Atpakaļ pie dripperiem!

Šeit runājam par visu, kas sasāpējies...
quickbot
Aktīvs
Atbildes: 96
Pievienojies: 09 Jan 2015, 01:25
Nauda: : Locked
Veipoju kopš: 0- 8-2013

Atpakaļ pie dripperiem!

Raksts quickbot » 24 Feb 2015, 17:21

Nu tā, atsaucu FT orderu, kurā bij jaunais kayfuns tikai un vienīgi tāpēc, ka vakar atnāca kārtējā paciņa, kurā bij Kraken genesis style atomaizers. Sapratu, ka viņi ir mēsli un pēc smagas veipošanas ar dripperiem, tankomaizeri liekas pēdējais sūds. Gaiss pa mazu, dūms par švaku, pats tanks pārkarst, vajag chainveipot(kā agrāk, kad četrus piecus dūmus ievelc plaušās no cīgas, kad bij kaut kur jāskrien vai transports nāca) Tā arī ar šiem atomeizeriem pēc ļoti labas pieredzes ar driperiem ir. Drīz būs jāsavāc viss ko nelietoju un jātirgo nost.

Vienīgais pluss tankomaizeriem, ka šamajos var labu daudzumu šķidruma ieliet un dadz mazāks maintenance nakā driperiem, bet tā pat, tvaika kvalitāte kā diena pret nakti. Karoš esmu dusmīgs par lieki iztērēto piķi un kaut kādu naivu cerību, ka būs labāk :D

Vienīgi sanāca atdzīvināt Taifun GT (iepirku šamajam SS tanku) bet arī tas pēc dripera liekas pliekani neinteresants :)

Takā neiesaku aizsākt lietot driperus, kurus patīkami apmierina atomaizeri/tankomaizeri!!!

Lietoju RX2/3 ar Griffin25
quickbot
Aktīvs
Atbildes: 96
Pievienojies: 09 Jan 2015, 01:25
Nauda: : Locked
Veipoju kopš: 0- 8-2013

Re: Atpakaļ pie dripperiem!

Raksts quickbot » 24 Feb 2015, 17:42

Nu Tevis pieminētais jau daudz nopietnāk izskatās, nekā Krakens no FT. Bet, ja esi veipojis dripperus pēdējo laiku, tad es ļoti šaubos vai kāds no tankomaizeriem būs labāks. Piem man Tobh pie tiem pašiem 0.8ohm dual coil garšas ziņā ir pat labāks, kur nu vēl tāpēc, ka tāds driperis pieļauj lielākus W nekā atomaizeri.

Man tā liekas, ka jau te kāds izteicās, ka pa daudz ir pa daudz :D Tas tā, ka aizej jau tādā apsēstībā, ka domā, ka nākamais pirktais atomaizers būs kaut kādā veidā pārāks par iepriekšējo :D Bet beigu beigās ir lieki imesta nauda, jo nākamais ir tieši tāds pats vai arī kaut kādā ziņā vēl sliktāks.

Bet tas jau nu Tevis paša ziņā, cik noprotu tam Origin ir iespēja taisīt trīs koilus, ja to darīsi, tad jau uz priekšu! Plus tanks izskatās daudz mazāks un nevajadzētu būt problēma ar šķidruma piegāti stieplei ar ko es saskāros pie Krakena... vate parastā neiet krastā, jo šķidrumu neuzsūc tik aktīvi kā tie jaunie sķiedrveidīgie...ķipa kā marle/vate. Nu šitādi http://pink-mule.com/Fiber-Freaks-Cellu ... rch=cotton man nagi niez to izmēģināt :)
Lietoju RX2/3 ar Griffin25

Atgriezties uz “Pļapātava”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 15 un 0 viesi