Specifikācija:
• Ietilpība- 5ml
• Izmēri- 63mm*24.5mm
• Svars- 80gr
• Materiāls- nerūsējošais tērauds
• %10 konektors
TF-RDTA S2 deka:
• Divu spoļu deka
• Velocity stila konektori
• 16mm diametrs
Škidruma kontrole, gaisa padeves kontrole, pretizlīšanas sistēma, palielināta deka kas integrēta tanka bāzē, advancēta gaisa padeves sistēma.
Tanks paredzēts lietošanai no 40w-100w.
Avots: http://www.smoktech.com/atomizer/tf-rdta
Vispār tanks izskatās intresants, intresants tiem kuriem intresē pūst mākoni. Domāju ka šis būs mans nākamais tanks ko pasūtīšu, ieintresēja bāze un šķidruma kontroles sistēma. Kad tanks nonāks manās rokās noteikti uzfilmēšu apskatu.
Smoke TF-RDTA
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
- Yanko
- Aktīvs
- Atbildes: 107
- Pievienojies: 10 Apr 2016, 15:41
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 07 Apr 2016
Re: Smoke TF-RDTA
Man bija doma šo kā pirmo tanku sūtīt, vai arī tf-rta, bet negribēju gaidīt kamēr būs pieejams
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Godīgi sakot es laikam esmu vecs palicis, nesaprotu kā var šo tanku iedomāties kā pirmo tanku? Iespējams ka kļūdos, bet ja esi bijušais pīpmanis man liekas ka šitas uzreiz ir par traku. Protams ja esi pamēģinājis un zini ko tas viss nozīmē un kaut vai apmēram kas lācītim vēderā, tad iespējams ka jā. Bet tas ir mans personiskais viedoklis.
- skairiz.
- Aktīvs
- Atbildes: 162
- Pievienojies: 18 Jan 2016, 14:38
- Atrašanās vieta: Rīga & Jūrmala
- Veipoju kopš: 21 Dec 2015
- Kontakts:
Uhh, kā pirmo, nezinu. Pirmajam šis būtu par traku, pieļauju, ka ari man vajadzētu aprast ar šādu, jo par rdta vispār neesmu ientresējies, tik cik nodomājis, ka tas ir baigi traks aparāts. Uz šādiem nemaz neskatos, jo vienmēr galvā skan ''viņš varētu pamatīgi tecēt līdz atradīs pareizo vates novietojumu''. Bet tā jau, diezgan cmuks, žēl, ka 24.5mm diāmetrā, uz kubīša par resnu, tā jau mož pēc tava apskata būtu padomājis un uzsūtījis iespējams.
- Yanko
- Aktīvs
- Atbildes: 107
- Pievienojies: 10 Apr 2016, 15:41
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 07 Apr 2016
Tad, labi, ka nebija šis vēl pieejams. Es jau nezinu kas ir kas, vēl neko īsti nesaprotu 

Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 3 un 0 viesi