Saapiigaakais moments :D
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Re: Saapiigaakais moments :D
No manas puses- iesaku nikotīna daudzumu uz pusi vai pat vairāk samazināt, es pamēģināju 9mg/ml- gandrīz pedāļus atmetu(pārnestā,dramatizētā nozīmē)- man nepatika, velku 2vai vel mazāk mg/ml un ir ok, ne par daudz, ne par maz... Tiesa šķidrums gan arī iziet biku vairāk, bet fīlings....
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Par tēmu Par veselību- nu nezinu,tur tomēr laikam kādu izglītību medicīnā vajag vai?Var jau patūlkot kādas kopējās tēmas, jāpameklē.
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Nedēla līdz pilnibā atjaunojas garša. Kautkādas garšas parādīsies pēc pāris dienām un tad tā lēnām, lēnām pārējās pieslēgsies.Bubucis teica, ka šamajam nedēļu bijis....
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
-
- Aktīvs
- Atbildes: 96
- Pievienojies: 09 Jan 2015, 01:25
- Veipoju kopš: 0- 8-2013
Nu man ir 23awg monstrs, pasuutiiju 25awg, jo shitas man liekas par traku Lai dabuutu dual 0.5ohm vajag 14reizes uzgriezt uz 3mm skruuvjgriezha Iisti vietas nepietiek vatei Pirmais meeginaajums ir ar 0.32mm, bet nav tas, uztinu kaadus 11vijumus duaalaa, duums jau baigi labs jau pie 30W, bet garsha iisti nav. Buus taa trakaa 23awg jaatestee no jauna...bailWoTsoon rakstīja:Ko tu liec uz viņa/ liksi?quickbot rakstīja:Yeee, mii kan vape Riktiigs monstrs. Tagad lielaakaa probleema buus piemekleet vajadziigo stiepli vajadziigajaa pretestiibaa
Jaaiepeerk daudz piens shitam testam, citaadaak jau kaklu sit ciet
Kantāls AWG 28, un uz leju. milimetros t.i. 0,35 lai... un resnāk. Tas der visiem gadījumiem iesākumā. Sīcis pasūtījis ir jau 0,4 , 0,5, 0,6 mm.
Es tomēr mēģināšu subomus ar to pašu 0,35, tik lielākus diametrus spolei. Jo visa vaina vēzītī...
Ir arī 0,32mm, bet tas ne pārāk patīk nopietnām lietām.
Tikai šodien apjautu sakarības.
Kayfūns uzvedas pagaidām labi pie zobu bakstāmā diametra (uhu, tinu uz zobu bakstāmiem) ar 0,35mm, un 1,2ohm - 1,5ohm.
Lietoju RX2/3 ar Griffin25
-
- Aktīvs
- Atbildes: 96
- Pievienojies: 09 Jan 2015, 01:25
- Veipoju kopš: 0- 8-2013
Nu ar garshu man viss ok. Kaut arii es smagi vairaak nokuupinu dienaa. Bet mozh pie nic vaina, es max uz 4,5nic, paarsvaraa 3-4nic sanaak.WoTsoon rakstīja:Uhu.
Bet man jau otro dienu zudusi garša, un viss pofig. Es šodien iegāzu tankā 18mg stipru Zoosha 30/70 pg/vg, un hoķ bi hnik...
Vien siltu tvaiku jūtu, neko vairāk...
Incanti, cik ilgi tā tā būs?
Bubucis teica, ka šamajam nedēļu bijis....
Vispār jau vajadzētu tēmas kādas par veselību uzbliezt. Rokas atkal par īsām...
Kamēr pašu neskar,liekas - a kas ta tur...
Lietoju RX2/3 ar Griffin25
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 6 un 0 viesi