E-cigu atslēgšanās robeža

Šeit runājam par visu, kas sasāpējies...
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Kurzeme

E-cigu atslēgšanās robeža

Raksts bubucis » 18 Mar 2015, 12:13

Ja tā paskatās, tad tās robežas pie kuras e-ciga atsakās darboties un rāda ka tukša batarija, ir salidzinoši diezgan liela 3.2-3.5v. Tā liekas tie 0.3v tads nieks vien ir, bet atškiriba ir vairākas stundas. Pirmais ar ko bija darišana bija Lava tube. Tas jau pie 3.6-3.7 sāka bridināt ka batarija ir tukša. Pie 3.5v vispār izlēdzās ārā. Nakamais bija Vamo. Tas slēdzās ārā pie 3.2v. Reālais kupinašanais laiks palielinājās par kādām 3 stundām. Tagad sim vamo v7 robeža ir 3.4v. Lai cik jocigi nebūtu, bet tās pāris stundas man pietrukst, jo pie tiem 3.4v batarija dod vel normāli arā, vismaz pie manas kupināšanas ieraduma. Varbūt tie kuri kūpina subomus varētu būt problemas ar jaudu, nezinu.
Aaaa...un vel kas. Tagad kops jaunajai mikrenei ir puff counter, tad man ar vienu baču sanak apmēram 450-500ievilcienu. Tas ir ar 1.6ohm tvaicētāju un ievilciena ilgums apmēram 5-6 sekundes ar 12-13w. Piemēram kopš pulkst. 7:00 esmu kupinājis 140 reizes.
Cik jums sanāk apmēram ievilcienu ar vienu uzlādi?

Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Re: E-cigu atslēgšanās robeža

Raksts raitizz » 18 Mar 2015, 12:34

Neesmu nekad skaitījis. Uz mecha mainu baču, kad tvaiks šķiet par vāju, modam mainu, kad tukša. Man vienmēr ir 1-2 baterijas līdzi, tapē nav problēmu ar to, cik zemu mods ļaus izlādēt bateriju.

R
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 18 Mar 2015, 13:48

raitizz rakstīja:vienmēr ir 1-2 baterijas līdzi
Ar mani taapat- vienmeer liidzi rezerve. Laikam kaut kas galvaa, baidos palikt ar nekam nevajadziigu dzelzi kabataa, savaa laikaa arii parasti paaris shkhilenes bija liidzi, mashiinaa vispaar man liekas ka triis vai chetras meetaajaas... :lol:
Man ar Vamo un arii tagad ar modu aptuveni vienaadi- pietiek ar pilnu bateriju liidz kaadiem septiniem, astoniem, tad jaanem jauna bacha vai jaaliek laadet mods, labi ka var twaiceet un laadeet! Nu kaut kaa taa.
Kad bija Vamo, pa dienu izlietoju visu bachu- tie bija kaadi 450 vai 500 puffi, cik atceros. :)
Attēls
Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Raksts infants » 18 Mar 2015, 13:58

Es gan galīgi nesatraucos par baterijām. Pagaidām. Vienmēr ir kāds vada gals, kuru piespraust istickam. Mājas - auto - ofiss - auto - mājas. Tāda nu tā dzīvīte pagaidām...
Attēls
Nord2
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Raksts raitizz » 18 Mar 2015, 15:12

infants rakstīja:Es gan galīgi nesatraucos par baterijām. Pagaidām. Vienmēr ir kāds vada gals, kuru piespraust istickam. Mājas - auto - ofiss - auto - mājas. Tāda nu tā dzīvīte pagaidām...
Ar iStick30W biju 10dienu ceļojumā, turēja 2 dienas, un, jā, šo un tamlīdzīgos vienmēr var kkur piespraust.

R
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 18 Mar 2015, 17:01