IJOY RDTA 5s apskats

Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

IJOY RDTA 5s apskats

Raksts Gintchlv » 04 Okt 2017, 10:54

Sveiki visiem! Šis apskats būs par IJOY RDTA 5s. Lietoju jau kādu mēnesi un varu aprakstīt gan pašu tanku, gan arī savus iespaidus to lietojot.
Nonāca manās rokās šis tanks kļūdas pēc, kļūdijos pasūtot, gribēju IJOY RDTA 5 bet kļūdijos un pasūtiju IJOY RDTA 5s. Un teikšu tā- nenožēloju!
Tagad sīkāk par tanku. Kad tanks nonāca manās rokās, no sākuma nevarēju saprast īsti kas, kur, kā. Pēc neilgas grozīšanas rokās tika beidzot saprasts kas ir kas, kā izjaukt, kā regulēt gaisu, kā likt spoles un galvenais kā likt vati. Pirmajās jaukšanas reizēs ar lielu piesardzību ņēmu nost apakšējo metāla daļu, jo uz oringiem sēdās labi un noņemšanai vajag pielikt spēku, bailes no tā ka spēku pieliekot pa daudz var ko salauzt neatkāpjās vel līdz šim.
Par uzbūvi, tankam ir viens liels trūkums- uzpilde. Uzpilde iespējama tikai un vienīgi ar pudelītēm kurām ir garš, tievs snīpis vai ar pipeti, arī ar tievu snīpi. Sakarā ar to ka ietilpība ir tikai 2.5ml nākas tankot bieži, sakarā ar to ka tanks ļoti labi atdod garšu un tvaiku, nākas pildīt bieži un tas process ir tāds ne pārāk parocīgs. Pirmajās reizēs pat tika noliets tanks, rokas, galds. Tika nolamāts tanks, notīrīts un ielikts plaukta, lai cmuki izskatās. Protams kad dusma pārgāja tika atkal ņemts rokā un skatīts ko var darīt, tika atrasts risinājums, atrasta attiecīga pudele ar tievu, garu snīpi un tagad ar uzpildi problēmu nav, tiesa jāpilda bieža, tas gan jāatzīst.
Tankam ir 810, ultema driptips, ar gumiju pašā tankā, tā kā varesiet lietot savus, cmukos, driptipus!
Spoļu ielikšana elementāra un bez pārsteigumiem, Velocity tipa spoļu turētāji jau visiem labi zināmi un saprotami. Pats spoles gatavoju no jau gatava materiāla, fused cleptons, no Ķīnas, es gan teiktu ka ta sir parastais cleptons, tikai iekšējā drāts ir plakana, īsāk sakot- plakanais cleptons. Parasti tinu uz 3mm id, 5-6 vijumus, sanāk pa divām spolēm aptuveni 0.22oHm pretestība. Spoles iesēžās vietās viegli un bez prob. Vatei šajā tankā ir speciālas rievas nevis tikai caurumi dekā, vati salikt šajos kanālos ir viegli un ari nav nekādu prob. Vate kanālos jāliek diezgan stingri, bet arī pārcensties nevajag. Vati nelaižu līdz tanka lejai, bet apgriežu pie kanāla beigām, lai tomēr būtu biku vairāk šķidrumam vietas tankā.
Gaisa padeve. Tankam ir iespējamas trīs veida gaisa padeves, apakšējā, sānu un kombinētā, apakšējā ar sānu kopā. Es izmantoju tikai apakšējo un man liekas ka garša un tvaiks ir vienkārši neaptverami daudz.
Piebildīšu par skrūvēm dekā, man jau viena skrūve aprāvās, tā kā skrūvēm kvalitāte varēja būt labāka.
Tanka mīnusi: galvenais minus- uzpilde, maza ietilpība.
Tanka plusi: ļoti patīk tanka izskats, pieejams 7 krāsās, tvaika atdeve un garšas atdeve ļoti laba, ērta spoļu, vates ielikšana.
Mans personiskais secinājums- pirms tam lietoju Limitless Pluss rdta, tagad iJoy 5S ir nolicis malā visus pārējos rdta, garša kā driperim, tvaika apjoms nereāls. Ja man jautā ko iesaki no rdta- viennozīmīgi iJoy 5S, tiesa piebilstot lai ņem vērā uzpildes īpatnības.
Tehniskā informācija:
• Ietilpība 2.6 ml
• Augstums 47.0mm; diametrs 24.0mm
• Trīs gaisa padeves variant
• Ultema driptips
• Apzeltīta RBA
• Liela krāsu gamma
Standarta iepakojum: RDTA 5S, skrūvgriezis, rezerves stikla kolba, rezerves daļu paka(o-ringi,skrūves,spoles,vate) , garantijas karte.

Attēls

Attēls

Attēls

Attēls

Attēls

Attēls

Atgriezties uz “Iztvaicētāju apskati”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis