Visticamāk un drošāk protams būss pirkt veikalā mazos būsterus. Tiem kas līdz 3mg stiprus šķidrumus lieto vel kaut kā izlīdzēsies, bet tie kas jau stiprākus- tur tāds sviests sanāk, dārgi, daudz vajag utt. protams ka meiģinās nopirkt kaut kur, bet vai izdosies, vai sodu nedabūsi, tas jau ir cits jautājums.
Tvaiks un 16.11.2016 grozījumi Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Re: Tvaiks un 16.11.2016 grozījumi Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā
-
- Atbildes: 2
- Pievienojies: 16 Mai 2017, 11:23
Tad jau laikam šonedēļ vēl jāmēģina samedīt kaut kur bāzes lielākos tilpumos; Kur labāk/lētāk to darīt?:)
paldies
paldies
- Ziecha
- Aktīvs
- Atbildes: 80
- Pievienojies: 13 Jan 2017, 09:09
- Atrašanās vieta: starp Rīgu un Jelgavu
- Veipoju kopš: 01 Jan 2017
Vēl jau arī tankus vajag sagrābties. . Miglas zonu ir vērts ņemt.. tilpumi līdz litram.. iegūglē gan jau radīsi risinājumu kur ieķert
-
- Atbildes: 4
- Pievienojies: 11 Mai 2017, 04:36
velti ta satraucaties par nikotīna šķidrumiem. Martā man piegādāja edym. Pirms 2 nedēļām molinshop ar 50% atlaidi. Šīs pudelītes izmaksāja 81 eur
Ja kurjers piegādā tad šis neies caur muitu ES robežās. Nu tā haļava beigusies. 20. maijā ES stajas spēkā direktīva par max tilpumu 10ml un max koncentrāciju 20mg, licensēšanu un distances līguma ierobežojumiem. Neieteiktu te stresot par Latvijas banānu likumiem, mūs vairāk ieteikmē eiropas. Skatījos vakar ap 16:00 no molinshop jau pazuda 100ml un 1l tilpumi, viss kļuvis burtiski 20 reiz dārgāks. Labi, ka paspēju savu 3 litri 34 mg iepirkt . Neesmu veipers, tas tā, ja nu sadomāju atmest. Kāds var pateikt cik ilgam man pietiktu 3 litri 36mg ekvivalenta? mana lielākā bēda atmešanā, ka pats audzēju tabaku un neizmaksā neko. Uz nekādu veikalu nav jāiet, visos mājas stūros fermentizējas 15 šķirnes, 10 gadiem uz priekšu. Esmu piereiz ķīmiķis un provēju no savas tabakas izvilkt whole tobacco alkaloids, pirmajā reizē nesanāca, atšķaidītība bija tik liela, ka nikotīna hidrohlorīds kautkur pazuda. skaidrs ka metodiku uzlabošu un galubeigās izdosies, pagaidām internetā neizdodas atrast konkrētu metodiku, bet skaidrs, ka recepte drīz cirkulēs pa internetu. Neba tā aizliegs pusmiljardam eiropiešu veipošanu un neviens starp tiem neatradīsies izcils ķīmiķis
Ja kurjers piegādā tad šis neies caur muitu ES robežās. Nu tā haļava beigusies. 20. maijā ES stajas spēkā direktīva par max tilpumu 10ml un max koncentrāciju 20mg, licensēšanu un distances līguma ierobežojumiem. Neieteiktu te stresot par Latvijas banānu likumiem, mūs vairāk ieteikmē eiropas. Skatījos vakar ap 16:00 no molinshop jau pazuda 100ml un 1l tilpumi, viss kļuvis burtiski 20 reiz dārgāks. Labi, ka paspēju savu 3 litri 34 mg iepirkt . Neesmu veipers, tas tā, ja nu sadomāju atmest. Kāds var pateikt cik ilgam man pietiktu 3 litri 36mg ekvivalenta? mana lielākā bēda atmešanā, ka pats audzēju tabaku un neizmaksā neko. Uz nekādu veikalu nav jāiet, visos mājas stūros fermentizējas 15 šķirnes, 10 gadiem uz priekšu. Esmu piereiz ķīmiķis un provēju no savas tabakas izvilkt whole tobacco alkaloids, pirmajā reizē nesanāca, atšķaidītība bija tik liela, ka nikotīna hidrohlorīds kautkur pazuda. skaidrs ka metodiku uzlabošu un galubeigās izdosies, pagaidām internetā neizdodas atrast konkrētu metodiku, bet skaidrs, ka recepte drīz cirkulēs pa internetu. Neba tā aizliegs pusmiljardam eiropiešu veipošanu un neviens starp tiem neatradīsies izcils ķīmiķis
-
vēlvienu mītu vēlos gāzt par to ka cimdi jāvelk. Apstradājot 1000 tabakas lapas kokvilnas cimdi samirkst ar nikotīnu līdz kaulam. Skaitās ka klasiskais Burley ir 40mg, Mahorka 70-100mg. Tā steiga pie ražas laika ir tāda ka aizmirst par piesardzību. Līdz elkonim rokas bijušas 100mg sulā un mirstamkaite jau nav. Bet tiesa tas atkarīgs no rūdījuma un tolerances. Pirmos gadus pie tabakas audzēšanas bija gadījumi, ka nespēju no mazdārziņa aiziet līdz pieturai. Bet šeit lasu, ka daži uzskata, ka uzreiz nomirs, tā nu gan nav taisnība.
-
vēl augstāk palasījos - goda vārds jūs kaurkādi paranoiķi. Ja tas sūtījums neies caur Latvijas pastu, tad ar 98% varbūtību to kautkāds DHL, UPS kurjers nelaidis caur muitu, šiem laiks un reputacija svarīgāki. Ja no Ķīnas sūta tad nezinu. No aliexpress maksimums sūījis mazos ego tankus pa 75 centiem Lai jau konfiscē, ja atpazīs kas tas ir.
-
zulus Atradu pinkmule denmarkā pie 100mg koncentrācijas 250ml maksā ap 40 eur. Arī 4 stundas pēc 20.5 piedāvā. Piegādā GLS un UPS, abi kurjeri kuri pārbaudīti caur Polijas e-dym un molinshop. Edym bija uzlīme, ka 18+, UPS kurjeru tas diži neuztrauca, paprasīja tik pasi. GLS kurjers kurš piegādāja molinshop bāzi, tam grūdu savu apliecību, šis teica, nevajagot. Domāju ir jau vēl pēc 20.5 pelēkā zona, kuri pa savam definēs nikotīna koncentrātu. Tipa par muitu un visādām likuma figņam nestreso, galvenais atrodi to kas notirgos un, lai sastāv ES.
- DodDžazu
- Aktīvs
- Atbildes: 66
- Pievienojies: 06 Feb 2017, 21:49
- Veipoju kopš: 01 Dec 2016
Welcome, Tabakas Heizenberg
☑ GeekVape Aegis Legend200W + GeekVape Alpha Mellow Mesh X1 & X2
☑ GeekVape Aegis Mini + GeekVape Cerberus Mesh Coils
18650
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
-
- Atbildes: 2
- Pievienojies: 22 Dec 2016, 00:43
Sveiki veipotaji, geibeju noskaidrot ka tur tagad ir ar muitu, esmu planojis pasutit wismec predator 228, nezinu vel no kurienes, ebay, gb vai edym, cenas diezgan atschirigas, tapec geibeju jautat, vai kadam jau ir nacies iet atmuitot ecigareti vai kadam muita ir aiztureta...
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis