Galvassāpes!
-
- Nauda: : Locked
Galvassāpes!
Labdien dārgie biedri.Daudzi no Jums noteikti čatā no manis jau ir dzirdējuši ne vienu vien reizi par to, ka man no veipošanas sāp galva.. Un tā man ir ļoti bēdīga lieta tik bēdīga, ka pat nācās šķirties no Griffina..Varbūt pat precīzāk būtu teikt, no veipošanas galvā tāds kā patstāvīgs spiediens..Šobrīd ir pat tā, ka nav nozīmes daudzumam cik es izveipoju, tas var sākties pat pēc vienas veipošanas reizes 3-4min.Šķidrums, ko veipoju ir PM 50/50 3mg, garša ko pēdējā laikā biežāk lietoju ir TPA Red Blend un Inawera Morning Rain.Uzreiz teikšu, kad es sāku lietot elektronisko cigareti, nekas tāds nebija.Kas ir mainījies..?Esmu mainījis bāzes, no Inaweras bāzēm pārgāju uz PM, protams garšas arī ir nākušas un gājušas no dažādām firmām.Esmu tādā kā nesaprašanā, kas notiek, ko daru nepareizi! Tā turpinoties man nāksies atteikties no mana iemīļotā hobija.. Tāpēc vēlējos uzzināt Jūsu domas un pieredzi šajā lietā biedri.Varbūt kādam no Jums ir bijis kas līdzīgs vai tieši tas pats, kas man.Varbūt kāds no Jums ir veiksmīgi sapratis kā to labot.Būtu ļoti pateicīgs, ja Jūs padalītos par savu pieredzi, ja tāda ir, komentāros.Iepriekš jau liels paldies.
- skairiz.
- Aktīvs
- Atbildes: 162
- Pievienojies: 18 Jan 2016, 14:38
- Atrašanās vieta: Rīga & Jūrmala
- Veipoju kopš: 21 Dec 2015
- Kontakts:
Re: Galvassāpes!
Iepriekš analogu esi smēķējis? Ja neesi, tad varbūt vienkārši ķermenis nespēj pierast pie nikotīna. Šādu stāstu vienreiz padzirdēju.
Varbūt parādījās alerģija, no kaut kā, bet par to pastāstīt nevarēšu.
Varbūt parādījās alerģija, no kaut kā, bet par to pastāstīt nevarēšu.
-
Analogās cigaretes esmu smēķējis 13 gadus Tieši par alerģiju biju iedomājies, bet vai tā var izpausties alerģija? Parasti jau kkādi izsitumi uz ādas utt.
-
Paldies, ņemšu vērā, pie ārsta būtu labi aiziet, bet šeit kur esmu, nav neviena normāla ārsta, ja aiziešu ar tekstu, ka man sāp galva patstāvīgi, man pateiks, lai eju uz mājām, kuram gan viņa nesāpot, pasāpēs pāries.Lielākā daļa šeit tikai atsēž stundas, nav ieinteresēti palīdzēt.
- infants
- Admins
- Atbildes: 532
- Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 02 Dec 2014
- Kontakts:
Sveiks, cienījamais Eniiman.
Pirmkārt vēlos Tev teikt, ka nav tev taisnība par 'atsēž stundas' un 'nav ieinteresēti palīdzēt'. Lielākā daļa foruma jauno dalībnieku tieši otrādi saka, ka šeit vienmēr var atrast atbildes uz interesējušajiem jautājumiem, bez uzbraucieniem. Jā, mēs reizēm esam dīvaini, bet visi 'uzbraucieni' ir joka līmenī, neviens nekad te nav ticis piesmiets.
Par galvassāpēm - varianti, noteikti, ir dažnedažādākie. Pilnīgi iespējams, ka tas nemaz nav saistīts ar veipošanu. Par regulārām galvassāpēm noteikti jāgriežās pie ārsta, neesmu dzirdējis, ka mūsu vidū kāds tāds būtu. Analīzes utt. utjp. Šaubos, ka čatā kāds tev varēs palīdzēt atrisināt šo problēmu.
Pastāstīšu arī mazliet par savu bēdu.
Man, apmēram pēc pusgada veipošanas, sāka stipri sāpēt ceļgals. Nu ļoti stipri. Sākumā bija sapampis pamatīgi, domāju - gan jau kaut kur uzsitu. Varbūt miegā pa sienu, varbūt vēl kaut kur. Tā nu sāpēja, sāpēja... Pēc 3 mēnešiem aizgāju pie daktera. Uztaisīja rentgenu, ultrasonogrāfiju, asins analīzes - viss ir ideālā kārtībā. Asinsanalīzes rāda kaut kādu aknu marķieri, ka paaugstināts. Daktere pateica, ka tas ir pilnīgi iespējams, ka dēļ aknām sāp locītavas, dīvaini tikai, ka viena, jo parasti šādos gadījumos sāpot vismaz divas.
Nu lūk. Tagad ir pagājuši jau 10 mēneši, nekas īpaši nav mainījies, sāp vienalga. Sliecos domāt, ka tvaiks pie vainas. Ja man kāds pateiktu, ka tas tā tiešām ir, droši vien mestu nost pavisam. Nezinu.
Pirmkārt vēlos Tev teikt, ka nav tev taisnība par 'atsēž stundas' un 'nav ieinteresēti palīdzēt'. Lielākā daļa foruma jauno dalībnieku tieši otrādi saka, ka šeit vienmēr var atrast atbildes uz interesējušajiem jautājumiem, bez uzbraucieniem. Jā, mēs reizēm esam dīvaini, bet visi 'uzbraucieni' ir joka līmenī, neviens nekad te nav ticis piesmiets.
Par galvassāpēm - varianti, noteikti, ir dažnedažādākie. Pilnīgi iespējams, ka tas nemaz nav saistīts ar veipošanu. Par regulārām galvassāpēm noteikti jāgriežās pie ārsta, neesmu dzirdējis, ka mūsu vidū kāds tāds būtu. Analīzes utt. utjp. Šaubos, ka čatā kāds tev varēs palīdzēt atrisināt šo problēmu.
Man, apmēram pēc pusgada veipošanas, sāka stipri sāpēt ceļgals. Nu ļoti stipri. Sākumā bija sapampis pamatīgi, domāju - gan jau kaut kur uzsitu. Varbūt miegā pa sienu, varbūt vēl kaut kur. Tā nu sāpēja, sāpēja... Pēc 3 mēnešiem aizgāju pie daktera. Uztaisīja rentgenu, ultrasonogrāfiju, asins analīzes - viss ir ideālā kārtībā. Asinsanalīzes rāda kaut kādu aknu marķieri, ka paaugstināts. Daktere pateica, ka tas ir pilnīgi iespējams, ka dēļ aknām sāp locītavas, dīvaini tikai, ka viena, jo parasti šādos gadījumos sāpot vismaz divas.
Nu lūk. Tagad ir pagājuši jau 10 mēneši, nekas īpaši nav mainījies, sāp vienalga. Sliecos domāt, ka tvaiks pie vainas. Ja man kāds pateiktu, ka tas tā tiešām ir, droši vien mestu nost pavisam. Nezinu.
-
- Dežurants
- Atbildes: 316
- Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
- Atrašanās vieta: Ogre
- Kontakts:
Situācija interesanta,
Jāņem vērā, ka viena no nikotīna īpašībām ir asinsvadu sašaurināšana un attiecīgi spiediena celšanās, tas pavisam noteikti var izraisīt galvassāpes.
Es darītu tā.
