Britu tirgoņi "Totally Wicked" ir uzsākuši kampaņu pret Eiropas Savienības "artikulu 20", kas paredz dažāda veida aizliegumus e-cig (PT) saistībā, gan tirgotājiem, gan patērētājiem. Tanka izmēra ierobežošana uz 2ml (attā subtanki). E-šķidrumu izvēles samazināšana, nikotīna stipruma ierobežošana gatavajos šķidrumos uz 20ml (izklausās smieklīgi 20mg, kā to var ievilk, bet tie kas ir atteikušies no 40 analogajām dienā tāds nikotīna apjoms nemaz nav liels). u.c. ierobežojumi.
"Artikuls 20" stāsies spēkā jau 2016. gada 20. maijā.
Janu gadījumāk kādam gribās palasīt un atbalstīt, daram to šeit http://article20legalchallenge.com/
Totally Wicked - Legal Challenge
- audzeejs
- Aktīvs
- Atbildes: 20
- Pievienojies: 02 Mai 2015, 01:41
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Riga
-
- Dežurants
- Atbildes: 316
- Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
- Atrašanās vieta: Ogre
- Kontakts:
Re: Totally Wicked - Legal Challenge
Lai Allahs nedod, kādi 2 ml?
Saspiedušies tur Briselē
Nākamais solis, ka alus nepārdos lielākās pudelēs pa 200ml
Bet nu lai tik provē, man uz to brīdi būs tad sagatavoti krājumi līdz pastardiena, gribēšu un 3litru burku uzmontēšu uz moda.
Saspiedušies tur Briselē
Nākamais solis, ka alus nepārdos lielākās pudelēs pa 200ml
Bet nu lai tik provē, man uz to brīdi būs tad sagatavoti krājumi līdz pastardiena, gribēšu un 3litru burku uzmontēšu uz moda.
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Tā fiča ir tāda ka tirgot neļaus, protams paliek interneta veikali, bet tas ir sviests, ja nav kur piesieties, piesiesies pie staba.
Visvairāk mani izbesī tie 2ml, labi es pasūtīšu no neta, bet cilvēks kas sācis? Un ja ir kāds kas īpaši nelieto netu-CE4? Murgs, spalva gaisā, besī! Nervi beigti!
Visvairāk mani izbesī tie 2ml, labi es pasūtīšu no neta, bet cilvēks kas sācis? Un ja ir kāds kas īpaši nelieto netu-CE4? Murgs, spalva gaisā, besī! Nervi beigti!
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Nautilus Mini = 2 ml
R
R
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Aha-es kā Subtankā ielieku RBA 15ml pa dienu aiziet, tur jau tad jāpilda ik pa 15 min!
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 4 un 0 viesi