Ja pablaus twitteri gan jau sadzirdes , nav maz tikai vajag neaizmirst sito ,SLAWS rakstīja:žēl , ka latvijā tie veiperi tik maz, bet, mēdiji bļauj cik viss ir kaitīgi veipa, saturot glicerīnutad tapēc kaitīgi, vajprāts, labi ka es velēt neeju
Bīstamas vielas e-cigaretēs!!!
-
pokemon
- Aktīvs
- Atbildes: 159
- Pievienojies: 17 Mai 2016, 13:11
- Nauda: : Locked
Re: Bīstamas vielas e-cigaretēs!!!
-
SLAWS
- Aktīvs
- Atbildes: 175
- Pievienojies: 07 Dec 2015, 20:56
- Atrašanās vieta: Jaunjelgava
- Veipoju kopš: 16 Mar 2013
- Kontakts:
es šad tad pieminu forumu instagrama:)pokemon rakstīja:Ja pablaus twitteri gan jau sadzirdes , nav maz tikai vajag neaizmirst sito ,SLAWS rakstīja:žēl , ka latvijā tie veiperi tik maz, bet, mēdiji bļauj cik viss ir kaitīgi veipa, saturot glicerīnutad tapēc kaitīgi, vajprāts, labi ka es velēt neeju

Dzīve ir smaga slimība, iegūta dzimumkontaktu rezultātā un tās iznākums ir 100% letāls.
-
Ē.Mby
Tas jau nekas, kad pie tam visas šīs vielas kā - aromatizētāji, glicerīns, propilēn glikols tiek izmantotas arī pārtikas industrijā! Kāpēc neviens nebļauj, ka Maximas pudiņā vai jogurtā ir pilns ar E E E!? Visas šīs vielas mēs ēdam katru mīļu dienu, un ja tās tiktu aizliegtas un kvalificētas kā bīstamas, toksiskas - pārtikas industrija pakārtos.Neko vairāk par tīruma tupeni mēs nopirkt nevarētu.
- infants
- Admins
- Atbildes: 532
- Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 02 Dec 2014
- Kontakts:
Esmu dzirdējis kaut kur, ka kuņģis un plaušas tomēr ir 2 dažādi orgāni.
-
Ē.Mby
Bet kāda starpība, indīgs un toksisks paliek indīgs un toksisks, vienalga vai tu to velc plaušās vai apēd.
-
Simalek
- Biedrs
- Atbildes: 9
- Pievienojies: 01 Jan 2016, 16:40
- Veipoju kopš: 0-11-2015
atskiriba ir temperatura. velkot plausas tu vispirms uzkarse visu to zupu. logiski ka var rasties kaut kadas kimiskas reakcijas pacelot temperaturu. un ari rodas, bet pagaidam nav informacijas par to.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi