līdz tvertnes apakšai, varēju iepildīt nedaudz zem 4ml, man liekas pietiekoši.
Slēpts teksts, attēls, media- parādīt
avo1.PNG
avo2.PNG
avo3.PNG
avo4.PNG
avo5.PNG
Tagad izstāstīšu savu pieredzi par tanka lietošanu. Lietoju tanku nepilnu nedēļu, tiesa ne tikai šo tanku lietoju šajā laikā, bet Avokado bija primārais, lai notestētu un saprastu kas un kā. Pašā sākumā, pirmo reizi liekot iekšā spoil un vati sanāca nedaudz paspēlēties, ar spoles ielikšanu vispār nekādu problēmu. viss notiek ātri un ērti. Paspēlēties sanāca ar vates ielikšanu, jāatzīst ka atcerējos daudz aizmirstu vārdu gan latviešu, krievu un pat angļu valodā… Vates ielikšana bija neērta divu iemeslu dēļ, pirmais bija tas ka spoil liku ar diametru 3,5mm, nu ir man lielum mānija, ir, bet vieta atļauj, kāpec nē? Protams ka vates arī pienācīgi un salikt vati no augšas nebija reāli. Un te otrs iemesls kāpēc tā mocijos, lai izjauktu tanka apakšu ir jāatskrūvē divas skrūves, kur pirmā ir regulējams pins, otrā ir skrūve kura satur plus kontaktu tankā un vel piedevām tajā skrūvejas ieprikšminētais pins! Ceru ka sapratāt, es kad izlasiju, šaubijos vai sapratīsiet ko ar to biju domājis, bet ja nu galīgi nesapratāt, pagaidiet video vai sameklējat interneta plašumos jau esošu video. Beigu beigās kad viss tika salikts un noregulēts, varēja tanku laist dzīvē. Un opā- tvaiks bija tik karsts ka praktiski nebija lietojams, pamocijos, pamocijos un metu mieru.
Nomierinājies nolēmu protams ka vajag vel šo tanku pamocīt, pēc dziļam un filozofiskām pārdomām, uzliku vienu paralelo spoli ar diametru 2.5mm, vati ieliku bez bāzes izjaukšanas, vienkārši sabakstot lieko vati tai paredzētajos caurumos! Vienkārši un bez problēmām.
Spole sanāca ar 0.3oHm pretestību, materiāls nerūsējošais tērauds. 30w. Tvaiks neteikšu ka vēss, tāpat diezgan silts bet vairs nededzina un tas priecē. Tvaika daudzums ievērojams un garša arī ir, kas priecē. Lietoju tagad divus šāda veida tankus, šo Avokādo un Theorema, pat nemāku teikt kurš patīk labāk, ir savi plusi gan vienam, gan otram tnakam, tā kā būss man divi labi tanki ikdienas lietošanā!
Video par šo tanku būss, vel nedaudz palietošu un uzfilmēšu video par to kā lietojas šis tanks.
Paldies ka izlasiji līdz beigām, komentē, atzīmē manu veiksmi ar cepumu(iem) vai neveiksmi ar -cepumu!
Jums nav nepieciešamās tiesības, lai redzētu šim rakstam pievienotos failus.

Attēls

Atgriezties uz “Iztvaicētāju apskati”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 3 un 0 viesi