1. Provētu patvaicēt kādu dienu bez nikotīna, ja palīdz, vaina skaidra, ja nepalīdz ejam uz otro punktu,
2. Provēt patvaicēt tīru bāzi, vistumšākais zirdziņš mūsu zupās ir tieši aromka, sazin no kā viņas taisa un kāda kuram ir reakcija uz to sastāvu, ja palīdz, vaina skaidra, ja nepalīdz, ejam uz trešo punktu,
3. Provēt tvaicēt pāris dienas 100% PG vai 100% VG un tādejādi provēt atrast iemeslu, lai noskaidrotu vai nav alerģiska reakcija uz kādiem no abiem sastāviem.
4. Ja nekas no tā nepalīdz, ir jādodas pie ārsta.
Jāņem vērā, ka viena no nikotīna īpašībām ir asinsvadu sašaurināšana un attiecīgi spiediena celšanās, tas pavisam noteikti var izraisīt galvassāpes.
Es darītu tā.
1. Provētu patvaicēt kādu dienu bez nikotīna, ja palīdz, vaina skaidra, ja nepalīdz ejam uz otro punktu,
2. Provēt patvaicēt tīru bāzi, vistumšākais zirdziņš mūsu zupās ir tieši aromka, sazin no kā viņas taisa un kāda kuram ir reakcija uz to sastāvu, ja palīdz, vaina skaidra, ja nepalīdz, ejam uz trešo punktu,
3. Provēt tvaicēt pāris dienas 100% PG vai 100% VG un tādejādi provēt atrast iemeslu, lai noskaidrotu vai nav alerģiska reakcija uz kādiem no abiem sastāviem.
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
- FancyUnicorn
- Biedrs
- Atbildes: 18
- Pievienojies: 23 Feb 2016, 17:05
viens no iespējamajiem variantiem noteikti, un es domāju, ka varētu arī būt īstais ir šķidruma trūkums organismā, pats esmu pieķēris sevi pie sāpošas galvas no veipošanas, bet skatoties atpakaļ uz dienu necik daudz nav uzņemts ūdens, vai vel trakāk... pārsvarā dzerta kafija vai kas tāds, noteikti jāseko līdz uzņemtajam ūdenim, veipošana arī dehidrē organismu, tāpat, kā alkohols, cigaretes, kafija, stipra tēja, sāļi ēdieni utt... ja sekoju līdz ūdens daudzumam un labi hidrējos, tad galvassāpes neesmu pamanijis, ne no veipošanas, ne kāda cita iemesla dēļ. Cerams, ka iemesls ir tikpat vienkāršs un viegli labojams, veiksmi un ziņo par rezultātiem, pašam arī interesanti
P.s. nikotīns palielina asinsspiedienu, tākā ir iespējamas hroniskas problēmas ar asinsvadiem un spiediena lēkāšanu, tad gan kaut ko mainīt būs laikam neiespējami.
P.s. nikotīns palielina asinsspiedienu, tākā ir iespējamas hroniskas problēmas ar asinsvadiem un spiediena lēkāšanu, tad gan kaut ko mainīt būs laikam neiespējami.
-
Tas jau bij domāts par ārstiem, nejau par forumuinfants rakstīja:Sveiks, cienījamais Eniiman.
-
Šitas irpats prātīgākais, sākšu ar bez nic šidrumu un tad ja nepalīzēs mēģināšu 100%VG kādu dienu tvaicēt, jo šodien jau pamanīju, ka no rīta 2 dūmus ievilku un aizgāju staigāties ar dēlu, visu laiku netvaicēju, nekas nesāpēja, atnācu mājās, drusku pavilku un momentāli sāka galva sāpēt.Gestapo rakstīja:Situācija interesanta,
Es darītu tā.
- infants
- Admins
- Atbildes: 532
- Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 02 Dec 2014
- Kontakts:
Re kā . Un visi klusē un nesaka...
Bet profilaksei tevi vajadzēja biki izlamāt arī, zinās kā tik garus tekstus rakstīt.
Bet profilaksei tevi vajadzēja biki izlamāt arī, zinās kā tik garus tekstus rakstīt.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 7 un 0 viesi