Ha, re ko es atradu krājumos!

Šeit runājam par visu, kas sasāpējies...
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Ha, re ko es atradu krājumos!

Raksts Gintchlv » 20 Jan 2015, 18:59

Saskatijies kā te tauta savus krājumus revidē, nolēmu arī pameklēt kas aizķēries no veciem ,labiem laikiem!
Un vualā- VV passthrough devaice from usb studijā.
Slēpts teksts, attēls, media- parādīt
images.jpg
Savā laikā likās baigi labā fīča- sēdi pie kompi un kūpini neatejot no kases... Ir iespēja mainīt voltus. Bija doma ka varēs mašīnā braucot vilkt, tomēr elektrība na haļavu.
Bet! Izrādijās ka no kompi vel normaļno, bet lai kūpinātu no usb lādētaja(telefonam vai universālā), auto usb lādētāja(nu tas ko sprauž piepīpējamā)- nepietika tiem amperu, mira aparāts pēc 5 min lietošanas. Un neko labāka ārā no tā ''šuvenīra'' nevarēja izspiest, ar ego baču vilkās labāk.
Tā arī es šo brīnumu skapī ''noliku'' un vairs neaiztiku, tagad ar MinīPro tanku, dual koilu un tošibas 3 amperu tabletes lādētāju- nekāda vaina, būs jāpalieto.
Citreiz ir jēga parakties pa skapi.
Jums nav nepieciešamās tiesības, lai redzētu šim rakstam pievienotos failus.

Attēls
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Atrašanās vieta: Kurzeme

Re: Ha, re ko es atradu krājumos!

Raksts bubucis » 20 Jan 2015, 20:18

Vienkārši....pc usb dod ārā apm 1A. Kautkādi mašinas no name lādētāji dod ārā visādus brinumus, bet tikai ne to ko vajag.
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Re: Ha, re ko es atradu krājumos!

Raksts Gintchlv » 20 Jan 2015, 20:28

Kā jau rakstiju iepriekš, ar elektrību un ar to saistītām padarīšanām esmu uz jūs, lampiņu ieskrūvēt, patronu, korķi nomainīt vai kontaktu- jā, bet ja jāsāk kaut ko rēķināt, aprēķināt, mērīt (nu vel vada garumu vai caurumu sienā kontaktam)- nu nejēdzu, nav bijusi vajadzība iespringt.Gaiši spīd un stipri sit!
Bet to ka ar tiem A nav kā vajag jau tad sapratu un metu mieru... Bet tagad- nav ne vaina...
Attēls

Atgriezties uz “Pļapātava”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 3 un 0 viesi