Sveiciens!!
Jautājums par pieredzi- vai kāds ir iepircies fasttech.com, un kāda pieredze??? Vai tur var maksāt ar PayPal?
www.fasttech.com
- Sluchijs
- Aktīvs
- Atbildes: 93
- Pievienojies: 02 Aug 2015, 22:04
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Rīga
- Kontakts:
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Re: www.fasttech.com
Iepircies esmu daudz. Ja ir laika no 2-4(pārsvarā 3) nedēļas gaidit, tad ir ok. Problemas nav bijušas, ja bijušas, tad zaudētajos neesmu palicis, jo visu var sarunāt.

Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
-
- Dežurants
- Atbildes: 316
- Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
- Atrašanās vieta: Ogre
- Kontakts:
Es laikam tur neko vairs nesūtīšu, citreiz ļoti ilgi jāgaida līdz uzrodas prece noliktavā, man nav skaidrs, kāpēc preces ir jārāda kā pieejamas, ja to reāli nav. Tur var sūtīt kaut kādas rezerves vates un drātis, nu vopšim kaut ko tādu, par ko nav jādomā, vai tas atnāks pēc divām nedēļām vai pusotra mēneša. Lēti ir, bet man tas nav galvenais kritērijs, besī marinēšana.

Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Jāpievērš uzmanība tam, kas ir authentic un kas ir styled.
Jāskatās, kurai precei no vienādām labaks vērtējums.
Ieteicams izvēlēties In stock un Ships next day preces, lai nav ilgi jāgaida izsūtīšanu, bet ir izņēmumi.
Ar PayPal maksāt var, bet, piemēram, Aspire BVC un citus Aspire produktus nevar apmaksāt. Tur tad ir viens triks.
Esmu sūtījis kaudzi stafa, viss ir atnācis.
R
Jāskatās, kurai precei no vienādām labaks vērtējums.
Ieteicams izvēlēties In stock un Ships next day preces, lai nav ilgi jāgaida izsūtīšanu, bet ir izņēmumi.
Ar PayPal maksāt var, bet, piemēram, Aspire BVC un citus Aspire produktus nevar apmaksāt. Tur tad ir viens triks.
Esmu sūtījis kaudzi stafa, viss ir atnācis.
R
- Sluchijs
- Aktīvs
- Kontakts:
Pašlaik skatos rezerves stiklus savam Kangertech tankam, un tie fasttech ir vieni no retajiem, kas uzrādījuši izmērus milimetros, lai varu saprast, ka īstie.., un piedāvā arī 5pakas par labu cenu un bez ceļa maksas...
Varbūt ir citas idejas, kur pirkt?
Varbūt ir citas idejas, kur pirkt?
Tvaika dzinējs palīdzēja izveidoties buržuāzijai!!!
- Sluchijs
- Aktīvs
- Kontakts:
Te jau arī ir sāpe, ka nav skaidrs, kuri ir piedāvāti Heavengiftā... Stikli priekš Kangertech subtank iespējami 2 dažādi izmēri: 22 x 30mm un 25 x 33mmWoTsoon rakstīja:Parasti tieši šadi visdažādākie sīkumi arī tiek sūtīti FT..
Vai šitie nav tie http://www.heavengifts.com/Kangertech-S ... -Tube.html
Fasttech ir gandrīz vai vienīgie pa visu netu, kas pielikuši izmērus. Man vajag šos https://www.fasttech.com/products/2147801
- Sluchijs
- Aktīvs
- Kontakts:
WoTsoon rakstīja:Parasti tieši šadi visdažādākie sīkumi arī tiek sūtīti FT..
Vai šitie nav tie http://www.heavengifts.com/Kangertech-S ... -Tube.html
Turklāt gribu atrast tādu veikalu, kur pie viena, pērkot stiklus, varētu sakarīgi iepirkt arī kādu bāzi un garšas...
Kurš bija tas veikals, par kuru Tu teici, ka 3mg/ml litrīgā bāze maksā ap 20Eur???
- raitizz
- Teicējs
Stikli izskatās ņemami, 5 zvaigznes no 14 komentiem. Shippings free. Met grozā un pērc. Pārējo citur, EU būs dārgāk.
R
R
- raitizz
- Teicējs
Reku, piemēram:
10.08 veicu pasūtījumu FT
12.08 tika izsūtīts
šodien, 27.08, jau pavēste pastkastē (vakar jau tika piešķirts pavēstes Nr., ar ko ar var doties uz pastu).
R
10.08 veicu pasūtījumu FT
12.08 tika izsūtīts
šodien, 27.08, jau pavēste pastkastē (vakar jau tika piešķirts pavēstes Nr., ar ko ar var doties uz pastu).
R
- raitizz
- Teicējs
Vēl viens updeits:
4 atsevišķi sūtījumi, izsūtīti 15.08,17.08 un 2 x 18.08, šodien, 28.08 parādījušies LV. Pārējais Latvijas Pasta rokās.
Not bad.
R
4 atsevišķi sūtījumi, izsūtīti 15.08,17.08 un 2 x 18.08, šodien, 28.08 parādījušies LV. Pārējais Latvijas Pasta rokās.
Not bad.
R
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis