http://www.atklajumi.lv/cilveks/sadalas ... -veselibai
Man ir jautājums autorei- kāda daļa no tiem kas sāka smēķēt parastās cigaretes nesmēķēja pirms tam? Man liekas ka būs vissas trīs tršdaļas, tobiš visi...
Besī šitādi raksti, raksta rakstīšanas pēc, meklē lapai apmeklētājus vai sliktākajā gadijumā apmaksāts no tabakas ražotājiem un tirgotājiem. Tiesa ir velsliktāks gadijums- no apskatītā, aprakstītā jautājuma neko nezin , bet jautājums aktuāls, tātad var rakstīt, a ko rakstīt pie kājas, ka tik ko uzrakstīt...
Tādas domas man te saradās.
Raksts par ecigarešu kaitīgumu...
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
-
- Aktīvs
- Atbildes: 96
- Pievienojies: 09 Jan 2015, 01:25
- Veipoju kopš: 0- 8-2013
Re: Raksts par ecigarešu kaitīgumu...
NU tak taa ir tiiraakaa tabakas kompaaniju nopirkta dezinformaacija. Vai kaads atceras kaut vienu shaada veida rakstu par cigareteem/tabaku? Neatradiisi.
Bet e-cigaretes uztaisiijushas ljoti lielu robu tabakas magnaatu kabataas, jo ir leetaakas un nebeidz veseliibu kaa taas 4000vielas piipeejot ciigas. Pilns ar radiniekiem laukos skataas mani kaa uz kaut kaadu nelabo un jautaa, kaa es to indi varu kuupinaat. Ti nesajeedz, ka vinjus TV izdraazh smadzenes totaali. Neviens no vinjiem nejeedz pat uzzinaat, no aa sastaav e-skidrums, kur nu veel normaalu(nenopirktu) izmekleeshanu buutu lasiijushi. Deelj taadiem bezsmadzenju idiotiem jau arii veidojaas visaadi papildus likumi un aizliegumi, tas nekas, ka kuupinot Tu izpuut tiiru tvaiku ar aromaatu, nekaa vairaak.
Jebkuraa gadiijumaa sen jau ignoreeju to dzeltenaas preses drazu, kas rakstiita ar pseidoreportiera skiibajaam rocinaam. Tie idioti muusu portaalos pat nejeedz uzzinaat siikaak pirms paarkopee kaut kaada slima daunja pirdienu.
Bet realitaatee tas skan taa, e cigaretes ir indiigas. Nikotiins no kofeiina ne ar ko iisti neatskjiras, bet nedzirdam, ka kafija buutu indiiga.
Anyway, lai tie slimie idioti njemaas savaa sulaa, laiciigi iepirkhu pietiekamaa daudzumaa visu nepiecieshamo skidrumam un paareejo stuffu, ko shie vareetu aizliegt ievest un tad man buus pilniigs PO
Bet e-cigaretes uztaisiijushas ljoti lielu robu tabakas magnaatu kabataas, jo ir leetaakas un nebeidz veseliibu kaa taas 4000vielas piipeejot ciigas. Pilns ar radiniekiem laukos skataas mani kaa uz kaut kaadu nelabo un jautaa, kaa es to indi varu kuupinaat. Ti nesajeedz, ka vinjus TV izdraazh smadzenes totaali. Neviens no vinjiem nejeedz pat uzzinaat, no aa sastaav e-skidrums, kur nu veel normaalu(nenopirktu) izmekleeshanu buutu lasiijushi. Deelj taadiem bezsmadzenju idiotiem jau arii veidojaas visaadi papildus likumi un aizliegumi, tas nekas, ka kuupinot Tu izpuut tiiru tvaiku ar aromaatu, nekaa vairaak.
Jebkuraa gadiijumaa sen jau ignoreeju to dzeltenaas preses drazu, kas rakstiita ar pseidoreportiera skiibajaam rocinaam. Tie idioti muusu portaalos pat nejeedz uzzinaat siikaak pirms paarkopee kaut kaada slima daunja pirdienu.
Bet realitaatee tas skan taa, e cigaretes ir indiigas. Nikotiins no kofeiina ne ar ko iisti neatskjiras, bet nedzirdam, ka kafija buutu indiiga.
Anyway, lai tie slimie idioti njemaas savaa sulaa, laiciigi iepirkhu pietiekamaa daudzumaa visu nepiecieshamo skidrumam un paareejo stuffu, ko shie vareetu aizliegt ievest un tad man buus pilniigs PO
Lietoju RX2/3 ar Griffin25
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Un vel interesanti, vini neatklāj kaitigo vielu koncentrāciju un cik lielas ir daudzums jāuznem lai tā viela nodaritu kadu kaitējunu organismam. Tas vairak lidzinās mētāšanās ar gudriem svešvārdiem un vārdiem, par kuriem parastam cilvekam nav saprašana. Parasti šķidrumos atklāj kadu vielu daļiņas un pēdas, taču tās nav vielas un daudzuma koncentrācijas kas kaitē organismam, pārsvarā.
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Ko es?Es jau neko...'Vakar no rīta LNT brokastīs tika paziņots ka viss!!!- ir atklājuši anglijas zinātnieki formaldehīdīnu elektroniskajās cigaretēs, bez jebkādiem paskaidrojumiem, kuri zinātnieki, kurā vietā, cik daudz.Vienkārši atrada un jūs tak ziniet ka tā ir nāvējoša viela! Nu kaut kā tā- tad nu velniņš dīdija uzzināt kā tur īsti ir- nu to formaldehīdīnu atrada ešķidruma paraugos, un i to ne visos, kad ASV veica pētijumu par ešķidrumiem, par to ka Anglijas zinātnieki būtu ko atraduši- ne varda netā... Kaut gan tas jau bija gaidāms...
Bet tas jautājums raksta autorei- tas tā man likās smieklīgi ka o jā ecigaretes pirmoreizi lietojošo trešādaļ nebija smēķējuši, un cik tad nebijā lietojuši ecigaretes? parastās cigaretes? no tiem kas pirmoreizi uzpīpēja?
Tas jautājums drīzāk bija retorisks...
Un kāpēc lasu- man patīk lasīt...
Bet tas jautājums raksta autorei- tas tā man likās smieklīgi ka o jā ecigaretes pirmoreizi lietojošo trešādaļ nebija smēķējuši, un cik tad nebijā lietojuši ecigaretes? parastās cigaretes? no tiem kas pirmoreizi uzpīpēja?
Tas jautājums drīzāk bija retorisks...
Un kāpēc lasu- man patīk lasīt...
- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Šito jau biju redzējis- būs jāpārtūlko latviski, lai ir saprotams arī tiem ka angļu mēlē nelasa.Pieķeršos un tad jau kad būs redy, gatavs, padalīšos.
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Nu ir tā.... To ka kautkādas kaitigas vielas šķidrumos ir, tas ir vairāk kā skaidrs.LIELAIS jautājums ir ko viņas ilgtermiņā nodara organismam. Un nākamais jautājums ir kāda ražotāja šķidrumi tiek testos izmantoti, kādi tvaicētāji pie kādiem Watiem. Ja tā tiktu testētas mašīnas kā elektroniskās cigaretes, tad sen mašinas vajadzētu aizliegt. Paņem lētu ķīniešu auto, testa procesā ietriec sienā un pasludina ka visas mašīnas ir bīstamas. Manuprāt visu tie e-cigu testi tā notiek, jo nekas netiek atklāts lidz galam.
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 15 un 0 viesi