Tvaiks un 16.11.2016 grozījumi Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā
-
- Nauda: : Locked
Re: Tvaiks un 16.11.2016 grozījumi Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā
Paskatījos, jā, tikai Polija... Dīvaini, bet es esmu reģistrējies jau senāk un pie manām adresēm rāda Lotwa
-
- Aktīvs
- Atbildes: 159
- Pievienojies: 17 Mai 2016, 13:11
nu 100 mg nav tas pats kas 1000 mg viena kluda un cau piem poli 99.5 pardod tikai registretam juridiskam personam , iesaku kartigi padomat pirms ko tadu pirkt ,
-
- Biedrs
- Atbildes: 5
- Pievienojies: 11 Jan 2017, 14:10
Izlasīju visu sadaļu. Tad sanāk, ka ja es tagad gribu sev pasūtīt vape, tad tas principā būs loterija - vai manu sīkpaku palaidīs tālāk, vai ieturēs muitā?
Un ja es gribu sūtīt no fasttech, kūru no shippingiem kāds man varētu ieteikt, lai samazināt risku, ka "nepaveiksies"? Jo šeit lasīju, ka ar Singapore Post kādam bija viss čotka, bet viņu mājas lapā ķīnieši rakstā, ka labākais tomēr ir defoltais variants.
Un ja es gribu sūtīt no fasttech, kūru no shippingiem kāds man varētu ieteikt, lai samazināt risku, ka "nepaveiksies"? Jo šeit lasīju, ka ar Singapore Post kādam bija viss čotka, bet viņu mājas lapā ķīnieši rakstā, ka labākais tomēr ir defoltais variants.
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Par loteriju tev taisnība, vai nu vai.
Par to kurš pasts labāks- ar visiem ir bijis ok un ar visiem pa reizēm ir bijis čābīgi, tāpati loterija vien ir. Par to ka raksta ka ar defolt ir labāk- iespējams šamiem defolt vienkārši izmaksā lētāk...
Par to kurš pasts labāks- ar visiem ir bijis ok un ar visiem pa reizēm ir bijis čābīgi, tāpati loterija vien ir. Par to ka raksta ka ar defolt ir labāk- iespējams šamiem defolt vienkārši izmaksā lētāk...
-
- Biedrs
- Atbildes: 6
- Pievienojies: 04 Dec 2016, 22:10
Šodien saņēmu paciņu ar coilu no fasttech! Riskēju un sūtiju caur free shiping viss safe muitā bija, bet uz paciņas bija atzīmēts kā gifts. Ja kas pasūtiju 28 decembrī!
-
- Biedrs
- Atbildes: 5
- Pievienojies: 11 Jan 2017, 14:10
Man vēl bija domas pasūtīt papildus no viņiem (ir šāda opcija pieejama) gift wrap, lai nu tas tiešām izskatītos pēc riktīga gift'a )
- janisbanis
- Aktīvs
- Atbildes: 35
- Pievienojies: 10 Mar 2016, 19:12
pagaidaam visas pakas ar suslu atnākušas bez muitas problēmām. Un iesaku ja ir tāda iespēja sūtiet ar NL mail, jo man liekas kad vagons no ķinas ar pakām aiziet uz NL shamie atmuito visai ātri visas pakas neskatotes uz latvijas noteikumiem bet pēc Nl likumiem un pēctam no NL viņas nāk kā eiropas paka un LV muita nemaz neskatās virsū viņām. Labojiet ja kļūdos.
Balrog 70w kit.
-
- Biedrs
- Atbildes: 9
- Pievienojies: 10 Jan 2017, 18:35
Ja nemaldos caur muitu iet arī sūtījumi, kas iepriekš bijuši citās ES valstīs. Man ar DHL tā ir bijis - vispirms Vācija, pēc tam LV muita.
Joyetech Cuboid + Sense Herakles RTA-2. Quad Clapton 0.2 Ohm.
Joyetech AIO
Joyetech AIO
- saigons
- Aktīvs
- Atbildes: 86
- Pievienojies: 23 Apr 2016, 22:51
- Atrašanās vieta: Rīga
Man tagad nāk ar DHL no ķīnas tanks, ziņošu, kā būs.
ļoti daudz visa kā
-
- Biedrs
- Atbildes: 9
- Pievienojies: 10 Jan 2017, 18:35
Šodien pasūtīju e-dym, tad redzēs kas būs, kad aizies nauda. Vai vispār uz Latviju sūtīs vai nē.
Joyetech Cuboid + Sense Herakles RTA-2. Quad Clapton 0.2 Ohm.
Joyetech AIO
Joyetech AIO
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi