Sveiki visiem!
Tātad 25. martā pasūtīju 'Rectangle Cotton Wick' no fasttecun līdz šim brīdim nekas nav atnācis. Rakstu šiem un viņi kā roboti visu laiku prasa lai gaidu vel nedēļu vai divas. Ja godīgi ir jau apnicis
Viss itkā nāk no Ķīnas, tāpat kā ebayā. Parasti ja prece nāk vairāk kā menesi, es rakstu pārdevējam un pieprasu naudu atpakaļ(ebay gadijumā) un sūtu velreiz to pašu no cita.
Priecē, ka tā vate nav man tik ļoti svarīga un maksāja tik vienu eiro.
Vispār pirmo reizi tur iepērkos.
Bija doma no turienes sūtīt clouper mini, bet ja vati atsūtīt ir tik grūti, kas tad būs ar elektro iekārtu.
Lab, zinu ka normāli pārspīlēju un ka tā var gadīties, bet tagad vismaz zinu kāds ir tas viņu supports, ebayā kaut maksā dārgāk, bet tur tā reitigu sistēma pārdevējus normāli iespaido un nav šitā jācīnās(vismaz par tik mazvērtīgām precēm)
Pirmā bilde http://prntscr.com/72v19s
Otrā bilde http://prntscr.com/72v1fc
EDIT: Prece tika izsūtīta 26. martā
SlowTech :D
-
- Aktīvs
- Atbildes: 31
- Pievienojies: 23 Mar 2015, 00:53
- Nauda: : Locked
SlowTech :D
Pēdējais laboja Anonymous - 10 Mai 2015, 17:01, laboja 2 kopējais laiks.
Iemesls: bez iemesla... ;)
Iemesls: bez iemesla... ;)
-
- Dežurants
- Atbildes: 316
- Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
- Atrašanās vieta: Ogre
- Kontakts:
Re: Fasttec :D
Nu paņem tad no cigas, tur ir pasūtīti 2 sūtījumi, abi atnākuši bez problēmām, viens 2 nedēļas (+8 eiro piegāde) otrs virs mēneša (0 eiro piegāde).
http://www.cigabuy.com/authentic-cloupo ... -6796.html
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Labs! Man pāris reizes vairāku gadu garumā tik prece nav atnākusi. Esmu naudu atguvis vienmēr. Vienīgi ebaja no 700pirkumiem apm.kādi 5 gadijumi bijuši kad esmu pazaudejis naudu.
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
-
- Aktīvs
Gestapo rakstīja:Nu paņem tad no cigas, tur ir pasūtīti 2 sūtījumi, abi atnākuši bez problēmām, viens 2 nedēļas (+8 eiro piegāde) otrs virs mēneša (0 eiro piegāde).
no cigabuy ņēmu savu VAMO V8, viss atnāca normālos laikos Tik pats PV ir neliels brāķis -> fire button bieži nenostrādā, virs displeja presējuma vieta ir šķība(nav līdz galam iepresēta), diezgan ātri baču nosēdina, jo tukšāka bača, jo biežāk rāda low voltage -> pie citiem PV aprakstos esmu redzējis, ka tas ir atrunāts, tip var kaut uz max watiem laist savu PV, nestrādās tik tad, kad bača būs tukša, nevis kā man te, ka reizēm pie 3.7, 3.6 voltiem neļāuj 1.8 omu tanku laist uz 14w vai 1.5 omu uz 16w.
Vispār jau tā ir baigā laimes spēle ar tiem ķīniešu kloniem, bet beigu beigās ir jēga riskēt, jo nereti orģinālais maksā divreiz dārgāk. Kloni parasti ir ar sīkām nepilnībām un reti gadās tā kā man
-
- Aktīvs
Es divreiz esmu pazaudējis naudu ar ineta pirkumiem, tas bija kad pirmo reizi ebayā iepirkos un pārdevējs man jauki prasīja lai nedaudz pagaidu, līdz tas ievilkās līdz konkrētam laikam, kad šis vnk bija pazudis no ebay un supports nevarēja palīdzēt, jo bija pagājis pārāk daudz laika. Pēc tās mācības vienmēr rakstu pēc mēneša pārdevējam(ja viņš ir no ķīnas), lai atgirež naudu un pēc nedēļas, ja no Eiropas(UK,DE,LT)bubucis rakstīja:Labs! Man pāris reizes vairāku gadu garumā tik prece nav atnākusi. Esmu naudu atguvis vienmēr. Vienīgi ebaja no 700pirkumiem apm.kādi 5 gadijumi bijuši kad esmu pazaudejis naudu.
- infants
- Admins
- Atbildes: 532
- Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 02 Dec 2014
- Kontakts:
Bet tev jau arī ir pusotrs mēnesis. Vēl pagaidi kā viņi prasa un tad brauc virsū.
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Par slowtechu ir tā ka ja viņi ir izsūtijuši,tad itkā jau viņus nevar vairs vainot.Man ar cloupor mini bija oroblēmas ar to ka viņi marinēja divas nadēļas uz vietas,restokings mļin,kaut solija nākamajā dienā izsūtīt.Bet kad izsūtija,desmit dienās bija pie manis,paņēmu NLpostu kaut kādu,piemaksāju laikam 2-3usd.
Tur ir daudz postiga iespējas,kādu pastu izmantoji?
Par zaudēto naudu runājot- ir laikam pāris reizes,pāris usd zaudēti,bet tas laikam pašā sākumā bija kad nezināju tā sacīt drēbi...
Un sūtīts ir ļoti daudz,kā nekā bija neliels online veikaliņš...
Tur ir daudz postiga iespējas,kādu pastu izmantoji?
Par zaudēto naudu runājot- ir laikam pāris reizes,pāris usd zaudēti,bet tas laikam pašā sākumā bija kad nezināju tā sacīt drēbi...
Un sūtīts ir ļoti daudz,kā nekā bija neliels online veikaliņš...
-
- Dežurants
- Atbildes: 316
- Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
- Atrašanās vieta: Ogre
- Kontakts:
Gan jau vnk nepaveicās, tagad stāv priekš tas pats vamo no cigas, tikai v5, nekādu defektu nav. Un paļubē tie veikali viņu neražo, tikai andelē nost. Fasteča problēma, manuprāt, ir tā, ka viņiem ir milzumdaudz pasūtījumu, kā nekā visa Krievija tur pērk štrumus, tāpēc gadās iemarinēti sūtījumi un citas lietas, kas saistītas ar pārslogotu loģistikas ķēdi. man ar nāk taifūns no turienes, jau labu laiciņu nāklimperis rakstīja: Vispār jau tā ir baigā laimes spēle ar tiem ķīniešu kloniem, bet beigu beigās ir jēga riskēt, jo nereti orģinālais maksā divreiz dārgāk. Kloni parasti ir ar sīkām nepilnībām un reti gadās tā kā man
Pagaidām mans otimālais variants ir sūtīšana no ne pārāk milzīga Ķīnas veikala un drusku piemaksāt par ātrāku šipingu, būs klāt pēc 2 nedēļām, bet vienalga sanāks lētāk kā EU.
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
-
- Aktīvs
Izmantoju free shipping (International Airmail), nav jēgas par shippingu maksāt vairāk kā par preces cenuGintchlv rakstīja:kādu pastu izmantoji?
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Zobu pastu...kādu pastu izmantoji?
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 14 un 0 viesi