Ēst gatavošana

Šeit runājam par visu, kas sasāpējies...
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Kurzeme

Ēst gatavošana

Raksts bubucis » 18 Feb 2015, 21:33

Tā nu sanācis ka parasti pirmais esmu mājās no darba un tad biežāk sanak taisīt vakariņas. Vairāk taisu tā pa savam, kalorijas un taukus neskaitot. Taisu ta lai ir garšigi,kreptīgi un lai kārtīgi varu paēst.
Šad tad idejas var atrast labā interneta lapā īstiem večiem
http://www.fotoreceptes.lv/
Tur neatradīsi ēdienu "skuķenēm". :)

Varbut kādam ir kāds savs firmas ēdiens kuru ģimenē taisat tikai tu?


Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Nauda: : Locked
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Re: Ēst gatavošana

Raksts infants » 18 Feb 2015, 22:42

Es gan tikai tā - pa brīvdienām. Parasti arī visādus 'neveselīgos'. Kartupeļu/makaronu sacepumus, risoto utt.
Agrāk praktiski vispār negatavoju, pēdējos ~2 gadus. Lai cik dīvaini neskanētu - sanāk.
Attēls
Nord2
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Kurzeme

Re: Ēst gatavošana

Raksts bubucis » 18 Feb 2015, 22:59

Vienigais ko es netaisu ir zupas. Manuprāt, tas jau ir pavārs 99 līmenis. :)
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Re: Ēst gatavošana

Raksts Gintchlv » 19 Feb 2015, 00:15

Kā jau te rakstija- inčīga tēma...
Kā es saku- gatavoju kad ledusskapis pilns- ja ir tikai tas kas ir- gatavo sieva, kā jau sieviete, var no bikšusiksnas pusdienas uzblizt.
Vienu brīdi bija topā kartupeļi folijā, nomizo kārpīšus, sagriez uz pusi, var smalkāk, bet parasti ir tā ka skatos lai nav pārākais klucis karoče. Nomizotos kārpīšus saliek bļodā ar biku eļas, sāls, garšvielām- galvenais ķiplokiem, garšo man viņi... Samaisa un atstāj uz laiciņu, biku, lai ievelkas.
Tad saplēš foliju gabalos lai var ietīt visu kartupeli. Ietin katru kartupeli atsevišķā gabalā, pirms pievieno arī katrā folijā arī biku eļas ar garšvielām no bļodas. Liek cepešpanā un cep, pat nepateikšu cik ilgi, jāčeko...
Nu gardi teikšu jums!
Attēls

Atgriezties uz “Pļapātava”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 15 un 0 viesi