tuktuk rakstīja:jā, bet prasības jau pa lielam tikai pret nikotīnu saturošām sulām, ja nav nikotīna, kaut 2 litru pudelē tirgo. un tas ir labi, lai visādi sīkie nekūpina nikotīnu beztolkā, vai padumjie vecāki - tvaicētāji neatstāj savas 24mg sulas mazuļiem pieejamas lielos daudzumos. visai sertificēšanai un citām lietām tvaicēšanu vajadzētu sadārdzināt līdz cigarešu līmenim, kas nav slikti, cena ir labs paņēmiens kā ierobežot patēriņu. protams tvaicēšana ir mazāk kaitīga par pīpēšanu, bet nikotīna plāksteri ir vēl nekaitīgāki, ja lietām pieiet no šīs loģikas puses.
Intresants viedoklis....
Tikai nesaprotu kāpēc man būtu jāgaida jauns produkts sešus mēnešus. Tas ir dīvaini man, nu te nekas cits neatliks kā iegādāties citās vālstīs un atbalstīt to valstu ekonomiku.
Un vel nesaprotu tavu nostāju produkta sadārdzināšanā, sit mani gaļā vai tiešām tev patīk maksāt vairāk nekā prece reāli maksā. Ja pieņem tavu nostāju- 10ml šķidruma pudelītei jāmaksā 20euro...
Ideja veselīgam dzīvesveidam! Sadārdzināsim gaļu, pienu un visus pārējos produktus! Uzlabosim iedzīvotāju veselību- mazāk varēs atļauties nopirkt- mazāk ēdīs, nebūs liekā svara, atkritīs daudzas veselības problēmas. Ideāli un skaisti, risinājums Veselības un Finanšu misnistrijai!
Tu gadijumā nēesi valsts iesūtīts diversants?
P.S. vislielākais kreņķis ir par tankiem , jaunajiem, vai vecajiem, pat nezinu vairs kā tos varēs raksturot pēc 20.maija 2017.gada....