Nezinu kā bračkam tas bija izdevies, bet viņš bija nobeidzinājis divas 18650 batarijas. Abas panasonic. Pieliku pie multimetra,viena rādija kautkādus 0.34v un otra rādija kaut kādus miļķikus,karroč, kautkādi cipari tur lēkāja, bet nekas sakarīgs un saprotams. Pieliku pie parastā lādētāja, bet tas slēdzās ārā un atteicās batarijas lādēt. Tad mēģināju pie otra lādētāja,arī tas pats. Viss norādija uz to, ka bačenes ir kirdik.
Pieliekot pie IMAX B6 lādētāja vienu bačeni,tas sāka to lādēt bez problēmām( to kurai bija tie 0.34v) Uzlādējot lidz 3v tālāk pārliku uz parasto lādētāju kurš viņu pat paņēma pretī un turpina lādēt. izskatās pagaidām ka būs ok un būšu atdzīvinājis batariju.
Ar otro bačeni bija tākā problēmas. Imax b6 sāka skaļi rāties un bļāva par batarijas iekšējo šūnu pārrāvumu, lai ko tas arī nozīmētu...Tas bija tad kad mēģināju lipo un liion režīmos un auto režīmā, kad viņš pats nosaka kas par tipu. Tad uzslēdzu uz NiMH režīmu un uzliku lai lādē iekšā 250mah. Un aizgāja! Tā palēnām palēnām batarija uzlādējās lidz 3v. Tālāk uzslēdzu uz lipo/liion režīmu un viņš sāka lādēt bez problēmām. Tas pagaidām.Abas vel lādējas. Par to vai batarijas ir beigtas es uzzināšu rīt. Kā es to varēšu pateikt? Itkā vienkārši. Ja batarija pati no sevis strauji izlādēsies, tad iekšā ir īsais, īsāk sakot batarija ir zdec. Tā man bija ar to AW bačeni, To itkā varēja uzlādēt, bet dienas laikā tā pati izlādējās. Nu, tad jau par rezultātiem painformēšu jūs rīt.
Nobeigušās batarijas 18650. Problēma atrisināta!
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Nobeigušās batarijas 18650. Problēma atrisināta!
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Re: Nobeigušās batarijas 18650. Problēma atrisināta!
Informē gan, es salasijies par to IMAX B6 pasūtiju no uzlecošās saules zemes sev arī, tad jau redzēs kas par brīnum ierīci būs kad atnāks. Tad jau vajadzēs topiku ar pamācībām lietošanā arī uztaisīt.
- bubucis
- Mākslinieks
Lietošana ir diezgan vienkārša, jo viss displejā ir redzams. Tā ikdienā es viņu nelietoju. Es šo izmantoju tikai testiem un ja ir problēmas ar batarijām.
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
- bubucis
- Mākslinieks
Tagad jau parastie lādētāji ir diezgan gudri ar tiem displejiem un spēj arī diezgan daudz ko izdarīt, gan uzlādēt, gan izlādēt, gan izlādēt lidz uzglabāšanas stāvoklim.
- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Kad skatijos kādu labāku lādētāju par prasto kas ir man tagad, atradu arī tevis pieminēto kruto Nightcore ar displeju- cena aptuveni 40$, IMAX B6- 20$... Paliku pie pēdējā+ vel saslavēts no profiņa, foruma guru.
- bubucis
- Mākslinieks
Kapēc uz lēno? Tavi 18650 30A monstriņi droši ēd pat 3A. Un tas viņiem nekaitē...Es gan uz lēno parasti - 0,5, lai čukina
- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Lūk ienācās jautājums- kā lai zin ka tā bača ir monstriņš ar 30A?bubucis rakstīja:Tavi 18650 30A monstriņi droši ēd pat 3A
- bubucis
- Mākslinieks
Es ikdienā izmantoju 3$ vērtu ķīniešu brīnumu, kurš man darbojas jau 24/7 kādu gadu. Un uzlēdē precīzi 4.25v. To imax b6 izmantoju reti, jo viņam visi tie vadi un štekeri aizņem vietu. ja gribēsi lādēt 2 gab 18650 batarijas, tad tev jāskatās kā viņas saslēgt lai varētu vienlaicīgi lādēt. Tad tur vajag piepirkt štekerīšus... Nu skaties...esmu tevi brīdinājis.IMAX B6- 20$... Paliku pie pēdējā+ vel saslavēts no profiņa, foruma guru.
- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Redzi nu- atkal aplauž mani! Nu atnāks tad jau arī prasīšu kas un kā, ja ko nesapratīšu.bubucis rakstīja:Nu skaties...esmu tevi brīdinājis
- bubucis
- Mākslinieks
Viņš jau iepriekš stāstija ka nopircis efest 35A batarijas. Tad papētot ražotāja aprakstu var uzzināt arī maksimālo lādēšanas jaudu. Viņš tās var pat lidz 4A lādēt. Tā lādējot batarijas var uzlādēt puss stundā.Lūk ienācās jautājums- kā lai zin ka tā bača ir monstriņš ar 30A?
Manufacturer's listed Specifications:
Rated Capacity: 2500mAh
Nominal Voltage: 3.6V
Voltage at end of Discharge: 2.5V
Max Charging Current: 4A
Standard Charge: 2A
Max. continuous discharge current: 35A
Continuous discharge current: 20A
Pulse discharging current: 50A
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 4 un 0 viesi