20.maijs 2016.gads.....TPD

Elektronisko cigarešu nākotne.
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Re: 20.maijs 2016.gads.....TPD

Raksts Gintchlv » 19 Mar 2016, 22:34

tuktuk rakstīja:ļoti labi, kārtībai ir jābūt.
Pilnīgi tev piekrītu- kārtībai jābūt un neviens te nav pret kārtību!
Bet šūmējās te tikai tāpēc ka prasības ir tik paaugstinātas, neņemot vērā neko no jau pētnieku atklātā. Besī lēmēju divkosība- uz visiem stūriem tiek deklerāts ka cīnīsies par pilsoņu veseību!!! bet dzīvē ir otrādi- pieņem likumus ar kuriem tiek atbalstīta tabakas nozare, veselībai kaitīgākā nozare pasaulē.
Esam ar mieru(gribētos jau protams nemaksāt) maksāt nodokļus, adekvātus protams. Bet kāpēc aizliegt?
Nu tā kaut kā, esmu tikai par to ka kārtībai jābūt!

Attēls
tuktuk
Biedrs
Atbildes: 12
Pievienojies: 19 Mar 2016, 21:52

Raksts tuktuk » 20 Mar 2016, 14:37

jā, bet prasības jau pa lielam tikai pret nikotīnu saturošām sulām, ja nav nikotīna, kaut 2 litru pudelē tirgo. un tas ir labi, lai visādi sīkie nekūpina nikotīnu beztolkā, vai padumjie vecāki - tvaicētāji neatstāj savas 24mg sulas mazuļiem pieejamas lielos daudzumos. visai sertificēšanai un citām lietām tvaicēšanu vajadzētu sadārdzināt līdz cigarešu līmenim, kas nav slikti, cena ir labs paņēmiens kā ierobežot patēriņu. protams tvaicēšana ir mazāk kaitīga par pīpēšanu, bet nikotīna plāksteri ir vēl nekaitīgāki, ja lietām pieiet no šīs loģikas puses.
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 20 Mar 2016, 16:19

tuktuk rakstīja:jā, bet prasības jau pa lielam tikai pret nikotīnu saturošām sulām, ja nav nikotīna, kaut 2 litru pudelē tirgo. un tas ir labi, lai visādi sīkie nekūpina nikotīnu beztolkā, vai padumjie vecāki - tvaicētāji neatstāj savas 24mg sulas mazuļiem pieejamas lielos daudzumos. visai sertificēšanai un citām lietām tvaicēšanu vajadzētu sadārdzināt līdz cigarešu līmenim, kas nav slikti, cena ir labs paņēmiens kā ierobežot patēriņu. protams tvaicēšana ir mazāk kaitīga par pīpēšanu, bet nikotīna plāksteri ir vēl nekaitīgāki, ja lietām pieiet no šīs loģikas puses.
Intresants viedoklis....
Tikai nesaprotu kāpēc man būtu jāgaida jauns produkts sešus mēnešus. Tas ir dīvaini man, nu te nekas cits neatliks kā iegādāties citās vālstīs un atbalstīt to valstu ekonomiku.
Un vel nesaprotu tavu nostāju produkta sadārdzināšanā, sit mani gaļā vai tiešām tev patīk maksāt vairāk nekā prece reāli maksā. Ja pieņem tavu nostāju- 10ml šķidruma pudelītei jāmaksā 20euro...
Ideja veselīgam dzīvesveidam! Sadārdzināsim gaļu, pienu un visus pārējos produktus! Uzlabosim iedzīvotāju veselību- mazāk varēs atļauties nopirkt- mazāk ēdīs, nebūs liekā svara, atkritīs daudzas veselības problēmas. Ideāli un skaisti, risinājums Veselības un Finanšu misnistrijai!
Tu gadijumā nēesi valsts iesūtīts diversants?
P.S. vislielākais kreņķis ir par tankiem , jaunajiem, vai vecajiem, pat nezinu vairs kā tos varēs raksturot pēc 20.maija 2017.gada....
Attēls
tuktuk
Biedrs

