Sveiki, tvaikoņi:)
Atkal atvainojos, ja gadījumā neesmu atradis forumā šo tēmu jau kā izrunātu (ja ir, ielieciet man linku).
Vēlos saprast, cik un kā aprēķināt tvaicējot izlietoto nikotīnu pret vienu parasto cigareti.
Krievu winstonam uz paciņas rakstīts, ka viena cigarete satur 0,4 mg (laikam miligrami)
Es tvaicēju internetā nopirktu gatavu šķidrumu, kam uz pudeles rakstīts 6 mg/ml 0,5% (tātad laikam 6 miligrami katrā mililitrā, bet, ko nozīmē 0,5% - nesaprotu) (žēl, ka te nevar pievienot bildi no sava datora, bet tikai no http://.....)
Ja es dienā iztvaicēju 5 ml šī šķidruma, vai tad sanāk, ka es uzņemu 30mg (miligramus) nikotīna dienā?? Tad jau izpīpējot parastās 20 cigarete, es agrāk uzņēmu 8 mg dienā....
Kungi zinātāji! Paskaidrojiet šo matemātiku!! Ko nozīmē, ja es lietoju šķidrumu no 30 ml pudeles uz kuras rakstīts 6mg, un ko nozīmē, ja uz 100 ml pudeles rakstīts 6 mg? Kā rēķināt šīs mērvienības?? Vai ir pieejama kāda 100% pareiza tabula priekš iesācējiem??:)
Nikotīna daudzuma aprēķins tvaicējot
- Sluchijs
- Aktīvs
- Atbildes: 93
- Pievienojies: 02 Aug 2015, 22:04
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Rīga
- Kontakts:
-
- Dežurants
- Atbildes: 316
- Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
- Atrašanās vieta: Ogre
- Kontakts:
Re: Nikotīna daudzuma aprēķins tvaicējot
Esmu krietni zem čehu aliem, bet Tu rēķini nepareizi, jo uz burkas rakstītais 6mg ir 6miligrami tīra nikotīna uz litru(!) propilēnglikola/glicerīna maisījuma.
Mg vienmēr jāved rēķinos pret litru. Attiecīgi 6mg ir 0 6%, neba 6%.
Mg vienmēr jāved rēķinos pret litru. Attiecīgi 6mg ir 0 6%, neba 6%.
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
- infants
- Admins
- Atbildes: 532
- Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 02 Dec 2014
- Kontakts:
@ Gestapo, es ar zem krievu aliem, bet, man šķiet, tu krietni auzās iebrauci. 6mg/ml nozīmē, ka 1 ml šķidruma satur 6mg tīra nikotīna. Turpinājums gan pareizs - tas ir 0,6%.
Novelkot 1mg šķidruma tu it kā iztērē 1 winston cigareti. Bet te parādās jauns nezināmais - cik nikotīna paliek tevī no smēķa, cik no ecigas.
Novelkot 1mg šķidruma tu it kā iztērē 1 winston cigareti. Bet te parādās jauns nezināmais - cik nikotīna paliek tevī no smēķa, cik no ecigas.
- Sluchijs
- Aktīvs
- Atbildes: 93
- Pievienojies: 02 Aug 2015, 22:04
- Atrašanās vieta: Rīga
- Kontakts:
WoTsoona 5.atbildē pievienotais pirmais video vienīgais sniedza 100% saprašanu par nikotīna daudzumu twaicējot! Paldies!!
Tvaika dzinējs palīdzēja izveidoties buržuāzijai!!!
-
- Dežurants
- Atbildes: 316
- Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
- Atrašanās vieta: Ogre
- Kontakts:
Nesen Batereikins stāstīja par čali, kas velk 100 mg zupu
Tipa ar kaut kādu mazu bāciņu 8 pufi pa dienu
Neprovējiet to atkārtot!
Tipa ar kaut kādu mazu bāciņu 8 pufi pa dienu
Neprovējiet to atkārtot!
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 11 un 0 viesi