Ko tuvinieki saka par veipošanu?

Šeit runājam par visu, kas sasāpējies...
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Kurzeme

Ko tuvinieki saka par veipošanu?

Raksts bubucis » 13 Mar 2015, 10:36

Kautkad par retam sieva citreiz izmet jautājumu par to,kad es metīšu pie malas šo nodarbi, jo gan jau ka e-cigās ari ir kas slikts. Citreiz arī muterīte ko līdzīgu izmet. Bet fāteris gan šad tad kādu lekciju nolasa par kaitigumu. Zinot viņu, tad ar viņu nav vērts un ir galīgi bezjēdzigi strīdēties. Bet nu pēdēja laikā jau viņš pats ir aizdomājies par cigarešu lobingu pasaules mērogā un saprot ka valsts nav ieinteresēta e-cigas atbalstit. Viņš pat pats ir ievērojis, ka tā kūpināšanas padarīšana man nav tikai tāds slinkuma un gribasspēka trūkums, bet tas man ir kā hobijs- visa tā krāmēšanās ar mikroshēmām. Par to hobiju vinš izteicās, kad rādiju viņam to vamo 40w mikreni ko tiko biju dabujis. Viņš teica,ka no šīm lietām(elektronikas) neko nesaprot, bet redz ka mani vairāk aizrauj tieši tā krāmēšanās un nemšanās ar mikroshēmām kas saistīta ar šīm elektroniskajām cigaretēm.
Tas ir liels progress ja fāteris pat ir mainijis savas domas un priekštatu par kūpināšanu.

Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Re: Ko tuvinieki saka par veipošanu?

Raksts Gintchlv » 13 Mar 2015, 19:02

Manējie attiecas ar sapratni, visa info par PT ir no manis, tā kā ir informēti ''pareizi''!
Protams ka šad un tad tiek teikts ka dzīss ārā veipot, neredzot lāgā televizoru, bet tas tik dažreiz, kad tiešām satvaicēts bezbožna.
Pēdējais kas šinī pusē intresantākais dzirdēts no amatpersonām- Īrijas veselības ministrs pateica sekojošo: ''Tas ka ecīgas ir mazāk toksiskas nenozīmē ka tās ir veselīgākas...'' pērle vai ne?
Attēls
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Raksts raitizz » 14 Mar 2015, 12:53

Smēķējošie tuvinieki tiek pārvilkti uz tvaicētāju nometni un visiem priecīgāks prāts..

R
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Atrašanās vieta: Kurzeme

Raksts bubucis » 14 Mar 2015, 20:49

Vecākais tik kūpina vēl, un tēš..., bet nepadodas.
Tad jau šis taka savējais...

Pilsētā, kurā piedzimst vējš,
laivinieks laivai dēli tēš,
zārcinieks zārkam vāku tēš
pilsētā, kurā piedzimst vējš.
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini

Atgriezties uz “Pļapātava”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 12 un 0 viesi