Galvassāpes!

Par tvaicēšanas ietekmi uz mūsu veselību.
Pētijumi, novērojumi un sajūtas.
kuuriitaajs
Biedrs
Atbildes: 13
Pievienojies: 19 Jan 2016, 09:12
Nauda: : Locked
Veipoju kopš: 18 Dec 2015

Re: Galvassāpes!

Raksts kuuriitaajs » 18 Mai 2016, 10:18

Visu laiku esmu vilcis ArtVap 60\40 vai 50\50 1.5mg bāzi. Vienreiz paņēmu vienkārši 85VG(nezinu kas ir tie atlikušie 15, nekas virsū nav rakstīts), bet pēc neilgas tvaikošanas parādījās tādi reiboņi, kā jaunībā, kad pālī mēģināji aizmigt... :D

quickbot
Aktīvs
Atbildes: 96
Pievienojies: 09 Jan 2015, 01:25
Nauda: : Locked
Veipoju kopš: 0- 8-2013

Re: Galvassāpes!

Raksts quickbot » 13 Jūn 2016, 18:10

FancyUnicorn rakstīja:viens no iespējamajiem variantiem noteikti, un es domāju, ka varētu arī būt īstais ir šķidruma trūkums organismā, pats esmu pieķēris sevi pie sāpošas galvas no veipošanas, bet skatoties atpakaļ uz dienu necik daudz nav uzņemts ūdens, vai vel trakāk... pārsvarā dzerta kafija vai kas tāds, noteikti jāseko līdz uzņemtajam ūdenim, veipošana arī dehidrē organismu, tāpat, kā alkohols, cigaretes, kafija, stipra tēja, sāļi ēdieni utt... ja sekoju līdz ūdens daudzumam un labi hidrējos, tad galvassāpes neesmu pamanijis, ne no veipošanas, ne kāda cita iemesla dēļ. Cerams, ka iemesls ir tikpat vienkāršs un viegli labojams, veiksmi un ziņo par rezultātiem, pašam arī interesanti :D

P.s. nikotīns palielina asinsspiedienu, tākā ir iespējamas hroniskas problēmas ar asinsvadiem un spiediena lēkāšanu, tad gan kaut ko mainīt būs laikam neiespējami.
Šis būtu reālākais, jo veiperiem iesaka dzert daudz vairāk šķidrumu nekā pārējiem, jo tas tvaiks kaut kādā veidā izvada vairāk mitruma no ķermeņa.

Otrs, ja nesanāk ļoti dārgi, var aiziet uz uztaisīt testu - vai Tev nav alerģija uz PG vai VG. Lasot ārzemju forumos, ir vairākiem sāpējusi i galva, i vēl citi locekļi - beigās izrādās, ka organismam nemaz nepatīk viens vai otrs :)
Lietoju RX2/3 ar Griffin25

Atgriezties uz “Veselība”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 5 un 0 viesi