Saeima skata jaunu ideju ko domajat jus ?
Tatad varbut varam iztirzat ka konkretais ierosinajums maina mūsu ikdienu ?
Ta sita ar argumentiem izteikt kurus no ierosinajumiem nevajag un kapec ?
Praktisks brainstorm ar merki uzkrat viedoklus.
Laboja Gintchlv
Šeit varat izlasīt paredzētos grozijumus Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā, kas saistītas ar jaunā tabakas aprites likuma prasībām.
http://saeima.lv/lv/aktualitates/saeima ... uma-normam
P.S. Šeit distances līguma definīcija: http://www.ptac.gov.lv/lv/content/par-d ... rdzniec-bu
Paredzētie grozijumi Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā
-
- Aktīvs
- Atbildes: 159
- Pievienojies: 17 Mai 2016, 13:11
- Nauda: : Locked
-
- Aktīvs
- Atbildes: 66
- Pievienojies: 24 Jan 2016, 18:33
- Atrašanās vieta: Valmiera/Cēsis
- Veipoju kopš: 25 Okt 2015
Re: Paredzētie grozijumi Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā
Šei jau par tabaku iet runa.
Ja pēc tā likuma ,tad es pats samaksāšu ,jebkuru sodu ,par cigaretes smēķēšanu sabietriskā vietā,pat vairāk,es to samaksāšu,ja savā mājā to mēslu smēķēšu....
Ja pēc tā likuma ,tad es pats samaksāšu ,jebkuru sodu ,par cigaretes smēķēšanu sabietriskā vietā,pat vairāk,es to samaksāšu,ja savā mājā to mēslu smēķēšu....
- infants
- Admins
- Atbildes: 532
- Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 02 Dec 2014
- Kontakts:
Jebkā, saistīta ar veipu, pasūtīšana internetā tev draud ar konfiskāciju + 700€ sodu. Kas tur ko priecāties?
-
700E uzņēmumiem, privātpersonai no 7e - 210e ! tak skaidri un gaiši rakstīs..
-
- Aktīvs
- Atbildes: 96
- Pievienojies: 09 Jan 2015, 01:25
- Veipoju kopš: 0- 8-2013
Tad sanāk, ja es tagad pasūtīšu jaunu RTA no ķīniešiem, ja pieķers, uzliks sodu?
Lietoju RX2/3 ar Griffin25
-
- Aktīvs
- Atbildes: 52
- Pievienojies: 28 Sep 2015, 14:24
Vot es arī par šo aizdomājos. Teoretiski jau tikai uz modu tas varētu attiekties. Nezinu kā ir patiesībā.quickbot rakstīja:Tad sanāk, ja es tagad pasūtīšu jaunu RTA no ķīniešiem, ja pieķers, uzliks sodu?
eVic-VTC Mini + Goblin mini v3 SC/Serpent mini/Sapor RDA @ Mega Mellons DIY 50/50 0mg
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Projekta texts:
Sods turpmāk paredzēts arī par tabakas un elektronisko cigarešu pirkšanu un pārdošanu internetā, kas saskaņā ar jauno tabakas aprites likumu ir aizliegts. Naudas sods būs robežās no 7 līdz 210 eiro fiziskām personām un no 15 līdz 700 eiro juridiskām personām, paredzot iespēju šīs preces konfiscēt.
Un te definīcija tabakas aprites jaunajā likumā kas ir elektroniskā cigarete:
7) elektroniskā smēķēšanas ierīce ir:
a) elektroniskā cigarete, kas ir izstrādājums vai šā izstrādājuma daļa, ieskaitot kapsulu, rezervuāru un ierīci bez kapsulas vai rezervuāra, kuru var izmantot, lai caur iemuti ieelpotu nikotīnu saturošu tvaiku, un kas var būt vienreizējas lietošanas vai uzpildāma ar uzpildes flakonu un rezervuāru, vai uzlādējama ar vienreizējas lietošanas kapsulām,
b) elektroniska ierīce, kas ir izstrādājums vai šā izstrādājuma daļa, ieskaitot kapsulu, rezervuāru un ierīci bez kapsulas vai rezervuāra, kuru var izmantot, lai caur iemuti ieelpotu nikotīnu nesaturošu tvaiku, un kas var būt vienreizējas lietošanas vai uzpildāma ar elektroniskās smēķēšanas ierīces uzpildes tvertni un rezervuāru, vai uzlādējama ar vienreizējas lietošanas kapsulām
Man lasot šos abus sanāk ka neko kas saistīts ar veipu nevarēs sūtīt.
Tik jautājums- kas ar aķīšiem, ar rezerves stikliem tankiem, oringiem utt., lielu daļu var izmantot citur arī.
Sods turpmāk paredzēts arī par tabakas un elektronisko cigarešu pirkšanu un pārdošanu internetā, kas saskaņā ar jauno tabakas aprites likumu ir aizliegts. Naudas sods būs robežās no 7 līdz 210 eiro fiziskām personām un no 15 līdz 700 eiro juridiskām personām, paredzot iespēju šīs preces konfiscēt.
Un te definīcija tabakas aprites jaunajā likumā kas ir elektroniskā cigarete:
7) elektroniskā smēķēšanas ierīce ir:
a) elektroniskā cigarete, kas ir izstrādājums vai šā izstrādājuma daļa, ieskaitot kapsulu, rezervuāru un ierīci bez kapsulas vai rezervuāra, kuru var izmantot, lai caur iemuti ieelpotu nikotīnu saturošu tvaiku, un kas var būt vienreizējas lietošanas vai uzpildāma ar uzpildes flakonu un rezervuāru, vai uzlādējama ar vienreizējas lietošanas kapsulām,
b) elektroniska ierīce, kas ir izstrādājums vai šā izstrādājuma daļa, ieskaitot kapsulu, rezervuāru un ierīci bez kapsulas vai rezervuāra, kuru var izmantot, lai caur iemuti ieelpotu nikotīnu nesaturošu tvaiku, un kas var būt vienreizējas lietošanas vai uzpildāma ar elektroniskās smēķēšanas ierīces uzpildes tvertni un rezervuāru, vai uzlādējama ar vienreizējas lietošanas kapsulām
Man lasot šos abus sanāk ka neko kas saistīts ar veipu nevarēs sūtīt.
Tik jautājums- kas ar aķīšiem, ar rezerves stikliem tankiem, oringiem utt., lielu daļu var izmantot citur arī.
-
- Aktīvs
- Atbildes: 52
- Pievienojies: 28 Sep 2015, 14:24
Skaidrs, cerams tanki no fasttech atnāks bez problēmām
eVic-VTC Mini + Goblin mini v3 SC/Serpent mini/Sapor RDA @ Mega Mellons DIY 50/50 0mg
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Vel tas grozijums nav pieņemts. Nav vel bijuši pat lasijumi, tobiš laiks vel ir.
- HaPuK
- Sargs
- Atbildes: 516
- Pievienojies: 06 Sep 2016, 23:24
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Jēkabpils
- Veipoju kopš: 07 Jūl 2015
Ja tur rakstīts, ka nedrīkst pirkt un pārdot ī-netā, tad jau teorētiski jāslēdz ciet visi LV i-veikali, un sanāk, ka teorētiski šeit forumā ir jāklopē ciet tirgus sadaļa, ja pieņems šo te likumu...
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis