Saapiigaakais moments :D
-
- Aktīvs
- Atbildes: 96
- Pievienojies: 09 Jan 2015, 01:25
- Nauda: : Locked
- Veipoju kopš: 0- 8-2013
Saapiigaakais moments :D
Vienos no pink mules atnaaca pacinja ar sigelei 100W v3 un 4x vtc4 bachas, bet veel joprojaam neesmu pieskjiilis jo bachas jau triis stunda i4 laadeetaajaa mirkst un veel raustaas tik otraa gaisminja. Tik tubu, bet veel tik taalu liidz uzlabotai veiposhanai
Lietoju RX2/3 ar Griffin25
- Yanka
- Aktīvs
- Atbildes: 225
- Pievienojies: 28 Jan 2015, 16:53
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 11 Jūn 2012
Re: Saapiigaakais moments :D
Vai vari mazliet prezicēt kādas tieši baterijas un kāds lādētājs?
Man karoče no Vamo6 https://www.fasttech.com/p/2049807 ir lieks lādētājs. Ja esi no Rīgas vai rajona varam saskrieties iedotu tev 2 mazās bačas un lādētāju, pagaidām nelietoju.
Man karoče no Vamo6 https://www.fasttech.com/p/2049807 ir lieks lādētājs. Ja esi no Rīgas vai rajona varam saskrieties iedotu tev 2 mazās bačas un lādētāju, pagaidām nelietoju.
-
- Aktīvs
bachas ir SONY VTC4 18650 30 AMP 2100MAH un laadeetaajs ir nitecore i4 v2. Bet nu paldies par piedaavaajumu Kaut kaa jaaaudzina raksturs Tik biju paarsteigts, ka bachas galiigi tukshas atnaaca... cerams, ka paaris stundu laikaa buus pielaadeetas un jau kaifoshu ar jauno agregaatu!
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Ha ha- tas nav aplauziens- luk man aplauziens, laikam jau visi zina ka gaidu savu modu no "fast"tech,pasūtiju ap jauno gadu..., nu tur viņi uzvietas nomarinēja utt. utj., bet šorīt ieradās mods manā mājā!!!Jūs teiksiet super, NĒ- pats patreiz esmu boļņicā, kad vel uz māju- nezinu, vo tas ir aplauziens....
Tā kā vari sevi mierināt ar domu ka citiem iet vel trakāk!!!!
Tā kā vari sevi mierināt ar domu ka citiem iet vel trakāk!!!!
-
- Aktīvs
Nope shitas bez visiem lcd logiem, jaalaadee paarii, taatad maksimaalais ir 750mA vai kaa tur apziimee, ja vienu laadeetu, buutu 1.5A, bet ja visas chetras, tad shamais sadaliiti uz 375mA. Nagi niez tos jaunos gudros laadeetaajus iegaadaat, bet shis pats ir ljoti labs un drosh, kameer kaads slots nenoklaasies jaunu nepirkshuWoTsoon rakstīja:Vai ta NightCore nevar ampērus uzlikt lielākus. Man Efestam ir 2 ligzdas, uz kurām 2A var bliezt, tur, hvz, bet fiksi uzlādē. Papēti, jābūt ir... user manuāli...
Vispaar jau taa pirkshana un pacinju trakosha ir ljoti nervoza lieta
-
- Aktīvs
skaidriite. nu jau bish palicis, treshaas lampinjas mirgo, tad jau driiz buus ^^
-
- Aktīvs
Yeee, mii kan vape Riktiigs monstrs. Tagad lielaakaa probleema buus piemekleet vajadziigo stiepli vajadziigajaa pretestiibaa
Jaaiepeerk daudz piens shitam testam, citaadaak jau kaklu sit ciet
Jaaiepeerk daudz piens shitam testam, citaadaak jau kaklu sit ciet
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Kas tad nu? Parāk sapriecājies vai sabēdajies par tukšām batarijām?Jūs teiksiet super, NĒ- pats patreiz esmu boļņicā, kad vel uz māju- nezinu, vo tas ir aplauziens....
Nu, veseļojies!
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Netak- man jau tā kaite biku iepriekš tām nelaimīgajām bačām uzradās, žultsakmeņi, maitas.bubucis rakstīja:Kas tad nu? Parāk sapriecājies vai sabēdajies par tukšām batarijām?
Nu, veseļojies!
Rīt zem naža, biku pataisīšot vaļā lai redz kas lācitim vēderā, , es tagad varēšu teikt katā arī bija.
Nu un tad jau redzēs- man jau tapat neprasīs ko darīt tālāk....
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Nu ko lai saka...lai twaiks tev stāv klāt.
Turi buru!
Turi buru!
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis