Man ar gaidības :D
-
- Aktīvs
- Atbildes: 96
- Pievienojies: 09 Jan 2015, 01:25
- Nauda: : Locked
- Veipoju kopš: 0- 8-2013
Man ar gaidības :D
We received your payment authorization for order!!! Goliath by Youde tika preorderots, tagad ļoti mokoša un ilga gaidīšana. Nezinu kā īsti tie pre orderi notiek vai gaida līdz pēdējam noteiktam datumam vai kādu dienu ātrāk jau saņem no ceha, bet nu rādās, ka preorders beidzas 15jā aprīlī un tad vēl nezin cik, kamēr sapakos appakos un nosūtīs, un tad vēl kamēr pasta stacija līdz Latvijai UN, tad vēl trakākais mūsu šķirotava/muita laikam visi esam nedaudz sadisti kaut kur iekšā
Lietoju RX2/3 ar Griffin25
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Re: Man ar gaidības :D
Nu ja, esot LV citreiz pat nav izvēles, jo vienkārši veikalā tādas preces nav- jāsūta no iveikala, un tad sanāk gaidīt. Ir gan opcija sūtīt no eiropas veikaliem, bet cena....
Man te Limerikā vienkāršāk- ja ko vajag, eju uz bodi un nopērku. Ja zinu ka varu gaidīt un skopums parasti saka pagaidi, tad sūtu no Čainas vai tur kur lētāk var sameklēt- un sākas gaidīšanas svētki. Te ar muitām un pastu parasti problēmu nav, ja jāmaksā sazinies caur epastu, šamējie pasaka cik jāmaksā un no rīta kad saņem sūtijumu samaksā psatniekam- viss.
Man te Limerikā vienkāršāk- ja ko vajag, eju uz bodi un nopērku. Ja zinu ka varu gaidīt un skopums parasti saka pagaidi, tad sūtu no Čainas vai tur kur lētāk var sameklēt- un sākas gaidīšanas svētki. Te ar muitām un pastu parasti problēmu nav, ja jāmaksā sazinies caur epastu, šamējie pasaka cik jāmaksā un no rīta kad saņem sūtijumu samaksā psatniekam- viss.
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Kura bode, Quickbot?
R
R
-
- Aktīvs
- Atbildes: 96
- Pievienojies: 09 Jan 2015, 01:25
- Veipoju kopš: 0- 8-2013
http://www.gearbest.com/ izrādās tīri sakarīgs veicis tik redzēs kā būs ar to sūtīšanu, cerams ne tā kā ar USPSraitizz rakstīja:Kura bode, Quickbot?
R
Lietoju RX2/3 ar Griffin25
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Man ar USPS nav bijušas problēmas - standarts 12 dienas, express 5 dienas.
R
R
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 7 un 0 viesi