Driperu ir ka biezs, un katrs kādam patiks labāk. Man labāk tīk tie, kur gaiss pienāk no sienas, nevis no apakšas. Kapēc? Velnsviņzin.. Jāskatās, ko apskatnieki par katru saka - tek, netek, garša būs, vai tomēr vairāk mākoņi..
Nesen parādījās tāds Freakshow Mini driperis, ~30USD oriģināls. To es gribētu uz sava izmēģināt. Bet redz gaiss no apakšas un teorētiski lielāka iespēja nolieties. Tad - mazais Derringer, bet arī to es labprāt iečekotu uz REO, nevis kā parastu driperi.
Visiem jau pakaļ neizsraidīsi.
Patreiz apritē Reomizer 4.0 (Atomic RDA) un LokiLab Odin BF RDA. RM4, ņemot vērā, ka tas ir 18mm (nevis 22mm, kā lielākā daļa) ir mazs kambaris un garša ir ļoti laba. Ar Odin vēl jāpaeksperimentē, bet arī pirmie tinumi bija OK.
Mums te LV, kur izmēģināt neko nevar, atliek tikai skatīties apskatus un izvilkt kaut kādu kvadrātsakni no tā visa info apjoma. Es, piem., neņemtu driperi, par kuru 7/10 apskatniekiem saka, ka tas ir mākoņpūtējiem. Man tas galīgi nav vajadzīgs.
R
Aptuveni par nenoteikto..
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
- raitizz
- Teicējs
Re: Aptuveni par nenoteikto..
Pēc teorijas, twisted ir lielāka iztvaicēšanas virsma, līdz ar to vairāk šķidrā vari iztvaicēt. Pārējais, jau, tā teikt, subjektīvi 
Ir cilvēki, kuriem negaršo majonēze
R

Ir cilvēki, kuriem negaršo majonēze

R
- infants
- Admins
- Atbildes: 532
- Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 02 Dec 2014
- Kontakts:
Izrādās, viens no maniem sūtījumiem no FT jau nedēļu ir manā pasta nodaļā, bet 17track to nerāda, jo tas pēc tracking numura izdomājis, ka destination country ir Singapūra un sūtījuma statusu meklē tikai singpost'ā.raitizz rakstīja:Saņemies...infants rakstīja:Gribēju ieburkšķēt kā man izgāja ar slowtech, trackingu, 17track u.c., utt., utjp., bet slinkums rakstīt... Lai jums kūp!
R
Izrādās, var pašai 17track sistēmai norādīt, kura ir destination valsts. Uzliekot caur modify Latviju, pēkšņi parādījās, ka viena paciņa jau 31. martā bija manā pn, bet otra no latvijas sorting centra ir ceļā uzf pn. Kaut kā tā.
- raitizz
- Teicējs
Jū, tos numurus vienmēr vajag čekot LP lapā, līdzko tuvojas diena, kad vajadzētu būt. Tādējādi jau dienu ātrāk var saņemt, aizdodoties uz pastu tikai ar numuru, ja saka, ka "piegādāts aicinājums", bet tev pastkastē nekā nav.
R
R
- Yanka
- Aktīvs
- Atbildes: 225
- Pievienojies: 28 Jan 2015, 16:53
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 11 Jūn 2012
infants rakstīja:Izrādās, viens no maniem sūtījumiem no FT jau nedēļu ir manā pasta nodaļā, bet 17track to nerāda, jo tas pēc tracking numura izdomājis, ka destination country ir Singapūra un sūtījuma statusu meklē tikai singpost'ā.raitizz rakstīja:Saņemies...infants rakstīja:Gribēju ieburkšķēt kā man izgāja ar slowtech, trackingu, 17track u.c., utt., utjp., bet slinkums rakstīt... Lai jums kūp!
R
Izrādās, var pašai 17track sistēmai norādīt, kura ir destination valsts. Uzliekot caur modify Latviju, pēkšņi parādījās, ka viena paciņa jau 31. martā bija manā pn, bet otra no latvijas sorting centra ir ceļā uzf pn. Kaut kā tā.
Sveicināti Biedri Tvaicētāji.
Infant 17track rādīja tieši tādu pašu sviestu!!!
Paldies

To sanāca, ka paciņa tiek sūtītan no Malaysia uz SINGAPORE un atpakaļ uz Malaysia.
Kaut kāds mūžīgais tvaika dzinējs.
Moška, tikšu klāt pie saviem Kayfun v3.0 un pārējiem tvaicēšanas pribambasiem.
Lai Svētais Tvaiks ar Jums!!!
- raitizz
- Teicējs
Pēdējos 2 no FT joka pēc pasūtīju ar China Post. Ir kāds šamos izmantojis?
R
R
-
- Dežurants
- Atbildes: 316
- Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
- Atrašanās vieta: Ogre
- Kontakts:
Ir sūtīts ar to no aliekspreša, ēbreja un vēl kaut kādas lapas, kur piemirsu nosaukumu, parasti ir ĻOTI lēni. Vari rēķināt uz mēnesi ar astīti, ja vien nenotiks kāds brīnums, man tāds notika vienreiz ar Damaskas tērauda dunci no Singapūras, atnāca nepilnās 3 nedēļās.

Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
- raitizz
- Teicējs
Johaidī... labi, redzēs.
Man nedeg, bet es te savai "sektai" BVC pasūtīju...
R
Man nedeg, bet es te savai "sektai" BVC pasūtīju...
R
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Aha , kātad...WoTsoon rakstīja:Ibo gaidīšanas svētki ir vislabākie. Līdz brīdim, kamēr attaisi paciņu.

Man visvairāk besī kad pie preces rakstīts- ship next day- un tu gaidi līdz izsūtīšanai no 18.03 līdz 08.04!!! Mļin- kā es pēdējā nedēļā esmu izbasijies ar šamējiem!!! Nervi čupā- zinu ir teksts jau dzirdēts- pērc veikalā, tur uzreiz un vari visas pretenzijas sejā, sejā, sejā ''pateikt''

Bet nu tiko atnāca epasts ka beidzot ixsūtijuši, man nāk ar TNT-PostNL European Registered Airmail- un tad jau redzēs cik ilgi nāks!

Uh- serde pilna bija.... nu izteicos, labi varu iet darīt savas darīšanas!
- raitizz
- Teicējs
Ha, vakar viena ECF čaļa YouTube video izlozē vinnēju Freakshow Mini BF RDA
Tas ir cool, jo tieši šo gribēju izmēģināt, esot ļōooooooti laba garša (subjektīvi, protams).
Nu ko, gaidam vapemail.
R

Nu ko, gaidam vapemail.
R
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 4 un 0 viesi