Kā atšķirt autentisku bateriju no citām

Viss par PT baterijām, akumulatoriem un lādētājiem.
Lietotāja avatars
Maris
Atbildes: 2
Pievienojies: 26 Feb 2018, 13:02
Nauda: : Locked
Veipoju kopš: 17 Okt 2017

Kā atšķirt autentisku bateriju no citām

Raksts Maris » 02 Apr 2018, 13:25

Izpētīju desmitiem rakstu un video, kā atšķirt orģinālas 18650 baterijas no viltojumiem, daudzas no pazīmēm ir pretrunīgas, kā piemēram uzrakstu šrifts uz Sony VTC6. Katrs veikals apgalvo, ka viņi pārdod tikai orģinālās (piemēram GearBest, Lemona, NTG, E King) bet apskatot, skaidri redzams, ka ražotas dažādās fabrikās (dažādas metāla čaulas, izolācijas uzklāšanas veidi, apdruka utml). Tādēļ rodas iespaids, ka orģinālas baterijas mazumtirdzniecības veikalos patiesībā ir mīts. Acīmredzot jautājums ir tikai par to, kuras no ķīniešu ražotajām ar nosaukumu Sony ir drošas un kuras ir pavisam neveikli un bīstami pakaļdarinājumi. Interesanti, ka Sony protestē pret viņu ražojumu izmantošanu e-cigaretēs un ka savu produkciju piegādā tikai pārbaudītām rūpnīcām, nevis tirgošanai interneta veikalos: https://esupport.sony.com/US/p/support- ... d=00135493
Kāda ir Jūsu pieredze ar 18650 bačām un to tirgotājiem? Man pašam nav tāda aparatūra, ar ko pārbaudīt pretestību un veikt citus mērījumus, bet domāju ka daudz ko var pateikt lietojot, kāda ir performance, cik voltus dod ārā, kad ir pilna un kad tuvu tukšai utt. kā darbojas pēc pusgada. Varbūt kāds veic vērojumus un var padalīties ar pieredzi? Man ir šogad pirktas baterijas gan Modena, gan Lemona gan E-King veikalos, izskatās, ka visas strādā līdzīgi smuki, kad atnāks XTAR VC4 USB Charger, sākšu taisīt konkrētākus pierakstus kladē :)

Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Re: Kā atšķirt autentisku bateriju no citām

Raksts Gintchlv » 02 Apr 2018, 13:36

Ir tā ka tu raxti, arī orģinālajām baterijām/aķiem var atšķirties uzraksti, materiāli atkarībā no partija utt. Vismaz es tā domāju, es aķus iegādājos nkon.nl, man pagaidām nav sanācis iegrābties pērkot tur. Vismaz es sevi tā mierinu pamatojoties uz savām izjūtām lietojot aķus, pamatojoties uz to ko rāda lādētājs uzlādējot aķus.
Ja ir lielāka intrese par aķiem ieteiktu pameklēt expertu Mooch (https://www.facebook.com/batterymooch/p ... 56683089:0), viņš ir testējis lielāko daļu no aķiem kas ir pieejami tirgū.
Un jā- ja testēsi aķus ar ierakstiem kladē, padalies vēlāk ar rezultātiem, domāju daudziem būss intresanti.
Attēls
Lietotāja avatars
HaPuK
Sargs
Atbildes: 516
Pievienojies: 06 Sep 2016, 23:24
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Jēkabpils
Veipoju kopš: 07 Jūl 2015

Raksts HaPuK » 02 Apr 2018, 13:55

Esmu pircis baterijas gan nkon.nl, gan ntg.lv, viss strādā, šancē labi. LG he4 man kalpo pusotru gadu, taču pēc tik ilgas lietošanas ir manāms nolietojums. Tomēr pārsvarā man ir vtc6 un Samsung 25r, dažas 2, 3 mēnešus vecas, dažas pusgadu. Nav problēmu. Baterijas iegādāties tādā kā gearbest, vai fasttech.com es tomēr neieteiktu, jo manuprāt ir lielāka iespēja iegrābties.
Jebkurā gadījumā, Sony bačas man kalpo ļoti labi, esmu apmierināts ar tām.
Attēls
Once you go black, you never go back.

Asmodus minikin V2 + Vandy vape Kylin v2 RTA + Vapefly Core RTA
Asmodus boost + Asmodus Dawg RTA
Lietotāja avatars
Maris
Atbildes: 2
Pievienojies: 26 Feb 2018, 13:02
Veipoju kopš: 17 Okt 2017

Raksts Maris » 02 Apr 2018, 14:09

Varbūt kāds var ieteikt nedārgu ierīci pretestības un citu parametru mērīšanai. Priekš šādas bļēņošanās nav jēga ņemt tādus hi end verķus, kā Xtar Dragon VP4 utml

Vēl varu pieminēt pieredzi par modu testiem. Iegādāju HAKA tester, noskaidroju, ka Alien 220 displejā uzradītie volti un ampēras atbilst patiesībai, bet diemžēl pēc diviem testiem tas verķis pārstāja darboties un nevaru noskaidrot iemeslu. Pārdevējs neko nekomentēja, ne vārda nesakot atmaksāja cenu un sūtīšanas izmaksas un čau.

Atgriezties uz “Akumulatori, baterijas, lādētāji”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis