Sub ohm batarijas darbibas ilgums
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Sub ohm batarijas darbibas ilgums
Es te ā sāku domāt....cik ilgi var kūpināt ar vienu uzlādi. Ja es ar parasto 1.6-1.8ohm tvaicētāju un batariju 3400mah varu kūpināt nepilnu pusotru dienu un izkūpināt apmēram 8-10ml. Tad cik īgi var kūpināt ar subohm. Itkā laikam vajadzētu būtiski samazināties jo batarija tiek vairākkārt noslogota?
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
-
- Aktīvs
- Atbildes: 96
- Pievienojies: 09 Jan 2015, 01:25
- Veipoju kopš: 0- 8-2013
Re: Sub ohm batarijas darbibas ilgums
Sāksim ar to, ka mazie bateriju modi nepavilks sub ohm uzpatikti, otrs, nemēģini to darīt uz kreisajām bačām. Sub ohm buildus taisa uz mehāniskā moda ar neaizsargātajām baterijām HIGH DRAIN betteries kā efest purple(vai arī lielu watu box modiem, kas spēj pārsist arī parastos mehāniskos).Es savam modam uz 22650 nežēloju bačām naudu, atdevu laikam pie 30 euro par divām lielajām oranžajām bačām, bet esmu drošs, ka nekas slikts nenotiks.bubucis rakstīja:Es te ā sāku domāt....cik ilgi var kūpināt ar vienu uzlādi. Ja es ar parasto 1.6-1.8ohm tvaicētāju un batariju 3400mah varu kūpināt nepilnu pusotru dienu un izkūpināt apmēram 8-10ml. Tad cik īgi var kūpināt ar subohm. Itkā laikam vajadzētu būtiski samazināties jo batarija tiek vairākkārt noslogota?
Piemēram manas lielās MNKE IMR-26650 bačas pie smagas veipošanas iziet divas pa kādām 14 stundām pie 0.5ohm, bet jau 0,25ohm duāl coil norij baču ātrāk nekā otra spēj uzlādēties. tātad, ja vēlies kārtīgi to lietu izbaudīt, Tev jābūt vismaz trim bačām kā šīs ar IMR. Tagad ir jaunas no efest, kas irļoti populāras starp submarīnām Un galvenais, ja vēl neesi mēģinājis, tad atceries, kā tikai garša/tvaiks paliek vājāks, tā maini baču, jo modiem nav nekādas aizsardzības un pārlieku izlādējot to baču Tu viņu labākajā gadījumā nokausi un viņa nelādēsies, sliktākajā gadījumā uzsprāgs rokās pēc vairākām neakurātām lietošanām.
Bet ja ievēro pārsi prastus drošības noteikumus, tad sub ohm atver jaunas durvis eksperimentiem un piņķerēšanās priekiem
Nu un siegelei ir pavisam cita paradīšana. Tur Tu vari iebāzt divas 16650 3400mah bačas, bet atkal atkarīgs vai tu veipo uz 20wat vai 100wat. Piemēram mans itaste vtr box mods vēl var iekurināt 0.6ohm, bet zemākus vairs nav spējīgs pat pie 15w, tanī pat laikā 2ohm kūpina kā nelabais.
Bet kā jau te var manīt, viens kūpina 20ml dienā, otrs 3-5ml un tur jau arī radīsies tā neizskaidrojamā starpība laikos.
Lietoju RX2/3 ar Griffin25
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Re: Sub ohm batarijas darbibas ilgums
Cik tad tām batarijām ir mah un kur tu pirki? Tu esi 100% pārliecināts ka tas mah daudzums atbilst uz batarijas rakstītajam. Es esmu testējis daudzas batarijas un esmu redzējis visādus brīnumus. Sen atpakaļ kad sāku veipot no ebaja pasūtiju divas 26650 4000mah pa kautkādi 28Ls.Piemēram manas lielās MNKE IMR-26650 bačas...
- Slēpts teksts, attēls, media- parādīt
- Slēpts teksts, attēls, media- parādīt
Vai tik nebija 18650 batarijas?Tur Tu vari iebāzt divas 16650 3400mah bačas..
Jums nav nepieciešamās tiesības, lai redzētu šim rakstam pievienotos failus.
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 5 un 0 viesi