Ammit dual RTA by Geekvape

Lietotāja avatars
HaPuK
Sargs
Atbildes: 516
Pievienojies: 06 Sep 2016, 23:24
Nauda: : Locked
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Jēkabpils
Veipoju kopš: 07 Jūl 2015

Ammit dual RTA by Geekvape

Raksts HaPuK » 29 Sep 2017, 10:12

Šoreiz stāsts par ļoti strīdīgu tanku, kuru visticamāk daudzi no foruma lietotājiem ir sadūruši sienā. Bet šis ir viens no maniem mīļākajiem tankiem ikdienas lietošanā, jau kopš Maija. Tāpēc, pastāstīšu Jums šo to.

Specifikācija :
• Diametrs 25.0mm (pie pamatnes) un 27.0mm (stikla diametrs)
• Augstums 40.9mm
• Ultema driptips 810 un 510 izmēra adapteris
• Regulējams airflows
• SC ieliknis, blīves, rezerves skrūves, 3in1 skrūvgrieznis
• 3ml ietilpīda, ar pagarinātāju 6ml
• Zupas padeves regulācija
• Piejams 2 krāsās (Melns un sudraba)

Sākumā bija ļoti divejādas domas par šo tanku, jo mans vēl tikai čāpoja pie manis, kad daudziem jau bija, un vairums sūkstījās par šo te brīnumu... :? Nepagāja ne ilgs laiks, kad tas nokļuva pie manis. Pirmajā dienā sapratu, jau , ka garšas atdeve ir fantastiska, (pat ar 6ml tipa bāku), ne reizi nav baigi tecējis, tikai tik cik kondensāts pa airflowu caurumiem. Šis tanks nomainīja daudzus citus,(yep, tai skaitā Herakles RTA2, kurš man bija ikdienā pusgadu jau, bet tagad rezervistos).
Principā, iespējams šams varētu tecēt, ja vati nesaliek kārtīgi u.tml, bet es uz vati neiespringstu nekad. Savickāju, un aiziet. Tanks labs, ļoti. Protams, pieraduma pēc es griežu ciet uz uzpildi zupas padevi, mazums :roll: , uzpilde ērta, 2 lieli caurumi. Skrūves ir uz "-", pa šo laiku nav nodilušas, par ko man arī ir liels prieks.
Ar coiliem arī mierīgi var izpausties, i DC abi 3.5ID mierīgi salīstu, vai arī viens kārtīgs monster coils pa vidu visam dekam. Šo visu sniedz 20mm platā "bezstoiku", jeb "postless" bāze.

Izteiktu mīnusu nav šim tankam no manas puses. Subjektīvi vienīgi pēc uzpildes skrūvējot virsū vāciņu, augšā gar maliņām izspiežas zupa, jo es leju līdz lūpai...

Paldies, ka lasījāt,
Pīsiņ'Č,
HaPuK's! ✌✌✌
Attēls

Attēls

Attēls

Attēls

Attēls
Once you go black, you never go back.

Asmodus minikin V2 + Vandy vape Kylin v2 RTA + Vapefly Core RTA
Asmodus boost + Asmodus Dawg RTA
quickbot
Aktīvs
Atbildes: 96
Pievienojies: 09 Jan 2015, 01:25
Veipoju kopš: 0- 8-2013

Re: Ammit dual RTA by Geekvape

Raksts quickbot » 12 Okt 2017, 11:37

Šo domāju iepirkt, jo manam Griffin 25 positive pole nodilis un skatoties netā ar visu atsūtīšanu sanāk tuvu 20euro par to jobo skrūvīti....

Bet liekas, ka daudz neatšķiras no griffina, tobiš ar uzpildi, kondensātu un apkopi - pirms un pēc piepildīšanas. Ja Tev ir bijis griffin, padalies ar iespaidiem, kas labāks, kas sliktāks?

PS: Ja vari padalīties ar infu privāti, kur iepērc tankus/kuros vaikalos labākās nepāruzcenotās preces, jo vienīgais veids kā pašam tos no ārzemēm pirkt - vairākos sūtījumos pa daļām?
Lietoju RX2/3 ar Griffin25
Lietotāja avatars
HaPuK
Sargs
Atbildes: 516
Pievienojies: 06 Sep 2016, 23:24
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Jēkabpils
Veipoju kopš: 07 Jūl 2015

Raksts HaPuK » 12 Okt 2017, 11:49

Galvenā atšķirība... Postless deks VS velocity tipa deks. Vates ielikšanas caurumi, utml.
Ja Tev visparastākais 25ais griffins, (man ir bijis gan 25, 25 ar topairflow un 25+), man godīgi sakot labāk pat patīk ammit dual.
Pat labāka garšas atdeve ammitam ir. Vismaz man tā liekas. Ar vati arī vienkāršāk, jo griffins visai kabrīzs šajā jautājumā. pa daudz - gariks, pa maz - tek. Ar ammitu šitik izteiktas problēmas nav, cik esmu saskāries...
Visā visumā, viens no mīļākajiem tankiem.

Ak jā. Un PM arī ienāc! ;)
Attēls
Once you go black, you never go back.

Asmodus minikin V2 + Vandy vape Kylin v2 RTA + Vapefly Core RTA
Asmodus boost + Asmodus Dawg RTA
quickbot
Aktīvs
Atbildes: 96
Pievienojies: 09 Jan 2015, 01:25
Veipoju kopš: 0- 8-2013

Raksts quickbot » 26 Okt 2017, 11:27

Vakar saņēmu šo skaistuli no pasta. Paspēju jau nopludināt, vienīgais, kas nāca prātā - vate nedaudz pieskārās malai, kur ir gaisa caurumi.... No kļūdām mācās :) SUper agregāt par cukurmaizi un tiešām ir UPgrade no griffina - airflows pat labāks par griffinu at top cap airflowu.

Takā paldies par review!
Lietoju RX2/3 ar Griffin25

Atgriezties uz “Iztvaicētāju apskati”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 3 un 0 viesi