bet pa lielam tas likums attiecas tikai us ES, sūti no ķīnas kādus tankus vien gribi, mums- kam pietiek ar pašu minimumu, būs veikalos 2ml no drip tanki.
6 mēneši, kā jau es teicu ir vajadzīgi, lai veiktu visas nepieciešamās pārbaudes un analīzes. tu būtu ļoti priecīgs, ja dabūtu tanku, kas piemēram kādā brīdī feilo un apdedzina lūpas, vai šķidrumu, kas izraisa alerģisku reakciju un tev metas pumpas vai pietūkst rīkle no tā? senajā romā ūdens apgāde nebija sertificēta un visiem bija pajāt, tas noveda pie kropliem bērniem dēļ lielā svina sastāva. vai tas ir tas ko vēlies ar nesertificētiem kreisajiem šķidrumiem?
nezinu ko tu domā ar maksāju pietiekami- bet maksāsi vairāk vai tvaicēsi mazāk. simple as that. ja otrais variants, tad mērķis būs panākts, kas ir ļoti labi, ja pirmais, lielāki ieņēmumi valsts budžetā, kas arī nav slikti. man mēnesī uz zupām aiziet ap 40 eur, kad pīpēju parastās pačku dienā, mēnesī aizgāja ap 100 eur, tank un modi no ķīnas kopā mazliet virs 100 eur maksāja. Es domāju, ka tas būs tikai normāli, ja tvaicēšana būs parasto cigarešu cenās, vai tikai nedaudz lētāk. tas nav nekas tāds kam vajadzētu būt lētam un sabiedrību pamudinošam.
es protams saprotu tavu kā tvaicēšanas entuziasta sašutumu un nepatiku pret to visu, man ir līdzīgi ar autiņiem, braucu ar vecu un dārgu luksus klases auto ar lielu motoru, kaut gan tā vietā varētu braukt ar 3x jaunāku golfu vai opeli un tērēt 4x mazāk auto uzturēšanai, bet negribu. maksāju gan milzīgo kasko, gan lielo ceļa nodokli, jo nekas cits neatliek, valdība un apdrošinātāji negrib, lai ar tādiem braukā.
20.maijs 2016.gads.....TPD
-
- Biedrs
- Atbildes: 12
- Pievienojies: 19 Mar 2016, 21:52
- Nauda: : Locked
Re: 20.maijs 2016.gads.....TPD
Pēdējais laboja tuktuk - 20 Mar 2016, 23:20, laboja 1 kopējais laiks.
- infants
- Admins
- Atbildes: 532
- Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 02 Dec 2014
- Kontakts:
-
- Biedrs
neatļaut tirgot nesertificētus ES nav tas pats, kas aizliegt pavisam vai aizliegt ievest no citām valstīm. kamēr tu viņus nepārdod tālāk, tikmēr vajadzētu būt vienalga.
analogi šobrīd ir ar kvēlspuldzēm, tās ir aizliegtas tirgot, bet vari nopirkt ārzemēs un nevienu tas neinteresē, kamēr tu tās nepārdod.
analogi šobrīd ir ar kvēlspuldzēm, tās ir aizliegtas tirgot, bet vari nopirkt ārzemēs un nevienu tas neinteresē, kamēr tu tās nepārdod.
Pēdējais laboja tuktuk - 20 Mar 2016, 23:25, laboja 1 kopējais laiks.
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Godīgi sakot saprotu ka tev vienalga, nometīšu šito visu pēc pāris mēnešiem un vāraties savā sulā...
Es negribu ne maksāt vairāk ne tvaicēt mazāk!
Man pie pakaļas valsts ieņēmumi, patreiz man galvenais ir mani izdevumi!
Man gan neliekas normāli ka tu pielīdzini tvaicēšanu tabakas lietošanai, divas dažādas lietas.
Es vairs nevaru normāli rakstīt, man sāk aptrūkties pieklājības, paliksim katrs pie savām domā, paldies par diskusiju.
Man gan neliekas normāli ka tu pielīdzini tvaicēšanu tabakas lietošanai, divas dažādas lietas.
Es vairs nevaru normāli rakstīt, man sāk aptrūkties pieklājības, paliksim katrs pie savām domā, paldies par diskusiju.
- infants
- Admins
- Kontakts:
Ļoti ceru, ka tev ir taisnība...tuktuk rakstīja:neatļaut tirgot nesertificētus ES nav tas pats, kas aizliegt pavisam vai aizliegt ievest no citām valstīm. kamēr tu viņus nepārdod tālāk, tikmēr vajadzētu būt vienalga.
