Potenciāli bīstamās vielas atrastas elektroniskajās cigaretēs!!!
Jaunākajos pētijumos konstatētas daudz potenciāli bīstamas ķīmiskās vielas elektroniskajās cigaretēs! Elektroniskās cigaretes satur simtiem, ja ne tūkstošiem šo potenciāli bīstamo, ķīmisko vielu!
Lasīt orģinālrakstu- http://vapeforums.lv/?page_id=189 !!!
Bīstamas vielas e-cigaretēs!!!
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
- Sluchijs
- Aktīvs
- Atbildes: 93
- Pievienojies: 02 Aug 2015, 22:04
- Atrašanās vieta: Rīga
- Kontakts:
Re: Bīstamas vielas e-cigaretēs!!!
Viens Kanger Subox Mini (uzpildīts, ar bateriju) sver 0,217 KG. Ja pie katras kājas piesien 50, izelpo līdz galam tvaiku, un ielec Daugavā, tad var neuzpeldēt! Potenciāli bīstams!
Tvaika dzinējs palīdzēja izveidoties buržuāzijai!!!
-
- Dežurants
- Atbildes: 316
- Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
- Atrašanās vieta: Ogre
- Kontakts:
Ja aizmiedz pie galda, kas nokrauts ar modiem un bākām, tad var tik traumētas acis kritiena brīdī.

Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
-
- Biedrs
- Atbildes: 9
- Pievienojies: 27 Okt 2015, 23:02
Loti lieliski peetijumi 

Elektroniskās cigaretes, premium e-šķidrumi, atomajzeri, modi.
http://www.vaperiga.com
http://www.vaperiga.com
-
- Aktīvs
- Atbildes: 31
- Pievienojies: 23 Mar 2015, 00:53
Laikam jāpāriet uz parastajām cigām atkal 

- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
- Jaunzems
- Aktīvs
- Atbildes: 81
- Pievienojies: 22 Okt 2015, 20:26
- Atrašanās vieta: Visur
- Veipoju kopš: 06 Jan 2015
Ej takš tu dirsināties.... PĀRDOZĒŠANAS RISKS
Problēmas ar likumu
Ķipa no šādas sērijas: "Pirms gada man iedeva pamēģināt ievilkt dūmu no ELEKTRONISKĀS CIGARETES. Es gribēju teikt tam NĒ, bet sociālais spiediens man lika tomēr ievilkt šo indes mašīnu. Tagad es esmu kļuvis par VEIPOHOLIĶI. Katras 10 minūtes es gribu tikt pie kārotās devas, un, ja man nav pie rokas mana VAPE šprice, es kļūstu agresīvs. Vairākas reizes esmu pārdozējis VAPE, un esmu pavadījis nedēļas komā tikai dēļ VAPE. Es esmu nonācis pretrunās ar likumu, kad burtiski, VAPE ATKARĪBAS dzīts, biju spiests aplaupīt VAPE veikalus. NĒ E-CIGARETEI. Sargājiet mūsu bērnus!"
Damn es varētu rakstīt Veselības Ministrijas preses relīzes. Pilnīgs nonsenss, esmu vīlies Latvijā jau kuro reizi šajos pēdējos gados.

Ķipa no šādas sērijas: "Pirms gada man iedeva pamēģināt ievilkt dūmu no ELEKTRONISKĀS CIGARETES. Es gribēju teikt tam NĒ, bet sociālais spiediens man lika tomēr ievilkt šo indes mašīnu. Tagad es esmu kļuvis par VEIPOHOLIĶI. Katras 10 minūtes es gribu tikt pie kārotās devas, un, ja man nav pie rokas mana VAPE šprice, es kļūstu agresīvs. Vairākas reizes esmu pārdozējis VAPE, un esmu pavadījis nedēļas komā tikai dēļ VAPE. Es esmu nonācis pretrunās ar likumu, kad burtiski, VAPE ATKARĪBAS dzīts, biju spiests aplaupīt VAPE veikalus. NĒ E-CIGARETEI. Sargājiet mūsu bērnus!"
Damn es varētu rakstīt Veselības Ministrijas preses relīzes. Pilnīgs nonsenss, esmu vīlies Latvijā jau kuro reizi šajos pēdējos gados.
Aegis Legend + Zeus X @ 0.20Ω dual alien coil
- Yanka
- Aktīvs
- Atbildes: 225
- Pievienojies: 28 Jan 2015, 16:53
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 11 Jūn 2012
Visvairāk šai rakstā man patika izsmeļošais infografiks un īpaši dziļa kaitīgo vielu molekulārā analīze, kas uz pirkstiem parāda, kā tvaicēšana ietekmē mūsu DNS biomolekulāro sintēzi.
-
- Aktīvs
- Atbildes: 175
- Pievienojies: 07 Dec 2015, 20:56
- Atrašanās vieta: Jaunjelgava
- Veipoju kopš: 16 Mar 2013
- Kontakts:
žēl , ka latvijā tie veiperi tik maz, bet, mēdiji bļauj cik viss ir kaitīgi veipa, saturot glicerīnu
tad tapēc kaitīgi, vajprāts, labi ka es velēt neeju

Dzīve ir smaga slimība, iegūta dzimumkontaktu rezultātā un tās iznākums ir 100% letāls.
-
- Aktīvs
- Atbildes: 159
- Pievienojies: 17 Mai 2016, 13:11
Kurs [mats] no rd departamenta iedeva naudu sadai kampanai nu comon , tas rutks ir kartejais pseido veselibas portals tapat ka dievietei , iesaku palasit ko ksenija adrinavica raksta par siem visiem pseido sludinatajiem ,
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi