- Slēpts teksts, attēls, media- parādīt
Kā tika pateikts video- kād vel smēķējām, skatijāmies lai pa dienu īpaši nepārsniegtu pašu noteikto limitu cīgu smēķēšanā, vidēji nopīpējām paciņu dienā,kurš vairāk,kurš mazāk, neņemsim vērā tusus kur patēriņš citreiz pat dubultojās. Bet vispār jau parasti pieturējāmies pie noteikta cigarešu daudzuma dienā.
Ar PT(personālajiem tvaicētājiem) sākumā bija tāpat- dienā divas,trīs 1100mh ego baterijas dienā + 2-4ml šķidruma + 1 CE4 coils nedēļā,divās. Tvaicējām un priecājāmies

Biku vēlāk jau nāca dauble coili, oki,biku dārgāk, biku šķidrums vairāk.
Un tad subohmi vai tuvu tiem...Šķidruma patēriņš trīskāršojas,četkārtīgi! Jā, ar pārbūvējamajiem tankiem koilu izmaksas vispār smieklīgas, protams ka cenšamies paši jaukt arī šķidrumu, izmaksas salīdzinot ar pirkšanu bodē- kapeikas.
Rezultātā PT netiek izlaist no rokas, tvaiks tiek pūsts uz vella paraušanu, katru otro dienu,ja ne katru, tiek uztīta kāda spolīte jauna, cita drāts-o šitam garša labāka, šitam tvaiks kuplāks!!!
Un modi? Eh, agrāk bija vieglak-ego baterija un gatavs. Šodien- 15,20,30,50 watu modi, eh pamaz- 100w un 150w, nu tas tā lai ir! Bet tiem jau vel vajag baterijas, lādētājus! Un mēs visu to pērkam. Es spriežu pēc sevis, kā arī palasos forumā.
Un tad es saprotu ka man jau ir uzradusies jauna atkarība- tagad situācija ir tāda ka nevaru pirk neko jaunu jo nebūšu visu vasaru mājās- nebūs kam saņemt paciņu! Un esmu sapratis ka varu iztikt ar to ko jau esmu sapircis

Protams ka varam to saukt par dzīves stilu, dzenu, bez atšķirības, manā skatijumā atkarība ir atkarība, sauc kā gribi.
Viens visā šjā priecēES VAIRS NESMĒĶĒJU! Zinu ka manai veselībai 100% būtu veselīgāk ja arī netvaicētu, bet bez tā arī vairs nevaru, gan jau ka varētu mēģināt atmest, bet vai to vēlos?

Un kādas ir jūsu domas?