-
- Biedrs
un es negribu maksāt par degvielu 90 centus litrā, gribu skaistu blondīni pie sāniem un penthausu vecrīgā.Gintchlv rakstīja:Godīgi sakot saprotu ka tev vienalga, nometīšu šito visu pēc pāris mēnešiem un vāraties savā sulā...
tvaicēšanai un smēķēšanai mērķis viens- uzņemt indīgo nikotīnu. ja tā nav un tvaicē beznikotīna šķidrumus, tad TDP uz tiem neattiecas un pērc kaut bamšļos viņus un negaidi ne sertifikāciju ne ko citu, un tvaicē līdz vemšanai.
- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Bļāviens! Tanki arī jāsertificē!!!! Man jauns vai pat tikai modificēts tanks jāgaida pusgadu!
Negribi - nemaksā, kur aitas tur cirpēji. Kā vel izskaidrot kāpēc tvaicētāji ir pret direktīvu...
No interneta veikaliem varēs sūtīt kāmēr neaizliegs, aizliegs būss laimes spēle saņemsi vai konfiscēs-TĀS BŪSS AKCĪZES PRECES. Tāpat kā alkohols un tabaka- tagad tu arī nedrīksti tās sūtīt pa pastu.
Negribi - nemaksā, kur aitas tur cirpēji. Kā vel izskaidrot kāpēc tvaicētāji ir pret direktīvu...
No interneta veikaliem varēs sūtīt kāmēr neaizliegs, aizliegs būss laimes spēle saņemsi vai konfiscēs-TĀS BŪSS AKCĪZES PRECES. Tāpat kā alkohols un tabaka- tagad tu arī nedrīksti tās sūtīt pa pastu.
-
- Biedrs
jā, tiešām pasaules gals, pusgadu ilgāk būs jāgaida jauns tanks. gandrīz tikpat traki, cik apple hipsteriem, tiem nabadziņiem jais ifons jāgaida gadu.
piedod, bet tavi argumenti ir gaužām stulbi un tev nav ne mazākās nojēgas par ražošanas procesiem un to ilgumu. pusgads uz sertificēšanu pilnīgo neko nemaina, nav jau tā, ka uz pasaules ir tikai viens tanks, tanki būs dārgāki, pilnīgi noteikti dēļ sertificēšanas, bet tie iznāks tikpat bieži cik šobrīd. gada laikā varēsi sagaidīt X jaunus tankus no dažādiem ražotājiem.
piedod, bet tavi argumenti ir gaužām stulbi un tev nav ne mazākās nojēgas par ražošanas procesiem un to ilgumu. pusgads uz sertificēšanu pilnīgo neko nemaina, nav jau tā, ka uz pasaules ir tikai viens tanks, tanki būs dārgāki, pilnīgi noteikti dēļ sertificēšanas, bet tie iznāks tikpat bieži cik šobrīd. gada laikā varēsi sagaidīt X jaunus tankus no dažādiem ražotājiem.
- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Skaidrs, mani argumenti ir stulbi, cik saprotu esi speciālists dotajā jautājuma. Nekad nēesmu pretendējis uz viszinīša statusu, amatieris esmu un noteikti tāds arī palikšu.
Jautājums - nopirku Subtanku, patika viss, super, pēc pusgada iznāk Subtanks V2, es pie tās V2 tikšu vel pēc pusgada- tu uzskati ka tas ir normāli?
Jautājums - nopirku Subtanku, patika viss, super, pēc pusgada iznāk Subtanks V2, es pie tās V2 tikšu vel pēc pusgada- tu uzskati ka tas ir normāli?
- infants
- Admins
- Kontakts:
Mēs visi esam cilvēki. Ja tu ienāktu čatā un paskatītu sarunas - saprastu. Katram ir savi darbi, hobiji, nodarbes.. Dažiem veipošana ir viens no jaunajiem hobijiem. Ticam pārsvarā tabaknieku nenopirktajiem reklāmrakstiem. Ja tos nelasa, veipošanas kaitīgums ir pielīdzināms stipras tējas dzeršanai.
Visus mūs vieno tas, ka esam veiksmīgi tikuši vaļā no cigarešu lietošanas.
Mums tagad grib ierobežot un stipri, jā - STIPRI sadārdzināt šo nodarbi. Nepamatoti, jo... kaitīgums sev un apkārtējiem ir daudz daudz reižu mazāks.
Visus mūs vieno tas, ka esam veiksmīgi tikuši vaļā no cigarešu lietošanas.
Mums tagad grib ierobežot un stipri, jā - STIPRI sadārdzināt šo nodarbi. Nepamatoti, jo... kaitīgums sev un apkārtējiem ir daudz daudz reižu mazāks.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 3 un 0 viesi