Raksts Gintchlv » 19 Feb 2015, 00:15
Kā jau te rakstija- inčīga tēma...
Kā es saku- gatavoju kad ledusskapis pilns- ja ir tikai tas kas ir- gatavo sieva, kā jau sieviete, var no bikšusiksnas pusdienas uzblizt.
Vienu brīdi bija topā kartupeļi folijā, nomizo kārpīšus, sagriez uz pusi, var smalkāk, bet parasti ir tā ka skatos lai nav pārākais klucis karoče. Nomizotos kārpīšus saliek bļodā ar biku eļas, sāls, garšvielām- galvenais ķiplokiem, garšo man viņi... Samaisa un atstāj uz laiciņu, biku, lai ievelkas.
Tad saplēš foliju gabalos lai var ietīt visu kartupeli. Ietin katru kartupeli atsevišķā gabalā, pirms pievieno arī katrā folijā arī biku eļas ar garšvielām no bļodas. Liek cepešpanā un cep, pat nepateikšu cik ilgi, jāčeko...
Nu gardi teikšu jums!