Vai jaunā veselības ministre saistīta ar lielajām farmācijas kompānijām?
Savā laikā, vel pirms ievēlēšanas par ministri, Anda Čakša strādājusi bēdīgi slavenā farmācijas kompānijā ‘’Sanofi Aventis’’ Latvijas filiālē. Laikā kad A. Čakša strādāja šajā kompānijā, kompānija bija iesaistīta korupcijas skandālā, A. Čakša šajā kompānijā strādāja piecus gadus.
Ir pieejama informācija ka stājies spēkā spriedums par korupcijas lietu saistībā ar ‘’Snofi Aventis’’ darbinieka kukuļdošanu valsts aģentūras Humāno zāļu reģistrācijas darbiniecei astoņu gadu garumā.
Tagad mēs, tvaicētāji, saprotam kāpēc Veselības ministrija tā lobē jauno Tabakas aprites likumu, un tieši aizliegumus elektronisko cigarešu jomā.
Tiesa jaunā veselības ministre saka ka nenodarbosies ar farmācijas biznesa lobēšanu, tikai darbi parādīs vai viņa runāja patiesību.
Veselības ministrija un BigFarma!
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
-
- Dežurants
- Atbildes: 316
- Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
- Atrašanās vieta: Ogre
- Kontakts:
Re: Veselības ministrija un BigFarma!
Pirmie 'darbi' jau ir
http://www.tvnet.lv/online_tv/60739-cak ... va_latvija

Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Šajā ziņā varu tikai piekrist jaunajam ministram- man būtu tikai prieks ja smēķēšana tikt apkarota...Gestapo rakstīja:Pirmie 'darbi' jau ir
Vel jāpiezīmē ka jaunā ministre diezgan slikti uzstājas auditorijas priekšā, šjā gadijumā televīzijā.
Velviens jautājums jaunajai prezidentei- vai viņa zin kāpēc samazinās smēķēšana? Protams cilvēki izvēlas veselīgāku dzīvesveidu....
-
- Dežurants
- Atbildes: 316
- Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
- Atrašanās vieta: Ogre
- Kontakts:
Tu, manuprāt, esi pārāk optimistiski noskaņots pret to. Neaizmirsīsim, ka VM skatījumā smēķēšana un elektronika ir viens un tas pats.

Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Ja tas bija man domāts- es vienmēr esmu noskaņots optimistiski. Protams ka ir pielīdzinājuši personālos tvaicētājus (PT) parastajām tabakas cigaretēm, protams. Un tā ir lielākā kļūda šajā likumā. Ceru protams ka likumdevējs atmodīsies un izlabos šo kļūdu. Bet kā jau tika apspriests čatā- šī nav lielākā Latvijas veselības aprūpes bēda un problēma. Domāju ka tiks pieņemts viss ko ieteiks EU likumu veidotāji, īpaši neiedziļinoties tā saturā. Tur nav jātērē laiks, jau viss gatavs, un var teikt ka esi smagi strādājis un iekasēt tik naudiņas. Tā liekas man.Gestapo rakstīja:Tu, manuprāt, esi pārāk optimistiski noskaņots pret to. Neaizmirsīsim, ka VM skatījumā smēķēšana un elektronika ir viens un tas pats.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 3 un 0 viesi