Raksts tuktuk » 20 Mar 2016, 21:58

jāgaida 6 mēneši, jo veikt pārbaudes un analīzes nav vienkārši. es labāk pagaidu 6 mēneši kā dabuju produktu uzreiz, kas potenciāli var būt kaitīgs, piemēram, satur kādus kancoregēnus.

laikam no pagraba neizlien, tieši tā arī darbojas veselības ministrija ar cenām, nesen pacēla nodokli bezalkoholiskajiem dzērieniem un sulām, un acīmredzot tas strādā, jo tās pērk mazāk dēļ sadārdzinājuma.
Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Raksts infants » 20 Mar 2016, 22:13

Ok, es esmu tikai par, ja veic pārbaudes šķidrumiem, to sastāvdaļām, gaidam pusgadu, lai varētu tos iegādāties.
Bet ne jau ierīces (mods, tanks) var būt kaitīgāks vai nekaitīgāks. Tas attiecās tikai uz gatavajiem šķidrumiem un to sastāvdaļām.
Viņi mēģina izspiest, apgrūtināt tieši tankus, kurus mēs lietojam.
Attēls
Nord2
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 20 Mar 2016, 22:28

tuktuk kādu modu un tanku lieto, cik ilgi, ja nav noslēpums?
Attēls
tuktuk
Biedrs

Raksts tuktuk » 20 Mar 2016, 22:47

tanki: aspire nautilus mini un kanger subtank mini (nautilus kā reiz ir 2ml tanks un man pietiek visai dienai, ja daudz kūpinu, tad tikai vakarā jāpapildina, bet ne vairāk kā 2x dienā)

modi: eleaf istick 30w un joyetech coboid. tvaicēju apmēram 3 mēnešus un drīz arī beigšu, sāku lai atmestu smēķēšanu, kas pagaidām arī labi izdodas, bez nekādām blaknēm. sāku ar 12mg šķidrumiem, nu jau esmu pie 3mg un stiprāku nemaz neprasās, domāju vēl 1-2 mēneši un arī tvaicēt vairs nevajadzēs.

starp citu, nikotīns ir indīgs un nāvējoša deva ir 40mg, tapēc ir diez gan loģiski, kapēc tādi pudelīšu un tanku lielumi. arī etiķa esenci aizliedza, metilspirtu logu mazgājamajos šķidrumos un citas lietas, sākumā visi pačīkstēja, bet nu jau ir vienalga, un liela daļa pat neatcerās tādas lietas.
Pēdējais laboja tuktuk - 20 Mar 2016, 22:52, laboja 1 kopējais laiks.
Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Raksts infants » 20 Mar 2016, 22:52

tuktuk, vai tu zini, ka tavs lieliskais cuboid parādīsies (varbūt/diez vai) pārdošanā tikai pēc 3 mēnešiem?
Attēls
Nord2
tuktuk
Biedrs

Raksts tuktuk » 20 Mar 2016, 22:55

nesapratu tavu dziļo domu. tdp nekādi neietekmē box modus.
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 20 Mar 2016, 23:01

Nu redzi, ceru ka sapratīsi manu nostāju, tas ir tāpat kā makšķernieki- ir kam pietiek ar parastu pīcku un baltmaizes kukuli, citam vajag krutu kātu un krutu spoli, laivu un nezin ko vel. Redzi tu esi no tiem kuram nevajag neko citu - pietiek ar pašu minimumu lai apmierinātu organisma prasību pēc nikotīna, un tas ir forši.Bet man vajag ko vairāk par parastu bambuseni... Un es jau tā par to maksāju kā man liekas pietiekami, protams ka atbalstu ka jāmaksā nodokļi utt, ir jābūt arī protams standartiem- BET KĀPĒC MAN JĀGAIDA JAUNAS IERĪCES SEŠUS MĒNEŠUS? Tas būtu kā uztaisīt jaunu dizainu weblapai un gaidīt lai valdības sertificētu to sešus mēnešus pirms atļauj uzlikt! Un plus vel palūgtu samaksāt nodokli...
Varam jau te ņemties un darīties, neticu ka tas ko mainīs, vismaz ne tuvākajā laikā.
Attēls

Atgriezties uz “Likumi, likumprojekti, raksti, blogi Latvijā un pasaulē”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 13 un 0 viesi